Pemakanan yang optimum Platinum Hydrowhey – apa?

Pemakanan yang optimum Platinum Hydrowhey – apa?

Atlet-atlet yang serius dan peminat kecergasan yang banyak akan sentiasa mencari suplemen kesihatan yang akan memberi mereka rangsangan tambahan itu. Beberapa tinggi-protein tambahan telah didapati berkesan dalam membantu orang-orang yang sangat aktif membina otot-otot mereka dan memulihkan dengan cepat dari senaman yang sukar. Salah satu yang touted daripada produk tersebut kini adalah Hydrowhey Platinum pemakanan Optimum.

Apa itu hydrowhey?

Hydrowhey adalah pemakanan tambahan yang dirumus dari whey protein. Ini adalah salah satu jenis tambahan Pemakanan, yang diambil oleh orang-orang yang memerlukan untuk rangsangan tambahan dalam pembinaan otot dan pemulihan, seperti atlet.

Sebenarnya, Semua whey protein berasaskan pemakanan tambahan adalah berkesan dalam membina pemulihan otot besar-besaran dan aiding badan. Apa membezakan hydrowhey, kemudian? Hydrowhey masa ini adalah jenis paling popular whey protein supplement kesihatan yang kesucian dan tindakan yang cepat. Ia juga merupakan salah satu jenis whey protein yang lebih sihat. Menumpukan whey, yang paling murah kerana jauh lebih mudah proses menyediakan, adalah masih dimuatkan dengan lemak dan karbohidrat.

Hydrowhey adalah serupa dengan produk protein whey lain, whey isolate. Perbezaan utama di antara suplemen yang dua ini adalah hydrowhey yang telah menjalani satu proses yang khas untuk membuat ia lebih mudah digunakan oleh badan. “Hidro” dalam nama yang merujuk kepada proses hydrolyzation yang digunakan untuk mengubah protein kepada peptida. Dalam erti kata lain, protein whey dipecahkan melalui hydrolyzation ke dalam zarah-zarah yang lebih kecil dan rantaian protein yang lebih cekap akan diserap oleh badan.

Untuk meringkaskan, protein whey berbanding biasa, hydrowhey adalah rendah dalam lemak, karbohidrat dan laktosa dan ia adalah sama sekali jauh lebih mudah dihadam. Kandungan protein dalam produk ini sangat mudah diserap kerana proses Khas hydrolyzation yang telah mengalami. Ini menjadikan hydrowhey satu produk yang berkesan terutamanya untuk membantu pemulihan otot selepas senaman berat dan mempercepatkan proses membina otot besar-besaran.

Pemakanan yang optimum Platinum Hydrowhey

Mungkin paling popular hydrowhey pemakanan tambahan yang disediakan sekarang adalah Hydrowhey Platinum pemakanan Optimum. Ini minuman serbuk adalah produk yang berkadar tinggi terutamanya yang dikeluarkan oleh sebuah syarikat yang berkadar tinggi.

Pemakanan yang optimum adalah sebuah syarikat yang terkenal dengan tambahan terutamanya dirumus untuk atlet. Syarikat memenangi anugerah ini telah membuat produk tambahan untuk atlet sejak 1986. Malah, Syarikat ini adalah perintis dalam pembuatan makanan tambahan protein gandum untuk memenuhi keperluan atlet. Walaupun ia menawarkan pelbagai makanan tambahan, buku keluaran tahun yang merupakan suplemen pemakanan Optimum Platinum Hydrowhey tepung yang.

Serbuk protein ini telah telah benar-benar bersih, dibuat hydrolized 100% protein. Selain daripada 30 gram protein yang tulen dalam setiap hidangan, ia juga mengandungi mula menerokai rangkaian asid Amino (BCAAs), seperti valine, leucine dan isoleucine, yang bergabung untuk meningkatkan keberkesanannya. Enzim pencernaan akan ditambah kepada formula serta untuk membuat ia lebih mudah digunakan oleh badan.

Hanya seperti penting, kerana produk ini mengandungi apa yang ia tidak mengandungi. Hydrowhey Platinum pemakanan yang optimum adalah benar-benar bebas kolesterol dan gula. Ia juga telah benar-benar tidak mengapa, menjadikannya satu suplemen yang sesuai bagi orang-orang dengan mengapa asid folik diperlukan.

Ianya begitu mudah untuk digunakan, mudah dikacau ke dalam air dengan sudu untuk membuat minuman pemulihan otot dengan segera. Ia menggabungkan ke dalam minuman berkrim, rasa yang suka milkshake, disebabkan creamer ditambah serta rasanya yang. Ia datang dalam perisa coklat Turbo, hari Supercharged strawberi dan Vanilla halaju. Pendapat tentang rasa dalam Ulasan Pelanggan berbeza-beza. Sesetengah mencari diterima semata-mata, tetapi yang lebih besar yang banyak mengisytiharkan rasa produk yang lazat. Ini adalah cukup banyak satu perkara yang subjektif, sudah tentu.

Sekarang, mengenai harga, anda boleh membeli sebuah balang 1 lb. bagi $35.99. Untuk lebih banyak simpanan, anda boleh juga membeli dalam saiz lb. 1,75 yang $59.99 atau saiz 3.5 lb. untuk $106.49. Diakui, ia bukanlah murah. Hydrowhey Platinum pemakanan yang optimum adalah agak mahal, tetapi yang biasa hydrowhey produk, yang berharga lebih tinggi dari suplemen protein yang lain disebabkan mereka melampau kecekapan dan keberkesanan. Selain itu, antara hydrowhey tambahan, Hydrowhey Platinum pemakanan Optimum akan muncul menjadi krim tanaman tersebut.

The bottom line

Secara keseluruhannya, ini adalah satu produk yang sangat baik bagi orang-orang yang sangat aktif atau atlet, terutamanya yang mempunyai senaman tetap serius atau mereka yang memerlukan untuk membina pukal yang cepat. Ia adalah berkualiti tinggi, pembentukan paling popular hydrowhey yang disediakan. Kebanyakan mendapati ia rasa enak dan mudah dihadam. Ia mungkin disyorkan sebagai pemakanan tambahan untuk orang-orang yang mempunyai masalah penghadaman seperti mengapa asid folik diperlukan atau kesukaran yang mencerna protin.

Jika anda benar-benar memerlukan tambahan tersebut, maka harga produk ini harus tidak mencegahnya anda, kerana anda akan mendapat nilai untuk wang anda, dan seseorang boleh mendapatkan kod kupon bagi Vitamin Shoppe untuk tambahan diskaun. Hydrowhey Platinum pemakanan yang optimum boleh memenuhi keperluan protein tambahan dalam formula sedap, sangat dihadam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *