Pembaikan peralatan kecergasan: Tentang Treadmill cita-cita Bremshey Treadline

Pembaikan peralatan kecergasan: Tentang Treadmill cita-cita Bremshey Treadline

Terdapat keraguan yang tidak sangat banyak pintasan akan bekerja jika anda mahu membentuk sehingga fizikal anda. Pil ajaib, alat berteknologi tinggi dan program-program yang mahal hanya tidak melakukan silap mata tersebut. Untuk mencapai kesihatan dan kecergasan yang lebih baik, anda akan memerlukan satu program diet dan senaman yang baik. Satu kaedah yang baik diterima kerja kardiovaskular yang cemerlang keluar adalah melalui sebuah treadmill, dan dengan penyelenggaraan yang sewajarnya dari pakar membaiki peralatan kecergasan, ia merupakan satu pelaburan yang akan berlangsung lama. Mari kita menumpahkan sedikit cahaya pada sebuah treadmill bahawa kita sendiri dalam menyokong cita-cita Treadline Bremshey treadmill.

Rating: 5 daripada 5 bintang

Ciri-ciri yang utama:

Panduan ringkas kekunci membolehkan pengguna menukar kelajuan dan ketinggian dengan cepat dan mudah
Senang Baca LCD mempersendakan jenis besar
Kelajuan Max 16 kph (10 bsj)

Harga: boleh didapati di internet untuk kira-kira £799

Penerangan produk:

Treadmill cita-cita Treadline Bremshey chocked dengan beberapa ciri-ciri masing-masing supaya ia benar-benar bermanfaat, namun Kemudahan ini tidak menyebabkan ia satu produk yang mahal. Ia dilengkapi dengan 6 program pra dan juga panduan yang membantu anda untuk memulakan segera mula cepat. Di samping itu, ia dilengkapi dengan mudah untuk membaca paparan LCD grafik bersama-sama dengan Panduan ringkas kekunci yang membolehkan anda untuk mengubah suai menularnya dan kelajuan dengan pantas. Konsol akan membenarkan anda untuk memantau perkara-perkara yang berkaitan, sebagai contoh, incline, mempercepatkan kadar jantung, dan sebagainya. Ia menawarkan banyak menggunakan ruang, yang pasti baik kerana ia mempunyai kelajuan atas 16 kph (10 bsj) – senaman cukup bagi pelari yang lebih berpengalaman. Dan dengan aksesori seperti tali pinggang dada Polar yang sesuai, anda akan hairan bagaimana pengeluar peralatan kecergasan ini telah dapat menambah unsur-unsur yang begitu banyak bagi apa-apa kos yang rendah.

Ciri-ciri produk

Kejutan penyerapan komponen serta mengatasi pemegang yang ditambah ke dalam treadmill ini akan membantu pengguna untuk mengelakkan overexertion.
Paparan LCD menunjukkan biasa: jarak, kelajuan, nadi, kalori yang dibakar, incline, dan menghabiskan masa untuk bersenam
Lipatan kaki untuk simpanan yang mudah, padat menggunakan bantuan hidraulik

Produk khusus

Pelbagai kelajuan – 0.8 – 16 km/h, 0.5 – 10 mph
Jumlah kenaikan 0.1 mph – 0-10% kelajuan pelarasan – cerun
Ruang berjalan: tali pinggang 2-lapis 51 x 142 cm/20 x 56 inci
Motor – 2.75 hp yang berterusan
Berat Max User: 150 kg/330 kg / 23 st 8 kg
Dimensi (membuka): L194 x W85 x H135 cm
Dimensi (dilipat): (L) 78 x (W) 85 x (H) 186 cm
Berat unit: 101kg
Bekalan kuasa – kuasa semasa

Maklumat waranti: waranti 2 tahun pengeluar bagi bahagian-bahagian dan buruh

Kesimpulan:

Treadmill Bremshey Treadline cita-cita adalah perkara yang sangat baik pada harga yang berpatutan- dan tiada anda memilikinya. Ia meliputi senaman yang kuat, dan dengan bantuan pakar membaiki peralatan kecergasan, anda boleh menyimpan dalam bentuk atas Petua. Kita yakin anda tidak akan menemui apa-apa pada mesin ini kepada teman. Ketika mencari treadmill yang terbaik bagi anda regimen, Mesin ini sememangnya bernilai melihat. Sangat disyorkan!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *