Pelan penjagaan kesihatan Insurans Minnesota

Pelan penjagaan kesihatan Insurans Minnesota

Jika anda selepas mencari polisi insurans kesihatan minnesota yang sesuai, tempat pertama yang anda perlu mencari ia adalah internet. Dengan kos kesihatan atau insurans perubatan yang terus melambung tinggi, terdapat keraguan bahawa pemegang polisi yang lebih banyak dan lebih mempunyai furrowed kening. Dalam situasi seperti ini, perkara yang terbaik setakat ini akan mencari sebut-harga terbaik dalam talian serta mendapatkan perlindungan maksimum pada kadar yang berkurangan.

Semua di minnesota insurans kesihatan program datang dengan banyak Fasal-Fasal yang fleksibel yang membolehkan anda untuk menyesuaikan pelan seperti anda memerlukannya. Tidak seperti pelan pra yang dibungkus dalam tahun-tahun sebelumnya, program-program insurans ini adalah bertujuan untuk keperluan anda. Anda boleh juga kedai kadar insurans kos rendah.

Insurans Kesihatan Negeri

Jika anda sedang mencari pelan insurans perubatan berpatutan di Minnesota, yang tidak akan kos anda nasib, ada berita baik. Anda perlu mencari pembawa insurans kesihatan yang boleh dipercayai yang ditaja oleh kerajaan. Terdapat pelan dengan harga yang berpatutan di minnesota insurans kesihatan yang tersedia untuk keluarga dan individu strata pendapatan yang rendah. Ini adalah termasuk yang berikut:

Menyemak Program Bantuan Perubatan Minnesota. Ini adalah pelan insurans perubatan yang memberikan kemudahan penjagaan kesihatan bagi mereka yang termasuk dalam golongan berpendapatan rendah. Ini adalah satu program yang berbeza daripada Medicare yang ditaja Kerajaan Persekutuan yang kedua dan yang dimaksudkan untuk rakyat dan warga emas yang berusia lebih 65 tahun, dan Kurang Upaya.

Yang umum bantuan perubatan adalah satu program insurans kesihatan berasaskan Minnesota yang memperkenalkan kemudahan penjagaan kesihatan untuk golongan berpendapatan rendah Minnesotans yang tidak layak bagi Persekutuan atau Negeri berasaskan penjagaan kesihatan kemudahan.

Kerana menyangkut rancangan penjagaan Minnesota, objektif program insurans kesihatan ini adalah untuk menawarkan perkhidmatan penjagaan kesihatan untuk golongan berpendapatan rendah orang serta penduduk negara yang uninsured.

Sekiranya anda memerlukan maklumat tambahan mengenai program insurans kesihatan di Minnesota, anda boleh hubungi agensi Perkhidmatan manusia masing-masing county anda atau bahkan layari laman web Rasmi Jabatan Kesihatan Minnesota.

Insurans kesihatan peribadi Minnesota

Terdapat beberapa jenis pelan insurans kesihatan yang terdapat di negeri ini. Ini termasuk yang berikut:

Pelan pampasan atau bayaran bagi perkhidmatan pelan. Ini adalah polisi insurans kesihatan yang akan dijangka untuk membayar semua atau maksimum penutup doktor anda yuran, selain meliputi yuran kemasukan hospital dan kos ubat-ubatan preskripsi yang mana anda dikehendaki untuk membayar selepas jumlah yang tertentu boleh ditolak iaitu kira-kira $500 ke $2000. Rancangan indemniti membenarkan anda untuk memilih doktor keutamaan anda atau hospital pilihan anda. Oleh itu, mereka adalah pelan insurans kesihatan yang mahal.

Menguruskan dasar-dasar penjagaan kesihatan seperti PPO, HMO, atau membayar PSO untukmu semua perbelanjaan perubatan dengan bayaran co dan $5, $10 yang telah dibayar oleh anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *