Pembaikan peralatan kecergasan: Lihatlah Treadmill cita-cita Bremshey Treadline

Pembaikan peralatan kecergasan: Lihatlah Treadmill cita-cita Bremshey Treadline

Terdapat keraguan yang tidak sangat banyak pintasan akan bekerja jika anda mahu membentuk sehingga fizikal anda. Pil ajaib, alat berteknologi tinggi dan program-program yang mahal hanya tidak melakukan silap mata tersebut. Jika anda ingin mendapatkan lebih sihat dan berasa lebih baik, anda perlu bekerja keras ke bawah, makan sihat dan bersenam. Treadmill adalah cara yang baik untuk mendapatkan senaman kardio yang baik, dan dengan baik oleh pihak berkuasa pembaikan peralatan kecergasan, pelaburan ini akan berlangsung selama beberapa tahun. Mari kita menumpahkan sedikit cahaya pada sebuah treadmill bahawa kita sendiri dalam menyokong cita-cita Treadline Bremshey treadmill.

Keseluruhan: 5.0 bintang 5.0 yang boleh didapati

Ciri-ciri utama

Panduan ringkas kekunci membolehkan seseorang untuk mengubahsuai kelajuan dan ketinggian dengan pantas dan mudah
Senang Baca LCD mempersendakan jenis besar
Kelajuan Max 16 kph (10 bsj)

Harga: boleh didapati di pasaran web sekitar £799

Penerangan produk:

Treadmill cita-cita Treadline Bremshey chocked dengan beberapa ciri-ciri masing-masing supaya ia benar-benar bermanfaat, namun Kemudahan ini tidak menyebabkan ia satu produk yang mahal. Ia dilengkapi dengan 6 program pratetap plus cepat Mulakan panduan untuk anda bermula serta-merta. Di samping itu, ia dilengkapi dengan mudah untuk membaca paparan LCD grafik bersama-sama dengan Panduan ringkas kekunci yang membolehkan anda untuk mengubah suai menularnya dan kelajuan dengan pantas. Konsol treadmill yang membolehkan pengguna untuk mengesan perkara-perkara yang berkaitan, sebagai contoh, kelajuan, kadar jantung, incline, dan sebagainya. Ia menyediakan pengguna dengan banyak berjalan kawasan, yang hebat kerana ia telah mendapat kelajuan atas 16 kph (10 bsj)—sangat bersemangat bersenam untuk pelari. Dan dengan ciri-ciri khas seperti tali pinggang dada Polar yang sesuai, anda akan pasti bertanya diri sendiri bagaimana pengeluar peralatan kecergasan ini telah dapat menambah unsur-unsur yang begitu banyak bagi apa-apa kos yang rendah.

Ciri-ciri produk:

Mengatasi pemegang dan kejutan penyerapan unsur-unsur treadmill yang akan membantu anda untuk tidak overexert badan anda.
Skrin LCD mempamerkan biasa: incline, nadi, kalori yang dibakar, menghabiskan masa bersenam, jarak dan kelajuan
Dilipat ke compactly untuk simpanan mudah melalui bantuan hidraulik

Produk khusus

Pelbagai kelajuan – 0.8 – 16 km/h, 0.5 – 10 mph
Tahap peningkatan 0.1 mph – 0-10% kelajuan pelarasan – cerun
Ruang berjalan: tali pinggang 2-lapis 51 x 142 cm/20 x 56 inci
Motor – 2.75 hp yang berterusan
Maksima berat badan pengguna: 150 kg/330 kg / 23 st 8 kg
Dimensi (membuka): L194 x W85 x H135 cm
Dimensi (dilipat): (L) 78 x (W) 85 x (H) 186 cm
Berat treadmill: kg 101
Bekalan kuasa – kuasa semasa

Waranti: Waranti pengilang dua tahun buruh dan komponen

Akhir mengambil:

Treadmill Bremshey Treadline cita-cita adalah perkara yang hebat pada kos-ia masuk akal yang sederhana seperti yang. Ia akan memberi anda senaman yang bersungguh-sungguh, dan dengan bantuan profesional pembaikan peralatan kecergasan, ia akan kekal dalam keadaan baik. Kita yakin anda tidak akan menemui apa-apa pada mesin ini kepada teman. Ketika mencari treadmill yang terbaik bagi anda regimen, Mesin ini sememangnya bernilai melihat. Sangat disyorkan!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *