Pembersihan kolon buatan sendiri langkah 3 untuk kesihatan

Pembersihan kolon buatan sendiri langkah 3 untuk kesihatan

Anda sedang mempertimbangkan kolon buatan sendiri yang membersihkan kerana anda sudah mendapat kepentingan kesihatan usus anda untuk kesejahteraan diri secara keseluruhan.

Ia adalah mustahil untuk berasa bertenaga dan hidup jika sebahagian besar tubuh anda tidak dalam keadaan yang baik.

Tetapi apa yang anda Cari dalam kolon buatan sendiri yang membersihkan? Anda boleh mencari pelbagai resipi dan artikel-artikel yang mencadangkan segala-galanya dari telur mentah herba dan sup. Akan sedar dan berhati-hati kerana anda merenung bagaimana anda boleh membantu badan anda sembuh.

Mengkaji langkah-langkah 3 ini terlebih dahulu, sebelum lari keluar dan mencuba sesuatu yang baru:

1 – Mula-mula, mengambil tanggungjawab sepenuhnya untuk kesihatan anda sendiri. Anda bergantung pada orang lain, seperti doktor, bagi nasihat, tetapi anda membuat keputusan. Kenapa ini begitu penting? Anda tahu anda akan mencari apa yang anda perlukan sehingga anda menemui ia kerana tanpa Kesihatan, apakah Adakah anda benar-benar mempunyai?

2–Anda boleh membeli produk pembersihan usus besar atau mengkaji bahan-bahan tersebut dan kemudian membelinya sendiri kurang. Tetapi Tanyalah diri sendiri, bagaimana anda boleh membantu anda alamat badan punca mana-mana isu-isu pencernaan yang anda sedang menghadapi?

Badan anda harapkan nutrien dan bahan binaan yang hanya terdapat dalam sayur-sayuran organik yang mentah. Ini ternyata pembersihan kolon buatan sendiri yang terbaik: untuk menambah mengubah diet anda dan mengambil yang diproses, makanan palsu. Anda akan mendapat serat, enzim dan nutrien yang diperlukan oleh tubuh. Dan jangan lupa untuk minum banyak air percuma bersih, toksin. Minimum yang disyorkan setiap hari ialah setengah berat badan anda dalam auns.

3–Sekarang, alamat usus besar terus. Apabila anda mula makan dan minum perkara yang betul, anda masih boleh memberikan sedikit tolak dan membantu menghapuskan sisa lama yang turut terjejas di dinding usus besar usus besar. Memberi ia mandi. Jika anda tidak pernah melakukan enema untuk, ia mungkin kedengaran menakutkan, tetapi ia sebenarnya agak mudah.

Jika anda benar-benar tidak mahu melakukan enema untuk diri anda, anda boleh pergi ke ahli terapi Pencampur yang profesional. Usus besar pembersihan anda dapatkan di sana adalah jauh lebih mendalam dan lebih mendalam daripada apa yang anda boleh lakukan di rumah.

Jangan tertipu dengan dakwaan bahawa ia tidak penting apa yang anda makan semasa kolon buatan sendiri yang membersihkan. Mereka hanya boleh cuba untuk menjual produk. Anda tahu berapa penting untuk menjaga pengambilan makanan anda.

Langkah-langkah asas yang 3 akan melakukan lebih daripada yang anda bermula. Cuba sebenarnya melakukan mereka dan lihat sendiri. Tubuh anda akan mula untuk membersihkan. Ini kerana anda adalah yang indah, penyembuhan sendiri sedang. Kadang-kadang badan anda hanya perlu sedikit bantuan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *