Penawar refluks – epal dan cuka epal adalah penawar Reflux berkesan?

Penawar refluks – epal dan cuka epal adalah penawar Reflux berkesan?

Terdapat banyak remedi rumah refluks asid yang keputusan janji tetapi Apakah refluks paling berkesan mengubati? Jelas sekali, ini adalah soalan yang sukar untuk dijawab kerana banyak remedi yang bekerja untuk satu orang dan tidak yang lain tetapi banyak penyelidik Kesihatan semulajadi terus menghala ke epal!

Tetapi sebelum anda pergi dan membeli beg epal, anda perlu belajar asas-asas di sebalik epal, cuka epal dan antasid. Jauh terlalu banyak penghidap refluks naively mengambil antacid selepas antacid dan menyebabkan lebih banyak mudarat daripada kebaikan.

Jika anda mengalami refluks asid sekali dalam sebulan, ambil antacid satu! Jika anda mengalami refluks asid lebih dari sekali seminggu, belajar bagaimana untuk menyembuhkan masalah refluks anda dengan ubat reflux yang menyembuhkan masalah dan bukan gejala-gejala secara semula jadi.

Menyembuhkan masalah dan bukan gejala-gejala

Sebelum anda mempelajari tentang epal dan cuka epal, ia adalah penting untuk tahu mengapa antasid boleh merosakkan kesihatan anda. Pendidikan Kesihatan telah sentiasa memberitahu kami bahawa segala-galanya perlu dilakukan secara sederhana. Dan hal yang sama berlaku dengan antasid.

Antasid bekerja kerana mereka meneutralkan asid perut refluxed (ini adalah mengubati gejala ini dan tidak masalah). Walau bagaimanapun, dari semasa ke semasa antasid boleh menjadi berbahaya untuk kesihatan anda jika diambil untuk satu tempoh masa. (Kelihatan di belakang label dan notis bahawa anda tidak perlu mengambil lebih daripada 2 minggu atau hari 14.) Kebanyakan antasid yang mengandungi Galian seperti sodium, kalsium, aluminium dan magnesium yang boleh menyebabkan ketidakseimbangan mineral dalam tubuh yang berlebihan. Ketidakseimbangan ini adalah sangat serius bahawa FDA meletakkan amaran antasid ini kerana pautan untuk kanser, tekanan darah tinggi dan juga Penyakit Alzheimer. Tetapi ada pilihan yang lebih baik!

Anda boleh menyembuhkan masalah dengan ubat semula jadi. Kerja-kerja rawatan semula jadi yang diteliti kerana mereka bekerja untuk mengubati masalah di sebalik refluks asid, refluks hempedu, Tentera Darat GERD dan pedih ulu hati. Jika anda mengalami mana-mana perkara di atas, anda mungkin mempunyai rosak sphincter esofagus yang lebih rendah dan esofagus.

Sphincter ini adalah tamparan otot yang duduk atas perut yang dibuka dan ditutup untuk membolehkan makanan. Sphincter yang tidak sihat juga boleh membenarkan asid dalam perut ke refluxed keluar. Esofagus yang merupakan tiub yang membawa makanan untuk perut. Sphincter yang tidak sihat adalah biasa bagi mengalami reflux.

Dan di sini adalah bagaimana anda pulih anda sphincter dan esofagus dan akhirnya menyembuhkan masalah sistem pencernaan anda. (Bukan gejala-gejala!)

Epal dan cuka epal akan mudah Reflux penawar

1. Epal berada di mana-mana! Anda boleh mencari ini lazat buah di mana-mana dari kedai runcit ke stesen gas walaupun belakang rumah anda. Dan epal adalah salah satu penawar paling mudah untuk merawat asid refluks. Sebelum menyerang sistem pencernaan anda seterusnya, cuba epal bukan antacid untuk. Epal untuk antacid untuk Gantikan.

Untuk maklumat lanjut mengenai rawatan ini, sila baca tentang mengapa Bob Barton telah telah makan epal sehari sejak tahun 70-an. Layari laman web kami hari ini.

2. Adakah anda tahu bahawa banyak kes-kes asid refluks sebenarnya disebabkan oleh terlalu sedikit asid dalam perut anda? Ini masuk akal juga. Jika terdapat terlalu sedikit asid di dalam perut anda, makanan dan gas akan perut anda lebih lama tanpa mendapatkan dihadam dengan betul. Dan oleh kerana cuka Sari epal adalah sangat berasid, ia akan membantu dalam proses penghadaman dan mengubati sistem pencernaan sebelum ia bermula.

Sekarang apa?

Kami mengesyorkan membawa beberapa hirisan epal merah yang dalam zip beg kunci. Kami juga mengesyorkan minum Jadual sudu cuka sider epal dalam secawan air suam dengan mengurangkan kadar madu untuk menyembunyikan rasa. Kedua-dua ubat-ubatan yang ringkas ini dapat membantu anda menyembuhkan refluks anda!

Akhir sekali, kami juga mengesyorkan mendidik diri anda pada setiap ubat diteliti refluks asid! Terdapat banyak rahsia refluks asid yang kebanyakan doktor tidak sedar. Jangan tertipu ke dalam pemikiran yang mengambil ubat preskripsi yang pilihan anda hanyalah. Jika anda mahu 100% dijamin mengubati dengan arahan langkah demi langkah, sila layari laman web kami semalam. Anda tidak boleh selama-lamanya menyembuhkan refluks anda dalam 24 jam atau kurang dijamin!

Mengubati sistem pencernaan

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *