Pembedahan obesiti Mexicali

Pembedahan obesiti Mexicali

Seorang wanita muda, berusia 29 tahun yang bernama Carla adalah sangat kecewa, sedih dan tertekan kerana berat badannya. Seperti kebanyakan wanita, Carla tahan kombinasi pelan diet dan rejim senaman, tetapi tiada apa-apa seolah-olah bekerja untuk mengambil kira berat badan dan menyimpan. Tidak kira bagaimana keras dia cuba, dia seolah-olah terus mendapat berat badan yang lebih berbanding Bilakah beliau memulakan. Walaupun dia tahu otot yang beratnya lebih daripada lemak, dia cuba untuk bersabar, tetapi peralihan bentuk langsing yang tidak pernah datang. Dia mula berkembang terdesak.

Carla dihubungi Mexicali obesiti penyelesaian dan Dr. Marco Sariñana, seorang pakar pembedahan bariatric bertaraf dunia di Mexicali Mexico. Penyelesaian obesiti Mexicali menawarkan rawatan dan prosedur bagi pelbagai obesiti dan keperluan bariatric, termasuk tetapi tidak terhad kepada gastrectomy lengan, pembedahan laparoskopi, belon gastrik, banding gastrik boleh laras dan lain-lain berat kehilangan prosedur.

Selepas membincangkan pilihan beliau dengan doktor, Carla menjalani prosedur lengan gastrik. Lima bulan kemudian, beliau telah kehilangan berat badan, terus menurunkan berat badan dan berasa sangat gembira. Gambar beliau sebanyak Sorotan ringkas perubahan besar bahawa seorang wanita telah mengalami akibat prosedur lengan gastrik, dan lelaki dan wanita seperti Carla menggalakkan doktor, pakar bedah dan kakitangan Mexicali obesiti penyelesaian terus menawarkan yang terbaik dalam penjagaan, rawatan, dan kelayakan di Mexico dan Amerika Latin.

Dari segi yang paling sederhana, lengan gastrectomy prosedur mengurangkan isipadu perut dengan mengurangkan saiz perut dalam satu proses yang dipanggil kaedah. Kantung perut yang baru mengambil banyak bentuk pisang yang dan mengurangkan jumlah makanan yang individu boleh inges selesa. Dianggap sebagai alternatif kepada pembedahan bypass Roux-en-Y, lengan gastrectomy adalah sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai BMI 60 atau lebih tinggi. Salah satu faedah terbesar jenis ini adalah prosedur adalah dalam tiada pintasan usus dilakukan, yang mengelakkan komplikasi jangka panjang seperti kekurangan vitamin, ulser atau usus halangan dalam pesakit yang menjalani lebih tradisional bentuk pusingan banding, prosedur pintasan stapling atau gastrik perut.
Dr. Marco Sariñana menjalankan pembedahan gastrik banding, lengan gastrik dan lain-lain teknik pembedahan kehilangan berat badan dan prosedur untuk membantu pesakit mencapai keputusan penurunan berat badan jangka panjang. Dr. Marco Sariñana adalah sebuah Fakulti ahli perubatan di Mexicali dari tahun 1994 untuk tahun 2000 dan secara khusus pembedahan yang am pembedahan Hospital Umum de Zacatecas SSA dari tahun 2003 hingga 2005. Dr. Sariñana telah menghadiri pelbagai persidangan dan kursus disediakan dan ditaja oleh organisasi antarabangsa bariatric bedah untuk mengikut perkembangan teknik dan prosedur pembedahan bariatric.
Dengan latihan dan pendidikan berterusan dari kemudahan tersebut sebagai Yayasan jantung Awakens, Sains Kesihatan Arizona Pusat di Mexicali, dalam negara Kongres Agung pembedahan di Veracruz, penambahbaikkan dan kursus secara pembedahan, prosedur pembedahan usus, dan bengkel-bengkel di mengokot pembedahan, Dr. Marco Sariñana menawarkan pesakit dari seluruh dunia kepakaran dan kualiti bariatric pembedahan dan lengan gastrectomy prosedur di Mexico yang dijangka dan sepatutnya.

Klinik penyelesaian obesiti Mexicali terletak di Mexicali Mexico dan menawarkan prosedur pembedahan bariatric bagi kedua-dua teknik pembedahan bariatric yang ketat dan malabsorptive. Penyelesaian obesiti Mexicali mengalami gastrik lap band prosedur, salah satu teknik pembedahan terbaru dan -kurangnya invasif untuk prosedur pembedahan bariatric, serta pintasan gastrik, gastrik banding, prosedur gastrectomy menegak dan pemakanan post-op perancangan untuk pesakit-pesakit pembedahan kehilangan berat badan.
Kemudahan ini menawarkan pakej yang merangkumi tambang kapal terbang 2-arah, pengangkutan percuma dari Lapangan Terbang ke hotel dan hospital dan pulangan, pre-op ujian, penilaian pemakanan, penilaian psikologi, prosedur pembedahan dan kakitangan sokongan. Bayaran ini juga termasuk hospital dan yuran dan yuran anesthesiologist pakar bedah.
Hari ini, Carla dan pesakit lain daripada Dr. Marco Sariñana memaparkan keputusan yang luar biasa dan bahagia akibat prosedur pembedahan bariatric mereka di Mexicali obesiti penyelesaian. Pada mulanya, Carla berasa malu untuk mempamerkan mana-mana gambar-gambar sendiri, tetapi hari ini, keadaan telah berubah, dan dia lebih gembira untuk menimbulkan untuk foto-foto sebagai bukti hidup untuk faedah, kualiti dan kepakaran Dr. Marco Sariñana kemahiran penjagaan dan belas kasihan beliau diterima Mexicali obesiti penyelesaian.
Lebih lanjut tentang pembedahan obesiti Mexicali

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *