Pembersihan usus yang sangat baik cara pembersihan perut anda dan kehilangan lemak yang

Pembersihan usus yang sangat baik cara pembersihan perut anda dan kehilangan lemak yang

Orang yang mengguna pakai kaedah yang berbeza untuk menumpahkan lemak tambahan yang degil yang mereka telah menghimpunkan. Beberapa menyertai gimnasium dan pusat-pusat kecergasan yang lain manakala beberapa melantik jurulatih kecergasan peribadi di rumah. Sesetengah mula berjalan dan berenang dengan kerap. Walau bagaimanapun, sangat sedikit orang cuba dan sampai ke punca masalah berat badan berlebihan.

Pembersihan kolon adalah cara yang sangat baik daripada pembersihan perut anda dan membuat fungsi sistem pencernaan dengan cara yang betul tempahan. Anda mungkin mendapat kejutan dalam hidup anda apabila anda mendengar fakta bahawa terdapat kes-kes di mana dalam kira-kira 30 paun sisa telah diserap dari sebuah badan manusia selepas program pembersihan usus.

Fakta-fakta tentang sistem penurunan berat badan pembersihan penghadaman:

Kita tahu bahawa tubuh kita Menyimpan lemak apabila kita mengambil kalori terlalu banyak, dan ia membakar ini lemak yang tersimpan untuk tenaga apabila kita mengurangkan pengambilan kalori kami. Walau bagaimanapun, racun dalam persekitaran, toksin kimia (perasa, warna-warna tiruan, pengawet, MSG dan racun perosak) dalam makanan kita, membawa dan klorin dalam air, dan lain-lain, serta parasit yang boleh menyerahkan diri mereka dalam sistem penghadaman kita, Semua menyumbang peranan yang penting dalam kita berat dan kesukaran kami untuk menurunkan berat badan dan menyimpan. Pembersihan kolon bermaksud membersihkan semua sampah dan toksik yang mesti mendapat terkumpul di dinding usus anda. Ini telah didokumenkan dan terbukti secara saintifik oleh pakar-pakar kesihatan & Kesihatan seluruh dunia.

Salah satu cara yang hati berurusan dengan kekotoran atau toksin yang memasuki badan anda adalah untuk meningkatkan lemak badan untuk menelan kekotoran ini dan melindungi organ-organ penting dan sistem badan anda dari pengaruh yang merosakkan ini. Sebab banyak diet tidak berjaya untuk penurunan berat badan jangka panjang adalah kerana mereka tidak alamat perlu membersihkan badan daripada toksin.

Apabila anda kehilangan, larut lemak yang berlebihan dan toksin yang telah terperangkap di dalam sel-sel lemak anda akan dilepaskan ke dalam aliran darah anda dan diedarkan sepanjang anda sakit kepala badan biasanya menyebabkan, keletihan, sakit, sakit, pening, perasaan tidak menentu, dan gejala-gejala lain. Sesetengah toksin-toksin ini akan diserap melalui usus, buah pinggang dan liang-liang kulit anda secara semulajadi. Tetapi tanpa regimen pembersihan, badan tidak dapat mengalih keluar semua toksin-toksin ini, jadi ia bermula bekerja dengan bersungguh-sungguh untuk sekali lagi mengunci mereka dari dalam “tisu lemak yang baru”. Sebab itulah orang cenderung untuk mengembalikan berat badan begitu mudah selepas kebanyakan diet dan senaman.

Badan juga cuba untuk mempertahankan dirinya daripada intruding toksin oleh bungkusan toksin di dalam dinding mukus dalam sistem penghadaman untuk mengurangkan kesan-kesan yang merosakkan, tetapi dari masa ke masa sisa dalaman ini boleh mencapai tahap kritikal yang menyebabkan ia perlahan-lahan merompak anda Kesihatan, kekuatan dan tenaga. Lapisan mukus yang berat di dalam usus thickens dan menjadi tuan rumah bagi putrefaction. Parasit membiak tiada, dan kapilari darah ke usus besar mula mengambil toksin, racun dan serpihan yang ganas kerana ia seeps melalui dinding usus dan ke dalam aliran darah (ini sering dirujuk sebagai Sindrom usus bocor). Pada masa ini, Semua tisu-tisu dan organ-organ badan anda sedang pada toksin… dan anda telah berpindah cara melepasi masalah kehilangan berat badan, untuk kesihatan semakin merosot.

Parasit yang tidak sihat dan mucoid plak ini menyekat keupayaan semula jadi badan untuk menyerap vitamin, mineral dan nutrien lain dengan betul. Mereka juga posion badan anda dengan membenarkan bahan kimia toksik dalam darah aliran secara harian. Ia akan menjadi bijak untuk serius mempertimbangkan untuk menggabungkan yang lembut tetapi berkesan program pembersihan usus besar diet dalam rancangan penurunan berat badan anda secara keseluruhan. Sebabnya ialah bahawa jika anda benar-benar sudah dipenuhi dengan dalaman cacing dan parasit, daripada sedikit yang boleh anda lakukan untuk menurunkan berat badan yang benar-benar akan berfungsi sehingga anda menjadi bersih.

Pembersihan kolon boleh dilakukan dalam pelbagai cara yang berbeza. Seperti dengan mana-mana jenis Kesihatan berkaitan amalan, semulajadi bukanlah satu-satunya cara untuk gobut cara pilihan. Salah satu cara mudah dan semulajadi untuk memulakan program pembersihan usus anda adalah untuk minum air suhu bilik; pada suhu ini, air akan membantu membersihkan usus dan juga mempunyai beberapa sifat melawan obesiti semulajadi.

Termasuk serat di dalam diet anda. Bukan sahaja tidak serat yang membantu untuk membersihkan usus anda, tetapi gentian hubungan molekul lemak dan menjalankan mereka keluar dari badan anda, membawa kepada penurunan berat badan dalam beberapa kes sebagai lemak secara semulajadi adalah dihapuskan daripada sistem anda tanpa sedang dihadam. Puasa dapat membantu membersihkan kolon dan apabila dilakukan secara sederhana juga boleh membantu dalam penurunan berat badan. Terdapat pelbagai herba yang juga mempunyai ciri-ciri pembersihan kolon. Beberapa herba lebih terkenal termasuklah Indian gooseberry dan Hoodia Gordonii.

Antara kaedah yang boleh didapati di Internet untuk membersihkan usus besar, berdiri atas rahsia rahsia kehilangan lemak oleh Suzanne Gudakunst. Dia menyebabkan satu kontroversi hebat kerana program penurunan berat badan beliau: ramai orang dari seluruh dunia telah menggunakan program ini, tetapi ramai yang mengesyaki bahawa ia tidak akan bekerja untuk mereka dan ia adalah satu penipuan. Tetapi Apakah jawapan yang benar? Adakah Dr Suzanne Gudakunst seorang artis penipuan atau boleh program beliau benar-benar membantu anda untuk menurunkan berat badan?

Saya takut, bukan yang lurus ya atau tidak. Ia mempunyai kaitan dengan sebab-sebab yang anda perolehi lemak di tempat pertama. Program Dr Gudakunst adalah jenis detox diet bertujuan flush daripada badan sia-sia sampah anda yang telah mengumpulkan seluruh organ dalaman anda dan parasit yang tidak sihat yang akan infesting anda usus besar dan usus, mula bertambah tiada oleh berjuta-juta, dan perlahan-lahan menjadikan kamu sicker dan gemuk. Sementara ini pasti boleh menyebabkan seseorang menjadi gemuk dan sicker, ia tidak perlu menjadi sebab manakala anda sendiri mendapat lemak.

Lihatlah baik keras cara anda menjalani hidup anda. Jika anda punya lemak oleh makan berlebihan, daripada mungkin diet yang berbeza juga akan membantu anda kehilangan lemak. Walau bagaimanapun, jika anda seorang lelaki dan wanita yang berjuang untuk menurunkan berat badan yang banyak, berasa bahawa mereka melakukan segala-galanya yang perlu, Makan dengan betul dan senaman, tetapi masih tidak boleh seolah-olah mereka pound untuk berganjak, daripada program Dr. Suzanne Gudakunst memang boleh membantu anda. Jika anda berjuang untuk menurunkan berat badan, anda harus mempertimbangkan dengan serius program pembersihan usus sebelum anda bercadang untuk menyertai pusat kecergasan atau gimnasium.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *