Pemerintahan senaman 80-20 – membuat kiraan senaman

Pemerintahan senaman 80-20 – membuat kiraan senaman

Menggabungkan latihan Interval latihan kekuatan adalah satu bentuk latihan yang telah dicipta pergolakan latihan. Mendapat semua keperluan dalam satu senaman supaya anda dapat dilakukan dengan cepat dengan Tan intensiti senaman anda. Selalunya anda boleh mempunyai senaman yang hebat yang siap dalam tempoh 45 minit.

Mulakan senaman anda dengan memanaskan bodyweight 5 minit yang. Panas sehingga bukan merupakan satu pilihan yang ia adalah sebahagian daripada senaman sebagai mana-mana bahagian lain. Selepas panas sehingga selesai, bergerak ke bahagian bangunan otot dalam senaman. Ini akan bertahan selama kira-kira 20 minit. Anda boleh melatih dengan barbells atau dumbbells atau lebih bodyweight latihan. Hanya satu peraturan sebenar di sini; tidak menggunakan peralatan cheesy. Kami sedang mencari keamatan, jangan membazirkan masa anda dengan berbagai latihan kekuatan.

Setelah selesai kekuatan latihan bahagian kami menuju terus ke bahagian selang kecergasan senaman itu. Dengan menggabungkan senaman anda seperti ini anda Manfaatkan masa anda. Mendapat yang terbaik daripada senaman anda dan semakin masuk dan keluar dari gimnasium dalam jumlah masa. Tidak perlu menghabiskan berjam-jam melakukan kardio, atau bersenam setiap hari dalam seminggu.

Lama memerintah benar-benar benar cincin di sini. 80 peratus keputusan anda akan datang dari 20 peratus daripada usaha anda. Jadi jika ini benar, mengapa tidak benar-benar bekerja pada bahawa 20 peratus. Memberi tumpuan kepada kerja-kerja apa. Terdapat tiada keperluan untuk hidup di sebuah treadmill yang melakukan kardio yang membosankan, membina otot dan membakar kalori semua dalam satu senaman yang hebat.

Satu program yang benar-benar memahami konsep ini dipanggil latihan pergolakan. Ia mengambil konsep ini dan pusat-pusat latihan anda di atasnya.

Terdapat beberapa program lain luar sana yang benar-benar menumpukan perhatian pada latihan kecergasan kekuatan dan selang dalam bersenam yang hebat sekali. Konsep revolusi yang akan mengakibatkan semakin kuat badan kurus dan menakjubkan hasil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *