Pembersihan kolon dan Candida penawar: Sambungan

Pembersihan kolon dan Candida penawar: Sambungan

Jika anda mengalami masalah candida, pembersihan kolon produk seperti Oxy-serbuk boleh membantu anda. Ramai pakar percaya bahawa kesihatan bermula di sistem penghadaman. Candida masalah boleh berlaku apabila sistem penghadaman menjadi overpopulated dengan bakteria berbahaya yis dan yang boleh mengakibatkan banyak kesan sampingan yang tidak menyenangkan seperti ruam, seriawan dan semua jenis masalah kesihatan yang lain. Pakar-pakar yang lebih banyak daripada apa yang pernah mengenali candida berkaitan gejala-gejala seperti memberi kesan kepada banyak bidang kesihatan dan kesejahteraan. pembersihan kolon kerana penawar candida menjadi diiktiraf secara meluas.

Kerana jangkitan candida datang dari pertumbuhan bakteria Yis yang berlebihan dan Akta pembersihan kolon boleh membuang bakteria berbahaya dan toksin dari badan anda, ia sangat berbaloi melihat ke dalam.

Apakah alternatif pilihan rawatan kesihatan boleh membantu anda dengan jangkitan yis?

Jika anda ingin bantuan yang tidak datang dari lebih ubat kaunter, opsyen berikut boleh membantu:

• Diet candida yang boleh membantu anda kebuluran yis tidak sihat yang akan overpopulating badan anda. Yis albicans bakteria berkembang dan meniru pada kelajuan meledingkan apabila anda makan makanan tertentu seperti yis, kulat dan gula jadi dengan mengambil sumber makanan mereka, anda boleh menghapuskan mereka. Diet yang beralkali bukan satu diet yang berasid boleh menjadi sangat berguna bagi kesihatan anda secara keseluruhan
• Pembersihan kolon sebagai penawar candida rasa keluar toksin daripada sistem penghadaman anda di mana sistem imun anda yang majoriti defences dusta. Pembersihan kolon bukan sahaja membawa keluar tinja toksik yang dibina dalam badan anda tetapi boleh mengembalikan Keseimbangan pH yang harmoni dalam saluran GI anda yang menggalakkan flora yang sihat daripada tahap bakteria berbahaya.
• Akupunktur. Akupunktur boleh meningkatkan sistem imun anda serta meningkatkan keupayaan badan anda untuk melawan bakteria dan jangkitan
• Pemakanan herba. Makanan tambahan herba boleh membantu anda menjaga keseimbangan yang sihat dalam badan anda
• Probiotics dan Prebiotics. Probiotics dan prebiotuics boleh membantu menggalakkan pertumbuhan bakteria baik yang anda mahu dalam badan anda sihat. Anda boleh makan probiotik yogurt, keju probiotik dan mengambil suplemen untuk meningkatkan flora sihat yang akan melebihi candida albicans dan mengakibatkan menyihatkan anda.

Bagaimana oksigen berasaskan pembersih kolon yang boleh membantu

Ada yang mengatakan pembersihan usus melalui hydratherapy dan penggunaan laksatif boleh menjadi bahaya kepada tubuh kerana ia boleh mengakibatkan usus anda mampu melakukan pekerjaan yang secara semula jadi. Untuk oksigen yang berasaskan pembersih tidak akan menyebabkan pergantungan dan ia tidak akan menyebabkan usus untuk kontrak yang boleh menyebabkan nada usus dikurangkan dari masa ke masa.

Tindakan oxygenating oksigen berasaskan kolon pembersih lembut akan membersih dinding sistem penghadaman dan menyingkirkan bakteria berbahaya seperti candida tanpa menyebabkan pergantungan. Ia juga akan oxygenate darah yang mempunyai pelbagai manfaat kesihatan.

Ramai yang melihat kepada kesihatan semulajadi untuk mereka mencari masalah Yis yang bukan sahaja mereka mampu untuk mengubati masalah tetapi mereka juga boleh menguatkan sistem imun mereka supaya tidak berlaku berulang pada masa hadapan. Dengan menguatkan sistem imun anda dan mewujudkan satu sistem penghadaman yang harmoni, anda boleh menangkis semua jenis penyakit termasuk barah perut dan usus.

Apabila membeli-belah untuk mengubati candida, melihat banyak pilihan termasuk amalan penyembuhan alternatif seperti membersihkan kolon boleh membantu anda bukan sahaja masalah jangkitan yis tetapi dengan kesihatan anda secara keseluruhan dan kesejahteraan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *