Pelan K.i.s.s. Diet: A Menyimpan pelan Diet mudah & memuaskan

Pelan K.i.s.s. Diet: A Menyimpan pelan Diet mudah & memuaskan

Jika anda sedang mencari pelan diet yang mudah untuk melaksanakan, di mana anda boleh mencari semua yang anda perlukan di kedai runcit dan sihat dan memuaskan, anda mungkin ingin mempertimbangkan rancangan K.I.S.S. Diet. Rancangan K.I.S.S. Diet boleh bekerja untuk anda kerana ia boleh disesuaikan dengan gaya hidup anda, ia adalah tidak ketat dan menggabungkan aspek-aspek positif daripada beberapa program diet yang lain.

Rancangan Diet K.I.S.S. menggunakan karbohidrat rendah sihat makanan, shake penggantian makanan rendah karbohidrat, pre-packaged, makanan sebahagian yang dikawal, rendah kalori, Snek yang sihat, buah-buahan segar dan sayur-sayuran dan pil diet penahan selera makan semulajadi untuk semua.

Rancangan Diet K.I.S.S. menasihatkan anda untuk makan 6 kali sehari: 3 makan dengan kerap, dan 3 snek yang sihat. Anda pilih apa yang makan pada setiap waktu makan. Setiap hari anda perlu:

(1) Makanan gantian goncang atau bar yang merupakan protein tinggi/carb rendah dengan satu hidangan buah-buahan atau sayur-sayuran kanji.

(1) Pre-packaged, bahagian dikawal rendah carb/high protein diet makan dengan satu hidangan buah-buahan segar dan sayur-sayuran.

(1) Makanan disediakan (makanan segar) menggunakan 5-6 auns daging tanpa lemak atau ikan panggang, dibakar, broiled atau kuali broiled dengan jumlah yang sangat kecil daripada minyak zaitun. Ditambah satu sudu besar atau 2 sos atau chutney; Plus, 2 cawan sayur-sayuran dengan sejumlah kecil minyak zaitun dan/atau boleh dalam daripada keju rendah lemak. Dan, 1 cawan beras, gandum pasta (anda boleh tambah sedikit sos tomato carb rendah kepadanya) atau ubi keledek.

(3) Makanan ringan yang merebak sepanjang hari/malam, seperti 15 walnut atau badam, pistachios 30 (tanpa pengawet), beg rendah gula “100” kalori Snek, gula yang percuma popsicle, yogurt tanpa lemak, 2 auns lemak keju percuma (apa-apa yang rendah carb, rendah gula dan kalori 100-125).

Pil diet semua penahan selera makan yang semulajadi (2-3) seperti Hoodia Plus atau Proactol.

Harian: Minum 6-8 auns air bersih dan mengambil multi-vitamin yang baik.

Dengan rancangan Diet K.I.S.S. anda mempunyai banyak pelbagai. Ia tidak hanya makan shake penggantian atau prepackaged Menu diet. Namun, ia menggunakan Menu diet “mudah” ini supaya ia terus atur cara yang mudah. Anda membuat keputusan apabila makan makanan gantian shakes atau makanan segar yang disediakan, supaya anda boleh pergi ke makan untuk satu hidangan, namun mempunyai hidangan penyediaan tidak terlalu.

Semua makanan diet dan semua pil diet semulajadi biasanya boleh didapati di kedai runcit di tempatan anda. Shake penggantian makan protein tinggi/carb rendah biasanya baik atau Bar protein Plus anda boleh gunakan beku Menu diet disediakan bahagian yang dikawal seperti masakan tanpa lemak atau pilihan yang sihat. Anda boleh membuat ia lebih mudah dengan membeli diet makanan secara online juga.

Rancangan K.I.S.S. Diet berfungsi kerana ianya rendah kalori, namun memuaskan. Plus, dengan makan 6 kali sehari metabolisme badan anda dihidupkan jadi anda perlu membakar lebih banyak kalori. Tambah beberapa senaman dan anda akan siap untuk menurunkan berat badan yang cepat dan mudah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *