Penanaman sayur-sayuran yang mikro di Taman hijau dalaman sendiri organik

Penanaman sayur-sayuran yang mikro di Taman hijau dalaman sendiri organik

Orang akan lebih banyak kesihatan yang sedar dalam masyarakat hari ini daripada sebelumnya. Kami membeli makanan yang lebih organik, penapisan air kami, mendapatkan lebih banyak senaman dan menonton jenis-jenis makanan yang kita makan. Sesetengah daripada kita menanam sayur-sayuran kita sendiri dan juga meningkatkan ayam kita sendiri.

Orang akan berjoging oleh pada setiap jam setiap hari dan malam dan anjing yang sedang berjalan pada setiap hari. Adakah anda sedar bahawa banyak ibu bapa akhirnya mendapat anak-anak mereka dari TV dan permainan video, menggalakkan mereka mengambil bahagian dalam aktiviti dan kegiatan sukan?

Ini adalah semua perkara yang baik. Apa-apa yang boleh anda lakukan untuk menjimatkan wang dan menjadi aktif adalah besar. Kelab Kesihatan juga adalah satu perkara yang baik. Satu-satunya masalah adalah, ekonomi hari ini adalah tidak mesra untuk keahlian bulanan pengguna. Keahlian kelab kesihatan tidak kos efektif lagi dan malangnya akan menjatuhkan ahli sedikit demi sedikit.

Makanan organik kos dua kali dan mungkin juga Bertiga jumlah makanan bukan organik. Botol air plastik merupakan punca pencemaran yang besar dan terdapat persoalan Kesihatan botol itu sendiri.

Mari kita hadapi; kos wang untuk menjadi sihat. Harga akan meningkat lebih tinggi daripada paychecks kami. Kita perlu melakukan sesuatu. Apa yang kita lakukan? Kita mula dengan satu perkara pada satu masa. Sebagai hakikatnya, mari kita mulakan menarik dua kewajipan.

Mari kita menapis kualiti udara dalaman kami dan menjimatkan wang pada masa yang sama dengan menanam sayur-sayuran mikro. Taman hijau dalaman ini adalah sihat, berkhasiat dan mudah. Hanya apa doktor mengarahkan!

Sayur-sayuran mikro adalah cara terbaik mutlak bagi menampung keperluan pemakanan anda. Mereka akan mampu berkembang, mereka mudah untuk tumbuh dan ia boleh tumbuh di mana-mana di dalam rumah anda yang anda kehendaki. Anda mungkin mempunyai sedikit kos permulaan untuk memulakan persediaan, tetapi kemudian, ia hanya kira-kira membeli benih. Dan apabila anda membeli benih secara pukal, dolar anda akan.

Dan bercakap membuat dolar anda meregangkan, anda boleh mereka lebih jauh lagi dengan cara tanah-kurang berkembang. Penanaman sayur-sayuran mikro tanah-kurang, adalah cara yang paling kos berkesan. Ini adalah di mana kami menggunakan terracotta yang ditanam dulang.

Semua TASKA & Kedai-kedai kilang bekalan dulang terracotta, supaya mendapatkan mereka adalah agak mudah. Pastikan anda membeli yang tidak glazed.

Terracotta merupakan produk berliang semulajadi yang membolehkan pengudaraan untuk tumbuh-tumbuhan anda yang semakin meningkat. Keliangan dulang juga membolehkan bagi air untuk diserap ke dalam dulang sendiri menjaga tumbuh-tumbuhan anda lembap Walaupun semua air yang keluar. Tetapi jangan tunggu untuk panjang untuk air, satu dulang kering bermakna benih kering. Dan, jangan air terlalu banyak kerana akan merosakkan benih anda.

Terracotta mengambil menggunakan mendapat sedikit, tetapi faedah yang luar biasa. Penjimatan yang besar dan kepuasan anda dijamin. Jangan tunggu. Memulakan penanaman sayur-sayuran yang mikro di Taman hijau dalaman sendiri organik semalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *