Pekerjaan adalah Irreplaceable, apa arahan akan memilih epal?

Pekerjaan adalah Irreplaceable, apa arahan akan memilih epal?

Steve jobs telah meninggalkan dunia, global orang dari semua lapisan dalam memori kiri beliau. pada masa yang sama, tentang perbincangan masa depan apple, telah menjadi satu topik yang tidak dapat dielakkan.

Pengasas bersama Apple Steve Wozniak pada satu hari temubual disebutkan bahawa dia sedikit bimbang tentang masa depan apple. Kerana dalam propaganda dalam iPhone 4 S daripada apple kini terlalu banyak menumpukan propaganda pemproses dwi teras A5, tetapi konsep pekerjaan tidak memberi perhatian yang rapat ini, produk baru Apple harus memberi perhatian kepada Reka bentuk manusia, dan bukannya teknologi yang lebih tinggi. Baginda bimbang tentang cara apple akan meletakkan jawatan dari jejak-langkah SONY.

Di sebelah kiri “Apple sihir” pekerjaan seolah-olah membuat pembangunan Syarikat apple seluruh melemparkan bayang-bayang, adalah yang paling jelas dalam iPhone 4 S peralihan produk tidak bernilai dalam industri, dan iPhone 5 yang mereka tidak sabar-sabar untuk seolah-olah menjadi cara lama mati; Walaupun hanya kecil berkongsi harga jatuh, tetapi cukup untuk membuat banyak lakukan epal tidak menjangkakan masa depan penuh daripada pessimist sikap menjadi lebih pesimis; Plus pesaing nafas turun leher mereka, seolah-olah apple sudah dalam “crouching tiger” kedudukan.

Apple akan datang menghadapi keraguan dan cabaran

Dalam pandangan orang ramai, apple adalah epal pekerjaan, jika telah tiada pekerjaan, yang juga boleh menjadi epal yang tulen? Kerja-kerja yang dicipta Syarikat budaya juga boleh menjadi Tempahan yang boleh didapati? Di samping itu, walaupun istilah baru “Ketua Eksekutif” memasak walaupun untuk kerja-kerja yang “handpicked”, tetapi boleh beliau benar-benar layak sebagai angin yang? Terutamanya dalam iPhone 4 S keluaran, ia adalah untuk membiarkan keraguan ini berkembang beberapa.

“Peminat Apple”. Di sebelah kiri pekerjaan tidak diragukan lagi masa untuk menguji kesetiaan “peminat apple”. Dan harga saham kecil jatuh sedikit berkata, “peminat apple” yang masih memegang sikap tunggu dan lihat, dalam satu tangan, tidak mahu berputus asa. Namun ini tunggu-dan-lihat, berapa lama boleh mendesak? Jangan mengatakan apple masih boleh membawa elektronik pengguna baru, sama ada ia akan mengekalkan dominasi yang, pesaing bukan sahaja tidak dapat epal berehat, walaupun untuk penonton yang memegang anggap sesuai. Sebagai contoh, saingan Samsung telah di banyak kawasan untuk apple litigasi, kedua-dua syarikat adalah rakan niaga dan pesaing, apa yang akan menjadi keputusan? iPhone 4s masih tidak boleh menyokong PDF ebook juga, uers masih memerlukan perisian untuk menukar PDF kepada ePub e-book untuk membaca pada iPad.

9 Oktober, berita, Steve jobs pada 5 Oktober meninggal dunia sebelum beberapa bulan telah meninggalkan kerja-kerja harian epal, tetapi ramai orang bercerita bahawa apple pengaruh kerja masih boleh merasa dalam bertahun-tahun kemudian. Menurut sebuah akhbar British yang dilaporkan pada hari Sabtu, ia belajar bahawa pekerjaan meninggalkan tahun empat hala tuju masa depan apple produk. Jadi sekali lagi, saya lihat ATV kedua Apple dua MWSF ‘ 07 langkah untuk berkembang menjadi sebuah syarikat media sepenuhnya. Mereka punya pengetahuan teknikal untuk membina daya saing perkakasan yang diperhebatkan lagi oleh antaramuka pengguna state-of-the-art. Mereka punya infrastruktur untuk menjual media lebih bersih. Mereka telah mendapat beberapa tawaran untuk mengedar kandungan video yang menggunakan perkakasan itu dan infrastruktur. Jadi duduk kembali dan menonton: ia akan benar-benar menarik untuk melihat apa yang mereka lakukan untuk menjadikan pengalaman yang cukup untuk mendapatkan pengguna untuk muntah ke kad kredit dan tanda mereka untuk TV berjenama Apple yang menarik.

Pelan hala tuju produk termasuk versi baru produk kebanggaan epal, seperti komputer riba MacBook, pemain media iPod, iPhone dan iPad tablet komputer. Laporan itu berkata, dan versi seterusnya iaitu iPhone akan dipanggil “peranti legasi” (peralatan tradisional).

Ringkasnya, apple hala tuju dan arah yang membangun, seperti orang biasa yang tidak tahu, tetapi pengguna tidak perlu memegang terlalu pesimis sikap untuk melihat pembangunan masa depan apple, juga mempunyai sebab untuk mempercayai bahawa, sebagai sebuah syarikat yang matang, masa depan perancangan adalah amat jelas sekali. Lebih banyak saya fikirkan tentang iPhone, lebih banyak saya fikir ia adalah sangat sejuk pelopor kepada satu produk yang menakjubkan (saya berharap bahawa apabila ia sebenarnya kapal pada bulan Jun, ciri-ciri komputer iPhone telah telah terserempak sekurang-kurangnya termasuk sambungan data 3G). ATV kelihatan besar, tetapi saya sudah mempunyai perkhidmatan TV berkabel dengan sebuah DVR dan atas permintaan pengaturcaraan, jadi aku harus tidak sebenar perlu membeli kandungan dari iTMS, apatah lagi aliran sistem teater rumah saya. Cakera keras yang menjadikan ia sedikit menggoda sebagai pelayan muzik bersendirian, tetapi aku sudah punya iPod 60 GB bahawa saya tidak keberatan dok dan mengeluar dok dengan pelbagai sistem stereo di rumah saya. Jadi aku punya tanah tidak perlu bimbang tentang menjatuhkan $300 pada gerak hati untuk membeli apabila kapal-kapal ATV (walaupun saya akan gembira untuk bermain dengan unit kajian).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *