Pejabat Max membantu anda pergi hijau di Pejabat

Pejabat Max membantu anda pergi hijau di Pejabat

Sebagai perubahan iklim menjadi satu ancaman yang semakin kuat, pergerakan “Pergi Green” telah telah mendapat tanah. Jika anda juga ingin meningkatkan dan melakukan bahagian anda untuk melindungi alam sekitar seperti berjuta-juta orang lain di seluruh dunia, anda boleh mula di Pejabat! Berfikir tentang jumlah besar sisa yang berlaku apabila anda membeli waktu bekerja biasa bekalan yang diperbuat daripada plastik biodegradable dan digunakan sehingga jumlah yang luar biasa elektrik pada komputer anda. Adakah anda ingin untuk mengurangkan jejak karbon di Pejabat? Jika begitu, Max pejabat bekalan pejabat yang mesra boleh membantu anda mencapai matlamat tersebut.

Kertas yang dikitar semula dan kertas kerja penganjur

Apabila seseorang menyebut petak Pejabat, imej pertama yang springs ke fikiran adalah biasanya desktop yang diliputi dalam timbunan kertas. Berapa kerap kita sisa kertas percetakan dan cetakan semula dokumen kerana kita kehilangan Nota-Nota penting di laut daripada kertas kerja yang turun atas meja kami setiap hari? Tinggal dianjurkan dengan kertas kerja kami adalah salah satu cara terbaik untuk menyelamatkan pokok-pokok kerana ia memastikan bahawa anda hanya perlu mencetak tiap-tiap dokumen sekali. Pejabat Max menawarkan pelbagai jenis pengikat kitar semula dan kotak simpanan untuk membantu anda menyelesaikan dokumen anda. Bekas yang datang dalam bentuk hanging, Tab, klasifikasi dan fastener fail folder yang sesuai dengan pelbagai gaya organisasi. Yang kedua adalah cukup kukuh untuk menahan biasa Haus dan lusuh, walaupun yang dihasilkan daripada bahan kitar semula. Untuk menyelamatkan pokok-pokok yang lebih banyak, anda juga akan mahu untuk membeli beberapa profesional-gred pejabat Max kitar semula kertas. Jangan lupa untuk mengitar semula semua bahan-bahan ini sebaik sahaja mereka mendapat dipakai supaya mereka boleh memberi manfaat kepada orang lain tanpa merosakkan bumi!

Mesin-Mesin pejabat penjimatan tenaga

Selain Kurangkan pada pembaziran kertas, ia juga behooves mana-mana individu yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar untuk meminimumkan penggunaan tenaga mereka di pejabat. Anda akan menemui banyak mesin-mesin pejabat yang dilengkapi teknologi penjimatan tenaga canggih pada Officemax.com. Salah satu yang paling popular adalah GoECOlife 12-lembaran mikro-potong Shredder komersial yang hijau. Mesin pencincang ini menggunakan jumlah tenaga yang rendah untuk membantu anda mengekalkan kos operasi ke bawah, dan memenuhi piawaian sekatan bahan berbahaya (Rosh) yang mengehadkan penggunaan bahan-bahan berbahaya alam sekitar. Mesin mesra lebih sejagat yang lain adalah dalam APC 1500VA kuasa simpanan Green Back-up XS. Tidak seperti banyak multi-outlet penyesuai yang menyebabkan pembaziran tenaga besar-besaran, ini mengandungi teknologi peraturan voltan atas-of-the-line untuk membantu pelanggan yang menjimatkan bil elektrik. Disesuaikan tenaga itu seting juga memastikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan prestasi tahap mesra alam. Sesungguhnya, dengan itu menggerunkan mesra elektronik dari Pejabat Max, anda boleh mempunyai yang terbaik daripada kedua-duanya.

Bekalan pembersihan mesra alam

Ramai di antara kita juga membeli pembersihan detergen untuk menghalang tahap tidak sihat habuk ketidakhadiran dalam mandian pejabat kami. Walau bagaimanapun, beberapa pengguna memberi pemikiran dengan jumlah kerosakan yang cecair pembersihan berisi CFC ini boleh lakukan untuk persekitaran kita. Max pejabat mempunyai penyelesaian yang sempurna – bekalan yang dibuat dari semulajadi, terbiodegradasikan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan kering. Ejen-ejen pembersihan pejabat Max mendapatkan pekerjaan yang dilakukan tanpa sebarang bahan kimia yang berbahaya atau pewarna. Di samping itu, tuala kering mesra alam yang sangat popular dibuat dari 100% kitar semula kertas dan tidak mengandungi klorin. Selain kesan positif mereka terhadap alam sekitar, ini bekalan kering juga boleh memperbaiki kesihatan anda. Lagipun, ia tidak boleh sihat menyedut semua kimia toksik tersebut apabila anda berada di Pejabat berhawa dingin anda tersumbat.

Kita mempunyai tanggungjawab untuk anak-anak kita dan generasi selepas memelihara planet kita bantu kuatkan. Warisan alam sekitar yang kita tinggalkan generasi akan datang jauh mengatasi mana-mana warisan kewangan yang kami dapat membentangkan kepada mereka supaya membuat hari hari pertama gaya hidup mesra alam yang baru dengan Pejabat Max alam lebih baik pejabat bekalan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *