Pembesaran payudara ini “superfood” adalah satu kemestian

Pembesaran payudara ini “superfood” adalah satu kemestian

Anda mungkin tidak tahu ini, tetapi ada yang sesetengah “superfoods” sana yang boleh secara mendadak skyrocket kejayaan anda pada payudara peningkatan semula jadi. Biji flaks adalah salah seorang daripada mereka!

Biji flaks bukan sebahagian daripada diet yang biasa, tetapi mereka perlu diproses, terutamanya jika anda berminat untuk mempunyai payudara yang lebih besar. Hakikatnya, benih flaks menampilkan tiga faedah-faedah peningkatan payudara semulajadi yang berbeza:

1. Flaks adalah kaya dengan sumber fitoestrogen.
Oestrogens loji, yang dikenali sebagai fitoestrogen, meniru kesan oestrogen dan boleh mempunyai kesan yang dramatik terhadap payudara. Biji flaks adalah jalan dengan payudara yang meningkatkan fitoestrogen!

2. Flaks adalah tinggi dalam serat.
Satu auns biji flaks mengandungi 32% daripada ‘RDA’ disyorkan elaun harian Apakah gentian yang mempunyai kaitan dengan peningkatan payudara? Serat membantu flush dari toksin dan lebihan hormon, menggalakkan keseimbangan hormon yang baik untuk pertumbuhan payudara.

3. Flaks menggalakkan penurunan berat badan.
Mendapat sejumlah payudara peningkatan herba boleh menyebabkan kembung atau berat, tetapi tidak jika anda mengambil flaks! Flaks mengandungi asid lemak yang telah terbukti untuk membantu meningkatkan metabolisme. (Asid lemak ini selain membantu kawalan kolesterol dan meningkatkan sistem imun!)

Anda boleh mendapatkan benih flaks tanah di mana-mana kedai makanan kesihatan dan mereka sebenarnya sudah cukup lazat. Simpan stash yang di dapur anda dan Percikkan mereka di atas yogurt, bijirin, dan salad atau menggabungkan mereka dengan smoothies. Lebih banyak anda makan, lagi banyak payudara anda akan membesar!

Biji flaks adalah digalakkan oleh sebilangan dan Protein yang tinggi, Low Carb Diet rendah lemak. Mereka boleh diterapkan dalam sejumlah besar resipi, walaupun manfaat terbesar diperolehi dengan menambah mereka untuk makanan yang belum masak, sebagai satu boleh, dalam makanan yang dimasak bebas seperti Bar Protein, mana-mana daripada perkara-perkara yang disebutkan di atas, atau bahkan hanya kerana satu atau lebih sudu teh sehari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *