Pembekal Internet jalur lebar lima teratas

Pembekal Internet jalur lebar lima teratas

Dalam era teknologi ini, banyak masa kami dihabiskan mengakses Internet. Data kini mudah dikumpul dan maklumat dijana secara automatik dengan menggunakan laman web yang berbeza di internet. Walaupun sekolah-sekolah, agensi-agensi kerajaan dan kemudahan penjagaan kesihatan kini mengemas kini rekod mereka dan membuat mereka sedia dalam talian. Berikut adalah senarai top 5 kabel broadband internet pembekal untuk pengguna di rumah.

1. Comcast
Comcast adalah peneraju pembekal internet jalur lebar yang menawarkan jumlah maksimum sebanyak 105 Mbps di kebanyakan kawasannya yang dilindungi. Kadar bulanan adalah serendah $29,99. Kadar ini boleh berbeza berdasarkan kelajuan yang anda ingin untuk sambungan rumah anda. Comcast juga menawarkan ciri-ciri tambahan seperti televisyen kabel dan telefon perkhidmatan yang menarik lebih ramai pelanggan. Mereka juga menyediakan perkhidmatan teknikal yang cemerlang tetapi kadang-kadang menghadapi masalah dengan bidang penyelesaian masalah. Tetapi pada keseluruhannya, Comcast di tempat nombor satu dalam top 5 pembekal internet jalur lebar.

2. Masa Warner kabel dan AT&T
Masa Warner kabel dan AT&T berkongsi di tempat yang kedua di atas 5 pembekal internet jalur lebar. Seperti Comcast, tiada perkhidmatan disediakan di kawasan terpilih tetapi dengan hanya 50 Mbps purata kelajuan internet. Kadar bulanan mereka adalah $29,99 dan $14,95 masing-masing. Akses internet berkelajuan tinggi mereka tidak terdapat dalam semua bidang di mana mereka menyediakan perkhidmatan, Walau bagaimanapun, mereka menawarkan akaun e-mel dan Keselamatan ciri-ciri sebagai tambahan.

3. Cox kabel
Kabel Cox menawarkan perkhidmatan internet untuk $34.99 sebulan. Ia menawarkan internet berkelajuan tinggi dengan purata pelanggan dan perkhidmatan teknikal. Bilik-bilik ini juga menawarkan alamat e-mel tambahan, Keselamatan dan simpanan dalam talian untuk pelanggan mereka. Malangnya, mereka akses internet berkelajuan tinggi hanya ditawarkan di kawasan yang terhad. DSL disediakan tidak lagi di kawasan luar bandar. Atas sebab ini, kabel Cox menduduki tempat ketiga dalam pembekal internet jalur lebar 5 teratas.

4. Optimum
Optimum juga dikenali kerana mereka akses internet berkelajuan tinggi dengan jumlah maksimum sebanyak 50Mbps. Ini adalah ditawarkan untuk $29,95 setiap bulan yang merangkumi Keselamatan dan kawalan ibu bapa. Bilik-bilik ini juga menawarkan pelanggan yang cemerlang dan sokongan teknikal di dalam semua bidang yang merangkumi. Tidak seperti tiga pertama yang disebutkan di atas, Optimum menawarkan perkhidmatan kepada pelanggan hanya 3 juta dan tidak lagi boleh didapati di kawasan-kawasan lain. Walaupun mereka boleh bersaing dengan kelajuan, kebolehpercayaan dan khidmat pelanggan, kawasan liputan mereka diletakkan mereka keempat kalangan pembekal jalur lebar 5 teratas.

5. J Piagam
J Piagam pangkat kelima antara pembekal internet jalur lebar yang top 5. J Piagam boleh bersaing dengan akses berkelajuan tinggi yang boleh mencecah sehingga 60Mbps. Seperti pembekal internet yang lain, mereka menawarkan perkhidmatan di kawasan-kawasan yang terhad. Kadar bulanan mereka adalah $19.99 yang merangkumi kawalan ibu bapa dan perkhidmatan keselamatan. Malangnya, khidmat pelanggan dan sokongan teknikal mereka hanya menilai memuaskan dan perlu penambahbaikan.

Ini atas kabel 5 pembekal internet jalur lebar yang diberi nilai berdasarkan kawasan perkhidmatan yang dilindungi, kelajuan sambungan, ciri-ciri dan sokongan teknikal. Ianya bernilai menyebut bahawa salah satu daripada pembekal-pembekal yang disebut menawarkan kabel berasaskan Perkhidmatan jalur lebar dan setiap daripada mereka terdapat di kawasan-kawasan yang terhad. Bagi pembekal jalur lebar yang Perkhidmatan seluruh negara, malah luar bandar satelit yang internet adalah cara untuk pergi. Salah satu pilihan internet satelit yang terbaik ialah HughesNet. Senarai ini akan membantu anda memulakan dalam memilih pembekal perkhidmatan internet berkelajuan tinggi. Ingat untuk memilih pakej yang sesuai dengan keperluan keluarga anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *