Pemandu lori yang memandu untuk memperbaiki kesihatan dengan Glutathione

Pemandu lori yang memandu untuk memperbaiki kesihatan dengan Glutathione

Profesional, ke atas trak jalan memandu boleh mengambil tol pada tubuh manusia. Tekanan, pemakanan yang tidak, senaman yang rendah dan kekurangan rehat sering membawa kepada masalah kesihatan untuk pemandu lori. Para pemandu tempatan walaupun mengalami kesan sampingan memandu kerjaya profesional. Tiada apa yang lebih penting untuk OTR pemandu berbanding menjadi mampu untuk Mulakan hari perasaan inginkan dan mempunyai kecergasan mental yang diperlukan untuk operasi selamat 18 roda itu.

Terima kasih kepada tahun penyelidikan dan lebih 60,000 kertas-kerja yang diterbitkan, orang sekarang telah menemui manfaat kesihatan yang antioksidan yang kuat. Pemandu lori secara literal boleh memandu sendiri untuk kesihatan yang lebih baik dengan Glutathione.

Molekul yang kecil, Glutathione yang dihasilkan oleh badan dan dijumpai dalam setiap sel. Ia adalah antioksidan yang paling penting badan kerana ianya benar-benar dalam sel itu sendiri. Antioksidan seperti Vitamin C dan E adalah penting untuk kesihatan yang baik kerana mereka inactivate kesan radikal bebas yang membina dalam sel-sel kita dan menyebabkan kerosakan. Radikal bebas adalah atom atau Kumpulan atom yang mempunyai bilangan elektron yang unpaired. Sebaik sahaja ditubuhkan, radikal ini akan memulakan tindak balas di dalam badan dan berinteraksi dengan komponen-komponen selular seperti DNA kita atau membran sel, boleh membawa kepada masalah kesihatan seperti kanser, kencing manis, tekanan darah tinggi, penyakit Parkinson, Alzheimer, katarak dan Aids… hanya untuk nama beberapa. Antioksidan yang diperlukan untuk melawan radikal bebas ini dalam usaha kita untuk mengekalkan kesihatan yang baik.

Sejak Glutathione wujud dalam sel-sel kita, kajian telah menunjukkan bahawa ia berada dalam kedudukan yang terbesar untuk meneutralkan radikal bebas ini. Kajian perubatan juga menunjukkan bahawa Glutathione didapati dalam semua jenis sel-sel, termasuk sel-sel sistem imuniti. Kesan kuat Glutathione menunjukkan bahawa ia mengekalkan sel-sel kita berjalan lancar. Kajian juga menunjukkan bahawa Glutathione membantu hati membuang bahan kimia yang asing dari badan kita.

Tahun penyelidikan telah menunjukkan bahawa orang yang mengidap penyakit serius, seperti kanser dan Aids, hampir dalam setiap kes, habis di Glutathione. Mengapa badan-badan mereka akan habis dalam diri ini menghasilkan antioksidan yang tidak jelas, tetapi kajian telah menunjukkan bahawa Glutathione adalah sangat penting bagi mengekalkan kesihatan intrasel yang obligat. Glutathione kajian terus menunjukkan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk melawan penyakit hampir apa-apa, walaupun mereka yang berkaitan dengan proses penuaan.

Biasa sakit dan sakit yang disebabkan oleh lori memandu, bersama-sama dengan keletihan, adalah tanda-tanda biasa kesusutan Glutathione. Mengambil Glutathione yang tulen tidak akan membantu kerana molekul-molekul yang dimusnahkan oleh sistem penghadaman. Oleh itu, salah satu mesti mengambil banyak cysteine Glutathione, glutamine dan acetyle, yang akan membolehkan badan untuk menghasilkan Glutahtione semulajadi.

Jika saya tidak pernah mengalami ia untuk diri sendiri, saya tidak akan percaya ia. Kini, pemandu lori yang profesional yang telah menemui kepentingan Glutathione. Kehidupan identitinya boleh membawa kepada tekanan, keletihan dan semua mereka sedikit sakit dan sakit yang biasanya dikaitkan dengan proses penuaan. Glutathione adalah membuktikan dirinya untuk Syarikat bernilai antara bidang perubatan. Ingat nama itu, Glutathione…Saya pasti anda akan dapat mendengar lebih mengenainya pada tahun-tahun yang akan datang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *