Pembedahan bukan pilihan untuk meningkatkan payudara anda

Pembedahan bukan pilihan untuk meningkatkan payudara anda

Ramai wanita tidak berpuas hati dengan saiz payudara mereka dan Inilah sebab ramai wanita yang ingin mempunyai pembedahan pembesaran payudara. Walau bagaimanapun, ramai wanita bimbang menjalani pembedahan atau tidak mampu untuk mendapatkan implan payudara mempunyai payudara yang lebih besar. Jika anda adalah salah seorang wanita yang ingin mendapatkan lebih kukuh dan lebih besar payudara tanpa pembedahan, Terdapat banyak perkara yang boleh anda lakukan untuk membuat mereka kelihatan lebih besar. Berikut adalah perkara-perkara yang anda boleh lakukan:

1. Mengambil payudara penambah tambahan: Terdapat banyak suplemen yang boleh anda ambil untuk meningkatkan saiz payudara anda jika anda tidak mahu mengambil laluan pembedahan. SUPPLEMEN ini mengandungi herba yang boleh meningkatkan penghasilan hormon yang menjadikan payudara lebih besar. Walau bagaimanapun, kebanyakan makanan tambahan ini adalah tidak selamat kerana mereka tidak mempunyai asas saintifik yang kukuh yang membuktikan mereka adalah selamat dan berkesan. Makanan tambahan ini biasanya mengandungi motherwort, sabal, Berbahagialah thistle, wild yam, damiana, oatmeal dan lain-lain.

2. Menjalankan: Exercising akan tidak membesarkan saiz payudara anda. Walau bagaimanapun, ini membantu otot-otot anda mengangkat payudara anda dan membuat mereka kelihatan lebih kukuh. Anda boleh melakukan senaman seperti pushups.

3. Urutan: Anda boleh urut payudara anda sendiri dengan jari supaya peredaran darah di kawasan tersebut akan meningkat. Adakah ini dalam usul Pekeliling untuk meningkatkan payudara anda.

4. Payudara peningkatan krim: Terdapat krim yang terdapat di pasaran yang mendakwa untuk membuat payudara anda lebih besar dan lebih kukuh. Jika anda mempunyai payudara yang kendur, Terdapat juga krim yang anti-sagging. Krim ini keseimbangan hormon dalam cara yang sama untuk makanan tambahan untuk meningkatkan payudara. Krim ini adalah berpatutan, jadi anda tidak akan membelanja banyak cuba mereka.

5. Pilih pakaian yang boleh membuat payudara anda kelihatan lebih besar: Terdapat coli yang dijual di kedai-kedai banyak yang mempunyai tuala wanita di dalamnya yang boleh membuatkan payudara anda kelihatan lebih besar dan lebih kukuh. Terdapat juga coli yang dipenuhi dengan air yang boleh mempunyai kesan yang sama seperti tuala wanita.

6. Payudara mengangkat: jenis Lif payudara yang boleh meningkatkan saiz payudara anda dipanggil Lif payudara botox. Dalam proses ini, botox akan disuntik ke dalam dada anda mengangkat payudara anda dan membuat ia kelihatan fuller dan lebih kukuh. Seperti botox pada muka anda, ini akan tidak kekal yang lama. Ini boleh bertahan beberapa bulan.

Terdapat banyak perkara yang boleh anda lakukan jika anda ingin mempunyai buah dada yang lebih besar, lebih kaya dan lebih kukuh tanpa perlu membayar kos pembedahan pembesaran payudara. Ini akan kos beribu-ribu ringgit dan boleh kadang-kadang menjadi tidak selamat. Jika anda mahukan payudara anda kelihatan lebih besar, hanya menggunakan coli yang mempunyai padding dalam mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *