Pemasaran rangkaian? Menyertai bidang kesihatan dan Kesihatan!

Pemasaran rangkaian? Menyertai bidang kesihatan dan Kesihatan!

Dipacu oleh sektor kesihatan dan kesejahteraan, pemasaran rangkaian atau MLM diperkembangkan oleh lebih daripada $300 bilion dalam tempoh tujuh tahun yang lalu, walaupun hampir semua industri-industri yang lain telah mired dalam penguncupan besar-besaran.

Sementara itu, indeks setiap ukuran mencadangkan bahawa dalam industri kini bersedia untuk pertumbuhan yang lebih besar! Tidaklah menghairankan bahawa legenda Robert Kiyosaki telah diterangkan pemasaran rangkaian perniagaan masa depan. Jika anda telah tidak berbuat demikian, saya mencadangkan anda meletakkan diri anda untuk pertumbuhan yang baru saja bermula.

Hakikatnya bahawa tiada pemasar rajin telah pernah menyesal datang ke dalam cabang perniagaan. Tahap kejayaan mungkin berbeza bergantung kepada bakat-bakat individu, motivasi dan komitmen. Tetapi jarang telah sesiapa secara konsisten melaksanakan sebuah Perigi diletakkan pelan pemasaran dalam MLM dan tidak melihat ukuran kejayaan. Dan memandangkan jadual kerja yang fleksibel yang ia menawarkan, perniagaan ini mempunyai hanya telah menarik lebih banyak dan lebih banyak usahawan setiap tahun.

Terdapat tiada tempat yang lebih baik untuk melancarkan khemah anda dalam rangkaian pemasaran daripada dalam sektor kesihatan dan kesejahteraan. Perangkaan demografi dari seluruh dunia menyarankan bahawa dunia kita adalah penuaan dan semakin yang semakin uzur. Apakah ini bermakna adalah bahawa kita mempunyai penyakit-penyakit degeneratif lebih hari berbanding pada bila-bila masa lain dalam sejarah manusia.

Lebih daripada itu, terdapat kesedaran yang diperbaharui ke arah kesihatan yang baik dan penuaan anggun. Lebih ramai orang lagi akan kandungan dengan menawarkan ubat apa Ortodoks: mereka mahukan sesuatu yang lebih baik dan lebih selamat. Kebanyakan sekarang memilih suplemen pemakanan dan makanan yang menyembuhkan badan secara semulajadi tanpa kesan sampingan yang melemahkan yang berkaitan dengan produk-produk BIG PHARMA yang konvensional.

Mujurlah industri keseluruhan yang timbul untuk kebangkitan baru ini. Kini terdapat beratus-ratus syarikat-syarikat pengeluar makanan dan pemakanan tambahan. Carian Google yang terakhir yang saya lakukan pada produk-produk penjagaan kesihatan semulajadi kembali lebih 4 juta. Carian yang sama saya lakukan pada pemasaran langsung yang memberi tumpuan kepada kesihatan dan produk-produk kesihatan sama-sama kembali bilangan hits yang menakjubkan.

Apa yang semua ini ertinya adalah bahawa industri kesihatan dan kesejahteraan rave masa ini. Di mana lagi kau agak pergi? Formula pemasaran umum adalah bahawa produk yang baik + permintaan kukuh = jualan yang besar (dan kejayaan kewangan!). Sekarang makanan dan industri pemakanan grosses lebih $60 bilion dalam pendapatan tahunan. Angka ini dijangka melebihi dua kali ganda dalam tempoh lima tahun akan datang.

Pemasar rangkaian pintar yang menyedari trend ini telah berpindah bertindak balas kepada permintaan yang tidak pernah puas untuk produk-produk kesihatan dan kesejahteraan. Pada masa ini, terdapat lebih daripada 40 juta pengedar terlibat dalam satu jenis MLM penjagaan kesihatan yang semulajadi atau yang lain.

Nasib baik ini adalah satu pasaran yang tidak mudah mendapatkan tepu. Ingat bahawa kesihatan adalah satu isu yang global. Jadi, anda mempunyai penduduk lebih daripada 6.5 bilion dunia sebagai pasaran anda! Dengan adanya internet dan lain-lain jenis pemasaran dalam talian, dakwaan ini adalah tidak keterlaluan.

Jadi sekarang adalah masa untuk bertindak. Tumpuan perhatian anda kepada reputasi Syarikat pemakanan dan penjagaan diri yang menjual produk-produk mereka melalui pemasaran rangkaian (dan hampir semua melakukan). Salah satu sebab yang sangat menarik mengapa industri kesihatan dan kesejahteraan yang baik untuk anda adalah bahawa ia membolehkan anda untuk mendapat hasil yang baik pada masa yang sama meningkatkan kesihatan anda sendiri dan orang lain.

Jadi ia adalah situasi menang-menang. Di samping itu, apabila anda memasarkan produk dalam bentuk MLM, ada ruang untuk semua orang untuk sampai ke bahagian atas tidak seperti dunia korporat yang tradisional di mana hanya satu orang boleh ke atas Syarikat. Jadi, sekiranya anda menyertai sebuah syarikat bereputasi baik dan kerja keras untuk membantu diri sendiri dan orang lain untuk berkembang, industri kesihatan dan kesejahteraan menawarkan anda peluang seumur hidup yang kesihatan dan kebebasan kewangan.

Sebagai pembina perniagaan pemasaran untuk Online yang mampu untuk menarik harian membawa yang disasarkan kepada perniagaan anda adalah kunci kepada kejayaan MLM atau Online anda. Bagaimana anda mahu menarik 50-100 petunjuk untuk perniagaan anda setiap hari?

Belajar kemahiran pemasaran ini akan membantu anda membina perniagaan anda Online atau MLM. Anda boleh lawati Blog saya: sandraessex.com dan laman web ini kejayaan: massiveleadgenerator.com untuk mengetahui maklumat yang lebih lengkap membawa generasi latihan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *