Pelan insurans kesihatan PPO keluarga – akan PPO bekerja untuk keluarga anda?

Pelan insurans kesihatan PPO keluarga – akan PPO bekerja untuk keluarga anda?

Apakah pelan PPO keluarga? Keutamaan pembekal organisasi (PPO) adalah insurans yang kontrak dengan beberapa pakar-pakar perubatan yang berbeza dan hospital untuk mendapatkan kadar yang sesuai untuk anda dan keluarga anda. Dengan pelan ini, anda boleh memilih untuk melawat mana-mana pembekal rancangan bila-bila masa anda mahu. Anda dijangka untuk kekal dengan pembekal khusus untuk keperluan kesihatan anda. Anda juga boleh memilih untuk melawat pembekal yang bukan sebahagian daripada rangkaian walaupun faedah-faedah yang anda terima apabila melawat pembekal rangkaian akan menjadi lebih rendah.

Apakah manfaat menggunakan pelan PPO ini?

Apabila anda menggunakan pembekal di dalam rangkaian, anda akan menerima rawatan perubatan yang berkualiti dengan tahap tertinggi faedah pada kadar paling rendah. Anda belanja akan jauh lebih rendah apabila anda menggunakan pembekal penjagaan kesihatan dalam rangkaian. Anda tidak perlu mengisi borang untuk mendapat perkhidmatan. Lagi menambah manfaat adalah bahawa setiap ahli keluarga yang dilindungi tidak dikehendaki untuk menggunakan dengan doktor yang sama seperti anda. Setiap ahli yang dilindungi boleh memilih doktor pilihan mereka dalam rangkaian pembekal yang diutamakan. Sekiranya berlaku kecemasan, sebagai ahli PPO anda tidak perlu mengambil berat tentang perlindungan kerana rancangan yang membolehkan untuk perlindungan di seluruh dunia, 24 jam sehari.

Apakah jenis-jenis pelan disediakan?

Apabila melihat ke dalam pelan ini, anda boleh memilih antara enam jenis pelan yang berbeza:
* Manfaat pelan menawarkan potongan dikecualikan sehingga 3 kali Lawatan pejabat sepanjang tempoh Pelan.
* Bermanfaat Rx merancang mengetepikan deduktible sebagai rancangan berfaedah dan termasuk penjimatan ketara preskripsi.
* Plus pelan menawarkan rendah belanja apabila anda memerlukan perkhidmatan penjagaan primer.
* Pilihan pelan menawarkan kadar bulanan yang berpatutan bersama-sama dengan kebebasan memilih pembekal untuk keperluan perubatan anda.
* Pelan tradisional membolehkan anda fleksibiliti untuk memilih pembekal anda supaya anda boleh menerima rawatan perubatan yang terbaik pada harga yang berpatutan.
* Akaun simpanan Kesihatan adalah satu pelan dikurangkan tinggi kesihatan yang membolehkan anda untuk menjimatkan perbelanjaan kesihatan asas yang bebas cukai.

Bersama-sama dengan pelan-pelan yang disebut di atas banyak PPO, pelan ini juga menawarkan perlindungan gigi. Anda sedang mencari rancangan keluarga PPO paling kos berkesan yang menyediakan manfaat maksimum ingat untuk dipadankan dengan tawaran anda menerima dengan dengan keperluan perubatan dan belanjawan keluarga anda. Anda tidak mahu menghabiskan wang tambahan perlindungan yang anda tidak akan menggunakan. Sebaik sahaja anda telah memilih rancangan yang sesuai untuk keluarga, berehat dalam pengetahuan bahawa orang yang anda sayangi mempunyai insurans perubatan jika mereka sekiranya memerlukan rawatan kesihatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *