Pelajari rahsia didedahkan dahulu kecergasan ejen rahsia dan anjing laut tentera laut

Pelajari rahsia didedahkan dahulu kecergasan ejen rahsia dan anjing laut tentera laut

Rejim kecergasan dan kesihatan jika dibandingkan dengan berjuang, bukan hanya perkara yang boleh melakukan lebih daripada yang lain, tetapi ia adalah yang boleh melakukannya lebih kerap. Bukanlah orang-orang yang boleh pergi terpanjang di pace yang mudah, tetapi orang-orang yang boleh kemalangan dan terbakar, kemudian renjiskan ia dan pergi sekali lagi adalah orang-orang yang akan terus hidup. Apabila anda mengambil latihan ini, anda akan mempunyai keupayaan yang lebih untuk melakukan lebih daripada lelaki purata, anda akan dapat bermain lebih sukar dan anda akan menjadi lebih cepat daripada sesiapa sahaja yang anda tahu. Kebanyakan masa anda akan membuat ia kelihatan santai dan mudah dengan ketangkasan memudahkan dan rahmat, sesuatu seperti bon, James Bond.

Apabila anda mengambil latihan dengan program ini, anda akan dapat membangunkan kebolehan anda sehingga anda menjadi supermanusia seperti, dengan keupayaan untuk pulih dari penggunaan lebih cepat daripada yang biasanya anda lakukan. Ini bermakna walaupun rakan-rakan anda masih cungap berwajah merah di aras udara beberapa segar untuk memulihkan diri anda memukul pancuran mandian dan mati untuk bertemu gadis-gadis semasa mereka masih di sana cuba untuk menangkap nafas mereka.

Kini ia adalah mungkin untuk mempelajari sistem yang sebelum ini bebas-dinyatakan kerana ia bersifat terperingkat, diketahui hanya sedikit. Satu kaedah bahawa hanya orang-orang dalam Navy Seals, marin dan ejen-ejen rahsia sebenar mengetahui apa-apa dan masih menggunakan hari sekarang dan ia menghasilkan tukul batu keras badan supaya dapat mengekalkan keadaan kesediaan di semua masa dan bersedia untuk tindakan mana-mana sahaja dan dengan benar-benar tiada peralatan. Anda boleh berada dalam keadaan ini jika anda akan bekerja untuknya.

Ya kini anda juga boleh diajar rahsia dan belajar untuk membina tubuh yang ejen rahsia dan mempunyai keupayaan prestasi yang tinggi daripada Seal tentera laut. Jadi anda boleh mengatakan begitu lama untuk mot yang mendapat hasil daripada rejim anda duniawi. Taktik-taktik ini latihan akan memastikan badan anda bertanya dan rindu untuk maklumat lanjut. Anda akan hanya mendapat sebahagian daripada kebenaran menjadi fizikal yang sihat. Jika anda ingin menjadi tegar maka anda perlu melatih dengan keamatan tegar elit, orang-orang yang melatih ejen-ejen rahsia dan mereka juga akan mengajar anda apa yang anda perlu tahu tentang teknik-teknik rahsia pemulihan mereka.

Rejim ini bukan untuk semua orang, tetapi jika anda mahu litar pantas yang kuat, cepat, yang membolehkan pergerakan sia khusus, dan rejim latihan yang membolehkan anda untuk synchs sehingga dengan tenaga semulajadi badan anda dan corak pemulihan, maka saya cadangkan anda melawat Tacfit Komando di mana anda akan mendapat prestasi yang dipercepatkan, dan boleh untuk mengagumkan rakan anda dan mempesona neraka daripada wanita.

Yang hanya akan menjadi permulaan transformasi anda, kerana anda akan mengalami program berterusan di yang direka untuk menolak badan anda ke had dan membolehkan anda untuk datang kembali untuk lebih. Senjata sebenar rahsia Tacfit Komando adalah dengan gelombang latihan unik periodization. Mereka menggunakan mantra ops khas, iaitu “Masuk dan keluar dengan cepat”, jadi jangan sia-siakan masa anda, dan tidak percaya mitos kira-kira 90 minit masa waster senaman kerana ada cara yang lebih baik.

Mereka telah dibuat rejim kecergasan mereka lebih cekap oleh mengehadkan kepada 20 minit, dan membangunkan satu kaedah yang memberikan tahap keamatan dan kuasa pembakaran lemak yang kebanyakan atlet tidak mula meneroka selepas bersenam jam penuh. Sesiapa yang ditentukan boleh mencari atau 20 minit minggu itu anda mempunyai alasan.

Siapa lagi video langkah demi langkah setiap segmen rejim ini luar biasa? Ini adalah senjata rahsia anggota ops khas yang ditempatkan di seluruh dunia hari dan satu-satunya badan yang membina rejim yang menyampaikan keamatan tegar yang membolehkan anda membina fizikal disiat dan menyampaikan rahang yang menjatuhkan prestasi, pada masa yang sama memastikan pemulihan cepat kilat dengan rahsia peluru bukti seperti kecederaan teknik-teknik pencegahan yang digunakan dalam bidang oleh ejen-ejen rahsia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *