Pembedahan kosmetik kos rendah di India oleh pakar bedah kosmetik yang terkenal

Pembedahan kosmetik kos rendah di India oleh pakar bedah kosmetik yang terkenal

Pembedahan kosmetik di India adalah perkara besar yang seterusnya akan datang Berbungkus dengan pelancongan di India. India menjanjikan pelancongan pembedahan kosmetik untuk apa-apa dari implan rambut, kulit kepala pengurangan, rhinoplasty (reshaping atau re-contouring hidung), face-lift, pembedahan kosmetik kelopak mata, dahi Lif dan sub-metal lipectomy untuk double chin, chin dan pipi. Sebahagian besarnya didorong oleh kos dan perbankan atas muhibah antarabangsa bagi medicos India, inisiatif berharap untuk mendapat faedah Hospitaliti dan industri penjagaan kesihatan.

Pembedahan kosmetik di Delhi menawarkan individu pilihan untuk mengubah dan memperbaiki penampilan mereka. Pembedahan kosmetik tidak, bagaimanapun, boleh dipandang remeh. Ia sepatutnya tidak menjadi trivialized dan risiko-risiko yang harus menjadi underrated kerana sering berlaku dengan tekanan pengiklanan dan media. Risiko-risiko yang dikaitkan dengan pembedahan kosmetik Mujurlah luar biasa dan di tangan dengan betul terlatih prosedur pembedahan kosmetik yang selamat.

Pakar bedah kosmetik yang berpengalaman di India boleh membentuk dan memperbaiki bahagian-bahagian badan. Pembedahan kosmetik boleh membantu meningkatkan bahagian-bahagian badan seperti:

Telinga: dengan mengurangkan saiz mereka atau menetapkan protruding telinga belakang lebih dekat kepada Ketua yang dikenali sebagai Otoplasty.

Mata: pembedahan mata kelopak mata atas yang drooping membetulkan atau membuang beg-beg yang bengkak di bawah mata. Pembedahan lain-lain yang berkaitan dengan mata termasuk Ectropion dan Entropion.

Payudara: Pusat pembedahan plastik juga menyediakan perkhidmatan untuk pembesaran payudara, pengurangan dan uplift. Perubatan rawatan ini dikenali sebagai Gynecomastia.

Rambut: pembedahan plastik dan kosmetik, Vitiligo dipanggil menyembuhkan botak dengan pemindahan rambut.

Hidung: hidung pembedahan termasuk pembetulan sisihan Rhinoplasty, rhinophyma dan septum.

Dahi: dahi yang mengangkat, penyingkiran kedutan dan garis-garis mengkerut juga termasuk dalam pembedahan plastik dan kosmetik.

Perut: pembedahan perut yang dikenali sebagai Abdominoplasty dan Liposuctionfor deposit lemak.

Chin dan bibir: pembedahan juga disediakan untuk mengurangkan saiz bibir atau pertambahan pukal bibir yang dikenali sebagai Chelioplasty. Chin pengurangan, pembesaran juga mengurangkan double Chin adalah pembedahan chin.

Muka dan leher: Pusat plastik muka menyembuhkan pesakit dengan facelift; penyingkiran kedutan, leher mengangkat pembedahan juga Laser pelapisan bagi menghapuskan parut jerawat dan liang-liang.

Pembedahan kosmetik di India mengambil satu lonjakan yang baik seperti negara menyediakan perkhidmatan disahkan pakar bedah yang menghasilkan keputusan yang baik pada kos yang nominal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *