Pekerjaan dalam permintaan yang tinggi dalam tempoh 10 tahun

Pekerjaan dalam permintaan yang tinggi dalam tempoh 10 tahun

Di tempat kerja adalah makhluk yang sentiasa berkembang yang ebbs dan aliran perubahan penduduk, populariti, teknologi baru dan penyumberan luar amalan dan peraturan-peraturan sebagai permulaan. Pekerjaan atas permintaan yang perlahan-lahan pusing bagi setiap dekad baru dan perubahan-perubahan ini memberi kesan kepada kedua-duanya muda dan tua. Dalam masa kadar pengangguran yang tinggi, orang-orang yang lebih tua mungkin melihat satu perubahan yang tidak dijangka kerjaya sementara orang-orang yang baru Kolej mungkin perlu mendapatkan kreatif dengan kerjaya yang dimaksudkan. Kejayaan Cari kerja, ia adalah penting untuk melihat secara dekat trend pekerjaan yang akan datang. Walaupun terdapat beberapa jangkaan tinggi permintaan pekerjaan untuk tempoh lima hingga sepuluh tahun akan datang, empat ini membuat senarai pekerjaan atas permintaan kami:

1. Rumah Kesihatan Aids: Terdapat satu jangkaan permintaan yang semakin meningkat Kesihatan rumah aids kerana jumlah penduduk semakin meningkat di usia. Lebih ramai orang akan mempertimbangkan atau memerlukan penjagaan kesihatan yang utama. Ketumbuhan tambahan dalam teknologi juga membuat menjaga beberapa penyakit kronik yang lebih layak dari rumah dan tidak lagi memerlukan kemasukan ke hospital.

2. Akauntan: Kerja ini membuat senarai pekerjaan atas permintaan kami kerana selagi kita mempunyai cukai ke fail akan ada keperluan untuk Akauntan. Untuk besar dan kecil perniagaan juga, perlu mempunyai maklumat kewangan anda dalam perintah yang sewajarnya untuk memenuhi keperluan cukai dan undang-undang adalah penting. Kenaikan hari undang-undang cukai yang baru dan peraturan-peraturan kewangan perniagaan menunjukkan ini akan menjadi satu bidang yang semakin meningkat dalam tempoh beberapa tahun akan datang.

3. Jualan runcit: Walaupun dalam satu downslide ekonomi, orang masih pergi ke kedai. Walaupun seseorang mungkin memikirkan permintaan terhadap bidang ini mungkin tidak dapat dijangka akan meningkat, Biro Statistik buruh menjangkakan anggaran 12% meningkat permintaan menjelang 2016 kerana populasi yang semakin meningkat dan pertumbuhan dan perkembangan bandar-bandar.

4. Rangkaian sistem penganalisis: Pekerjaan atas permintaan yang terakhir dalam senarai kami bagi kerja Cari ramalan adalah seorang penganalisis sistem rangkaian. Maklumat yang lebih banyak dan lebih banyak menjadi digital dan lebih banyak syarikat dan Syarikat-syarikat mula menggunakan teknologi tambahan di tempat kerja mereka memerlukan penganalisa rangkaian akan berkembang. Permintaan bagi penganalisis dijangka berkembang sebanyak 29% dalam tempoh 10 tahun menurut Biro Statistik buruh yang membawa pekerjaan ini ke senarai tinggi permintaan pekerjaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *