Peluang Mlm tulen kejadian

Peluang Mlm tulen kejadian

Kejadian tinjauan peluang MLM tulen:

Kejadian yang tulen adalah dengan kesihatan dan kesejahteraan syarikat pemasaran rangkaian. Murni ini adalah singkatan untuk “Orang Amerika mencapai semua” (tulen). Syarikat bergantung kepada pemilik perniagaan bebas (IBO’s) untuk mengedarkan produk.

Untuk menyertai kos kejadian yang tulen di mana-mana antara $37,00 untuk $47.00, bergantung kepada sama ada anda mendaftar untuk auto-kapal. Yuran Tahunan auto-kapal adalah $27.00 untuk kekal aktif.

Barisan produk tulen kejadian:

Barisan produk dalam kejadian yang tulen dikategorikan ke dalam tujuh bidang:

1. Teras empat: termasuk baki, membersih dan membina produk
2. Superfruits: jus produk dalam pelbagai perisa buah-buahan. Tiada gula, pengawet atau pengisi yang ditambah.
3. Supplement: produk untuk jantung, keseimbangan flora dan ekosistem, mengekalkan tahap ph alkali yang sihat, dan protein.
4. Tenaga: minuman tenaga yang membekalkan tenaga untuk bertahan seketika tanpa membuat anda kemalangan.
5. Belia Renew: umur-ingkar produk penjagaan kulit
6. HealthTrim: produk penurunan berat badan sistem yang menangani semua aspek mengurangkan berat badan.
7. Alam sekitar: produk yang direka untuk menyokong alam sekitar. Eco tulen adalah produk yang tergolong kategori ini dan ia meningkat kadar pembakaran bahan api dalam pembakaran enjin kereta anda.

Pelan Comp tulen kejadian:

Peluang MLM tulen kejadian mempunyai ganjaran pelan yang ganjaran yang bekerja keras dan berdedikasi IBO dan melalui kaedah yang membayar 55% pada jumlah jualan produk yang ditauliahkan.

Terdapat tujuh cara untuk mendapatkan dibayar pada kejadian yang tulen. Program ini termasuk yang berikut:

Jualan runcit
Bonus pesanan pertama
Perkongsian hasil Kolam
Pasukan pendapatan
Semak generasi perlawanan
Kolam kepimpinan
Bonus Kereta

1. Runcit jualan: anda membeli produk secara borong, menjual runcit, dan anda simpan perbezaan.

Pelanggan runcit adalah dalam komunikasi secara terus dengan Syarikat. Mereka menerima produk mereka di rumah mereka. Yang melegakan di IBO dan perlu berurusan dengan jualan dan penghantaran produk kepada pelanggan mereka. Di samping itu, mereka tidak perlu bimbang tentang overstock atau mempunyai sebuah garaj yang penuh produk.

Sebaik sahaja pelanggan yang telah membeli produk, kejadian yang tulen akan membuat perbezaan dan wang itu akan dimasukkan cek anda seterusnya.

2. Pertama perintah Bonus: dengan menaja IBO yang baru, anda akan mendapat bonus atas pesanan awal setiap IBO anda.

Sebagai IBO untuk aktif, anda akan menerima peratusan daripada perintah permulaan IBO anda baru dengan amaun bergantung atas kelantangan peribadi anda aktif (PV).

-100 PV menerima bonus 10%
-200 PV + bintang menerima bonus 20%

* Pangkat bintang menandakan satu IBO aktif pada setiap bahagian pokok perduaan.
** Aktif ditakrifkan sebagai mempunyai 100 PV atau lebih dalam minggu kalendar atau tiga minggu kalendar sebelumnya. Jika aktif, anda layak untuk mendapat ganjaran dalam seminggu order tiga minggu yang mengikuti.

3. Perkongsian hasil Kolam

Mendaftar dengan kejadian tulen pada satu produk Pak daripada 300 PV atau lebih dan anda boleh berkongsi dalam 2% daripada jumlah komisen Syarikat. (TCCV).

Jika anda datang ke dalam hal-hal kejadian yang tulen dalam produk Pak daripada 300 PV atau lebih, anda boleh berkongsi dalam 2% daripada jumlah Suruhanjaya Syarikat. (TCCV). Malah, pembelian awal anda akan mengunci pendapatan anda berpotensi untuk baki hidup anda yang aktif dengan kejadian yang tulen.

Apabila anda menaja IBO yang baru pada Pak produk, anda menerima pelbagai saham dalam Kumpulan hasil perkongsian.

4. Pasukan pendapatan: adalah asas yang menjana kekayaan. Seperti yang anda menaja IBO baru, masing-masing diletakkan satu daripada dua kaki dalam organisasi anda. Setiap minggu, anda akan mempunyai peluang untuk mendapat 10% daripada jumlah kami kaki lemah.

Di kaki yang lemah adalah apa yang anda akan dibayar off dan anda terus mendapat pendapatan dari kaki lemah selagi anda IBO untuk aktif. Anda mula menjana pendapatan pasukan peringkat 300 bintang.

5. Generasi semak perlawanan: menjana kekayaan dari seluruh organisasi anda. Apabila anda menjadi seorang Pengarah Perak yang aktif atau di atas, anda layak untuk menyertai perlawanan semak generasi di mana Syarikat perlawanan pasukan pendapatan yang dihasilkan oleh pokok penaja anda.

6. Kepimpinan luaran: 3% daripada kepada jumlah syarikat komisen kelantangan (TCCV) dari setiap minggu jualan diletakkan di dalam sebuah kolam Global yang dikongsi antara pemimpin-pemimpin tertinggi daripada kejadian yang tulen.

7. Mewah kereta Bonus: Kejadian yang tulen akan membayar kereta mewah pilihan anda sebaik sahaja anda telah mencapai pangkat Presiden. Apabila sampai ke tahap ini, anda akan menerima bonus jumlah $750,00 kerana di peringkat Presiden atau $1500 kerana di peringkat Pengerusi.

Pada dasarnya ini adalah cara yang kelihatan potensi pendapatan. Setiap minggu anda boleh menerima perkara-perkara berikut:

Pangkat kejadian: $1000.00
Pangkat Pengarah: $1000-3000
Pangkat Eksekutif: $4000-$8000
Kedudukan Diamond: $12,500-$25,000
Boardman pangkat: Potensi terhad

Latihan kejadian tulen:

Kejadian yang tulen mempunyai model perniagaan yang hebat. Ia menawarkan produk-produk yang hebat. Pelan pampasan adalah cukup standard bagi sebuah syarikat pemasaran rangkaian. Syarikat ini kelihatan untuk menjadi salah satu di mana anda boleh mendapatkan sejumlah besar Wang, tetapi hanya jika anda tahu bagaimana untuk pasaran.

Malangnya, kebanyakan orang tidak tahu bagaimana memasarkan Perniagaan, yang berdiri untuk sebab mengapa kadar kegagalan yang tinggi di mana-mana rangkaian pemasaran atau mlm Syarikat. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk pasaran, ianya dijamin bahawa anda akan gagal. Saya tidak merujuk kepada pengecualian, saya tahu bahawa terdapat banyak pengecualian, tetapi peraturan itu akan gagal oleh kebanyakan orang.

Jadi, jika anda serius untuk membina perniagaan MLM tulen kejadian anda, terdapat sumber-sumber yang boleh membantu anda dengan anda kekurangan kemahiran pemasaran. Pertama kita lihat bagaimana anda akan memasarkan perniagaan anda. Anda akan menggunakan internet atau anda melakukan pemasaran di luar talian. Walau apa pun, anda perlukan seorang jurulatih atau beberapa jenis kursus pemasaran yang akan melatih anda. Kerana di internet, ramai yang beralih kepada internet sebagai cara untuk membina sebuah perniagaan. Hanya akal di zaman ini.

Mengalami kejayaan dalam dunia perniagaan memerlukan satu mempunyai penetapan minda yang betul; satu yang di dalamnya bagi jarak jauh. Jika anda bersedia untuk belajar sesuatu yang baru, saya cadangkan anda meletakkan pelan pemasaran bersama-sama, yang menunjukkan bagaimana anda mahu memasarkan perniagaan anda dan biarkan mereka kaedah pemasaran sesuai dengan personaliti anda. Jangan hanya terlibat dalam gaya pemasaran hanya kerana orang lain melakukannya. Jadilah diri sendiri. Itulah yang terbaik yang mendekati dan di sepanjang garisan-garisan ini, menghentikan pemasaran produk dan perniagaan. Saya tahu syarikat yang banyak mengajar anda ini, tetapi ini gaya pemasaran yang salah dan bagi kebanyakan orang, 90 plus peratus, akan tidak berjaya. Pendekatan yang terbaik adalah untuk memasarkan diri anda. Dengan cara ini anda akan menetapkan Syarikat anda akan berbeza dari orang lain. Ini adalah kerana hanya ada satu anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *