Pembaikan peralatan kecergasan: Sinopsis Multigym Marcy Wm1509

Pembaikan peralatan kecergasan: Sinopsis Multigym Marcy Wm1509

Jika anda sedang mencari untuk memperolehi gimnasium rumah, pastikan anda membeli dari sebuah organisasi yang dihormati. Satu perniagaan yang pergi semua supaya kesihatan dan stamina popular pada tahap individu adalah Marcy. Multi-gyms adalah semua kemarahan di mana-mana di Eropah dan juga beberapa negara lain bagi mengekalkan tubuh yang berhawa. Marcy telah mempelopori Mesin kecergasan yang dikenali sebagai Multi-gym WM1509 yang bagus untuk orang baru serta exercisers terlatih dan Diraha ditujukan kecergasan semua peringkat umur. Berikut adalah ringkasan bagi WM1509 Multi-gym dan juga Apakah kecergasan boleh dipercayai peralatan pembaikan perniagaan yang boleh dilakukan untuk memastikan ia adalah dalam bentuk yang terbaik untuk latihan mungkin yang terbaik.

Aspek-aspek yang luar biasa dan juzuk Multi-gym Marcy WM1509

Multi-gym dipadatkan yang dihasilkan dengan tangan akhbar dwi fungsi. Ini membolehkan pengguna untuk melakukan pelbagai menekan latihan termasuk bahu, incline, dan bangku. Ia Selain itu menawarkan tinggi dan rendah pulleys, tindakan rama-rama, sisian tarik ke bawah bar, kaki pemaju, dan pendakwah curl pad. WM1509 yang dilengkapi dengan tindanan berat 45kg termasuk shrouds untuk menjamin keselamatan tambahan. pulleys galas berlakri yang boleh memastikan perjalanan yang licin. Di antara komponen-komponen produk-produk utama yang disenaraikan di bawah.

Lengan akhbar dwi fungsi yang membolehkan bangku, bahu, incline mendesak serta senaman pectoral lalat.
Direka dengan Dis Pec
Pemaju kaki yang mempunyai katil besar roller pad dan titik pangsi yang tepat untuk memastikan pengasingan otot yang betul
Tuala wanita dedah lengan boleh laras
3 3/4 “pulleys yang dikilangkan dengan berlakri bebola galas
Tali pergelangan kaki, lat bar, serta terus berputar bar
timbunan selectorized berat 45 kg yang dibuat dengan shrouds pelindung logam
200 lb kekuatan tegangan pesawat kabel
2 “x 2” rangka tiub keluli berwajaran tinggi
Berat badan pengguna am yang maksimum: 140kg/308 kg / batu 22
Dimensi: 160 x 110 x 209 (DxWxH SM)

Plus Multi-gym Marcy WM1509

Multi-gym ini boleh membantu dalam membina sebuah badan cantas, pembakaran lemak badan tambahan dan juga mempercepatkan kadar metabolisme anda. Dengan pelbagai latihan, anda boleh mendapatkan senaman yang penuh kedua-dua atas dan bawah badan anda. Hasil akhir daripada Mesin jenis ini adalah yang berterusan pembakaran lemak badan tersimpan untuk jam selepas senaman anda. Melaksanakan multi-gym yang merupakan cara yang baik untuk melakukan latihan tambahan serta rutin asas gimnasium anda.

Apabila anda ditolak untuk masa dan mempunyai keperluan untuk mendapatkan dalam bentuk tergesa-gesa anda lebih daripada berkemungkinan perlu mengambil sedikit lebih tinggi tahap latihan anda. Dengan menggabungkan multigym Marcy WM1509 ke rumah anda anda boleh menguatkan tahap aktiviti anda dengan mudah. Dengan ini sebahagian peralatan di rumah anda yang tertunggak, anda boleh memilih masa bersenam sendiri.

Penjagaan untuk anda Multi-gym WM1509

Jika anda sibuk dengan program kecergasan, anda perlu sedar yang menjalankan dengan betul boleh menyebabkan kecederaan fizikal Tempahan assuredly akan tidak melaksanakan hasil akhir yang menjadi tumpuan. menggabungkan tidak sepatutnya dikekalkan menjalankan mesin mungkin akan menghasilkan keputusan yang sama. Pekerjaan Syarikat pembaikan peralatan kecergasan yang mempunyai reputasi yang baik boleh membantu untuk menjamin hasil akhir yang anda berharap untuk dari rutin senaman anda setia.

Dunia kecergasan adalah antara Syarikat pembaikan peralatan kecergasan terbesar dalam UK dan diperluaskan Perkhidmatan seluruh negara. Tanpa mengira keperluan pembaikan, kakitangan yang well-taught dan berguna boleh menjaga masalah anda dengan pantas dan dengan kos yang baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *