Penawar kanser dengan buah-buahan Soursop

Penawar kanser dengan buah-buahan Soursop

Kulit, daun dan akar Sesetengah spesies digunakan dalam ubat-ubatan rakyat. Kajian farmaseutikal telah mendapati keupayaan antikulat, bacteriostatic, Doctor, dan terutamanya cytostatic beberapa juzuk kimia daun dan kulit. Sejumlah besar sebatian kimia, termasuk flavonoid, diet yang mengandungi alkaloid dan acetogenins, telah dipetik dari biji dan bahagian-bahagian lain tanaman ini. Flavonoid yang mengandungi alkaloid telah menunjukkan sifat-sifat anti-bakteria, dan telah digunakan untuk rawatan keadaan perubatan seperti penyakit kulit, cacing usus dan keradangan mata. Produk farmaseutikal sedang dalam perbicaraan garisan sel haiwan dan manusia. Acetogenins yang dianggap mempunyai anti HIV dan anti kesan kanser. Pelbagai produk telah dibangunkan dan disediakan untuk rawatan kanser.

Keberkesanan soursop, buah-buahan memberikan effek anti tumor dan kanser adalah sangat kuat, dan perubatan terbukti menyembuhkan segala jenis kanser. Selain menyembuhkan kanser, buah-buahan soursop juga bertindak sebagai anti bakteria, anit cendawan, berkesan terhadap banyak jenis parasit / cacing, mengurangkan tekanan darah tinggi, kemurungan, tekanan, dan menormalkan sistem saraf kembali dan ditolak.Rawatan boleh dilakukan melalui rawatan kemoterapi adalah untuk membunuh sel-sel kanser yang berada di dalam badan kita. Tetapi anda tahu, ia adalah buah yang mempunyai fungsi dengan lebih 10,000 kali lebih kuat dari kemoterapi, buah-buahan soursop kemoterapi.Buah-buahan soursop mempunyai satu bentuk yang lebih besar sedikit, prickly kulit lembut, putih daging, dan boleh dimakan terus atau juga di jus. Di brazil, buah-buahan ini yang dikenali sebagai Graviola, di Sepanyol sebagai Guanabana.

Jika soursop dalam memberikan apa-apa ubat ajaib untuk kanser, mengapa tidak pernah ia sebelum?. Syarikat yang telah melakukan kajian menyeluruh pada penawar ini datang atas satu stumbling block pada fasa penamat. Penawar adalah terlalu semulajadi dan di bawah undang-undang Persekutuan di Amerika, yang ditadbir oleh FDA, tidak boleh dipatenkan. Syarikat kemudian memutuskan untuk tidak melepaskan dengan mencari kerana ia pasti yang tidak mampu untuk mendapat keuntungan daripada hasil kajian.Nasib baik, Walau bagaimanapun, Jadilah seorang saintis dari pasukan Penyelidikan tersebut yang sama adalah satu yang pasti tidak dipenuhi dengan semua tamak. Mempertaruhkan kerjayanya, dia menghubungi sebuah lagi syarikat yang berdedikasi untuk menuai tumbuh-tumbuhan perubatan dari hutan hujan Amazon dan mengumumkan penemuan.

Institut kanser Kebangsaan pada tahun 1976, yang memberi tumpuan kepada soursop, fitokimia yang dikenali sebagai annonaceous acetogenins. Juga, mengikut budubelacan.com, satu kajian yang dijalankan oleh Universiti Katolik South Korea mendapati soursop itu adalah 10,000 kali ganda lebih berkesan membunuh sel-sel kanser usus besar daripada kemoterapi. Sejak itu, banyak kajian telah dijalankan pada soursop sebagai penyembuh barah boleh didapati, tetapi apa-apa yang telah ditetapkan dalam batu oleh kerajaan Amerika Syarikat. Terdapat beberapa spekulasi bahawa buah-buahan soursop sedang disimpan rahsia dari orang awam dalam ketakutan bahawa syarikat-syarikat ubat utama akan kehilangan wang, Negeri budubelacan.com.

Dalam satu kajian yang berasingan, para saintis telah membuktikan bahawa bahan kimia yang ditemui dalam durian belanda selektif membunuh sel-sel kanser kolon pada 10,000 kali ganda potensi Adriamycin, ubat kemoterapi yang biasanya digunakan.Profesional penjagaan kesihatan konvensional boleh menganggap apa-apa Ubatan Alternatif dan tuntutan sebagai terbukti dan bahkan berbahaya. Malah terdapat beberapa kelemahan dalam memakan durian. Ia dikenali untuk berinteraksi buruk dengan antidepresan, menjejaskan tekanan darah dan memusnahkan bakteria baik dalam perut.Jadi adalah bijak untuk mengambil jus buah-buahan, termasuk jus Durian Belanda, secara sederhana, terutamanya mereka yang obes dan kencing manis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *