Pelan-pelan insurans kesihatan individu menjelaskan: Apabila peraturan insurans: Easytoinsureme

Pelan-pelan insurans kesihatan individu menjelaskan: Apabila peraturan insurans: Easytoinsureme

Apabila peraturan insurans menawarkan pelan-pelan insurans kesihatan yang paling berpatutan di seluruh Amerika Syarikat. Emas adalah penaja jamin untuk kesihatan Amerika, iaitu syarikat insurans kesihatan terbesar di negeri-negeri. Syarikat menawarkan pelbagai rancangan untuk memilih dari pelbagai pilihan untuk membuat insurans kesihatan berpatutan bagi mana-mana individu dan keluarga. Bilakah memilih pelan insurans kesihatan semua orang perlu mengambil melihat pada emas peraturan insurans insurans kesihatan anda memerlukan.

Pilihan dengan harga yang berpatutan adalah apa emas adalah semua tentang. Dengan deduktibel yang bermula dari $500-$ 2500 dan coinsurances antara 0% hingga 30% anda akan dapat mencari satu pilihan dengan harga yang berpatutan untuk keperluan kesihatan anda. Sebagai contoh, untuk Lawatan doktor anda boleh membayar serendah $25 di dalam peraturan Golden copay Pilih pelan. Walaupun peraturan emas menawarkan pelbagai rancangan saya merasakan bahawa ini adalah salah satu rancangan yang terbaik, gunakanlah ia dipanggil copay dalam memilih pelan. Dengan co-pays yang sangat rendah untuk Lawatan doktor, perubatan, dan bahkan $100 bilik kecemasan copay Lawatan akan membolehkan anda mengetahui berapa banyak anda akan membayar untuk perkhidmatan penjagaan kesihatan anda. Selain itu, walaupun anda mempunyai potongan bagi perkhidmatan penjagaan kesihatan seperti x-ray, ujian makmal dan hospital, peperiksaan Tahunan anda dan apa-apa ujian darah atau sinar-x yang berkaitan dengan peperiksaan Tahunan anda akan dilindungi di bawah peperiksaan Tahunan anda dan anda tidak perlu membayar pada potongan anda ini.

Bahawa apabila peraturan insurans adalah penaja jamin untuk penjagaan kesihatan Amerika Syarikat insurans kesihatan terbesar di negara ini, pengguna boleh menikmati satu rangkaian yang besar daripada doktor. Ini akan membolehkan mereka untuk melawat doktor seluruh Amerika Syarikat dan menerima rawatan dari pelbagai pembekal yang berbeza dan pembekal mana-mana pilihan mereka.

Samping maxims pada Pilih copay adalah amat rendah jika dibandingkan dengan pelan-pelan insurans kesihatan yang lain. Anda akan dapati apabila anda mendapatkan sebut harga insurans kesihatan dari EasyToInsureME bahawa maksimum samping berbanding jumlah perlindungan adalah nisbah yang sangat baik. Kebanyakan rancangan di Amerika Syarikat mempunyai maximums samping kira-kira $ 5000 tahun untuk kira-kira $5 juta bernilai perlindungan. Sesetengah orang mungkin mengatakan ini adalah tinggi tetapi ia adalah benar-benar maksimum yang anda boleh bayar setiap tahun bagi jumlah perlindungan yang anda terima. Oleh itu, untuk $5 juta bernilai perlindungan anda hanya perlu membayar $5000. Apabila peraturan insurans menawarkan perbelanjaan samping yang minimum dan menawarkan sehingga tujuh juta dolar bernilai insurans perlindungan untuk pelanggan-pelanggan mereka.

Jika anda sedang mencari untuk insurans kesihatan berpatutan apabila peraturan insurans adalah cara untuk pergi. Sebab yang saya katakan ini adalah kerana pilihan yang berbeza kepada anda. Bukan sahaja anda mempunyai banyak pilihan dengan pelan Pilih copay, anda mempunyai banyak pilihan lain seperti akaun simpanan Kesihatan, pelan Penyelamat copay dan banyak lagi. Rancangan pemelihara co-pay yang agak unik, mereka adalah unik kerana anda masih akan menerima sama jenis manfaat yang anda boleh lakukan dengan mana-mana pelan insurans kesihatan perubatan utama yang Walau bagaimanapun doktor anda Lawatan adalah terhad kepada 3 kali Lawatan setahun. Anda mempunyai satu peperiksaan Tahunan, Lawatan, dan anda dibenarkan dua bila-bila masa doktor Lawatan pada co-pay set sekitar $25-$ 35 bergantung kepada pilihan yang anda memilih pelan anda.

Kini dengan peraturan keemasan insurans anda akan dapat memilih dua pelan insurans pergigian berbeza. Pelan insurans pergigian pertama adalah pelan nilai dan kedua adalah pelan premium. Jika anda ingin melihat perbezaan dua sila lihat petikan insurans kesihatan di EasyToInsureME dan klik pada pautan risalah untuk melihat manfaat insurans pergigian yang berbeza.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *