Pemilik perniagaan kecil cuba untuk menyediakan pelan Georgia insurans kesihatan untuk pekerja-pekerja mereka

Pemilik perniagaan kecil cuba untuk menyediakan pelan Georgia insurans kesihatan untuk pekerja-pekerja mereka

Jika anda seorang pemilik perniagaan, anda mungkin berasa tanggungjawab untuk menyediakan insurans kesihatan Georgia dasar untuk pekerja anda dan keluarga mereka. Ini adalah apa kajian Laporan pemilik perniagaan. Malah, lebih daripada 70% Negeri pemilik perniagaan yang mereka percaya adalah menjadi tanggungjawab mereka untuk membantu menampung sekurang-kurangnya sebahagian daripada insurans kesihatan Georgia Pelan Premium bagi pekerja-pekerja mereka. Peratusan yang kecil percaya mereka perlu membantu membayar premium untuk keluarga pekerja-pekerja mereka. Walau bagaimanapun, pemilik perniagaan melaporkan bahawa perbelanjaan yang memiliki perniagaan menjadikan ia mencabar untuk membantu membiayai premium pelan Georgia insurans kesihatan.

Salah satu perbelanjaan terbesar bagi pemilik perniagaan adalah pampasan pekerja insurans. Banyak Laporan perbelanjaan ini adalah apa yang menghalang mereka dari dapat menyumbang lebih untuk membayar insurans kesihatan Georgia Pelan Premium. Walau bagaimanapun, pampasan pekerja merupakan perbelanjaan yang diperlukan perniagaan di Georgia. Ini berkaitan dengan hakikat bahawa Georgia keadaan hak-to-work.

Perniagaan kecil layak untuk insurans kesihatan perniagaan kecil Georgia kadar pelan jika mereka mempunyai dua atau lebih pekerja. Dua tenaga pekerja boleh yang berkaitan, seperti suami dan isteri. Ini masih layak sebagai perniagaan kecil, dan kedua-dua ahli keluarga layak menyertai insurans kesihatan rancangan Kumpulan Georgia. Ini adalah sangat bermanfaat jika orang sama ada mempunyai penyakit yang kronik atau kesihatan mental yang miskin. Pelan insurans kesihatan Georgia dikawal selia secara besar-besaran dan pembawa Georgia insurans kesihatan tidak dibenarkan untuk menafikan perlindungan kepada sesiapa yang mendaftar dalam insurans kesihatan yang berkelayakan pelan Kumpulan Georgia. Ini bukanlah kes bagi dasar Georgia insurans kesihatan individu. Itulah sebabnya mengapa begitu ramai orang mencari pelan Georgia insurans kesihatan Kumpulan, bukannya mencari insurans kesihatan individu dasar Georgia.

Mempunyai faedah-faedah Georgia insurans kesihatan adalah penting kepada pekerja

Pemilik perniagaan kecil melaporkan bahawa menyediakan baik, kualiti insurans kesihatan Georgia merancang untuk pekerja-pekerja mereka membantu mereka menarik dan mengekalkan pekerja yang baik. Malah, pekerja yang baik, boleh dipercayai, Amanah menjangkakan insurans kesihatan Georgia polisi untuk menjadi sebahagian daripada pakej pampasan mereka. Sebaliknya, ia adalah sukar untuk pemilik perniagaan kecil untuk menarik pekerja-pekerja yang akan tinggal dan menyumbang kepada keuntungan perniagaan mereka.

Ini adalah mengapa pemilik perniagaan ramai mungkin tawaran insurans kesihatan Georgia merancang untuk pekerja-pekerja sementara atau bermusim tidak, tetapi mahu memberi Georgia pelan insurans kesihatan untuk pekerja-pekerja sepenuh masa dan kekal. Dalam ekonomi hari ini, mendapatkan insurans kesihatan Georgia pelan melalui tempat pekerjaan adalah hampir satu keperluan. Ini kerana orang ramai menyedari bahawa tidak mempunyai insurans kesihatan yang baik, pelan Georgia boleh mengakibatkan bencana kewangan. Katakan sesuatu penyakit yang tidak dijangka atau kecederaan berlaku. Ini boleh membawa kepada besar, pemasangan hospital dan bil-bil doktor, dan tanpa manfaat Georgia insurans kesihatan yang mencukupi, salah satu boleh berakhir di dalam masalah kewangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *