Pecs persegi – beberapa cadangan untuk dapatkan meratakan dan Square Pecs atas

Pecs persegi – beberapa cadangan untuk dapatkan meratakan dan Square Pecs atas

Sahaja yang agak rata Pecs adalah apa kebanyakan orang akan cuba untuk mendapatkan setiap hari di gimnasium. Jika anda ingin mendapatkan meleperkan robek pecs untuk diri sendiri maka anda perlu pastikan anda tahu langkah-langkah asas yang tiga ini.

Dalam beberapa perenggan yang seterusnya, kita akan melihat tiga langkah-langkah penting yang perlu anda ikuti untuk mencapai matlamat anda dan mendapatkan pecs sahaja yang agak rata. Dengan mengikuti langkah-langkah yang tiga ini, kami akan pastikan bahawa anda mula menggunakan Mesin disyorkan incline, rutin pemanasan yang diutamakan dan tip kami bagi pengasingan otot semasa senaman ini. Untuk mendapatkan pecs rata dan bahkan persegi pecs adalah sukar tetapi tidak mustahil.

Pastikan mata anda yang membaca.

Tindakan 1: Guna incline bench Mesin jika anda mahu untuk meleperkan pecs anda.

Anda tidak boleh mendapatkan pecs sahaja yang agak rata tanpa pergi ke gimnasium. Jadi, mengambil tindakan dan Lawatlah ke kelab kesihatan tempatan anda. Jika anda akan digunakan untuk bersenam melakukan rata bangku menekan, kemudian berputus asa dan mula menggunakan serta-merta incline bench menekan. Ini pasti akan membuatkan dada anda atas mendapat ripped cepat. Memang untuk mendapat apa-apa jenis bangku menekan rata pecs persegi memberikan julat lebih luas bagi gerakan, yang menunjukkan bahawa anda akan mendapat kualiti yang lebih baik jisim otot. Tempat bangku incline sehingga tahap 40 incline Ijazah yang lebih besar mungkin membuat otot badan yang lain mengambil manfaat, mengekalkan bar dengan 8 cm ke atas lengan dan membuat pergerakan sederhana yang menumpukan perhatian kepada pectorals atas, sebelum memandu di bahu, panjang. Tekanan atas dada bagi sebuah gerakan yang penuh di atas secara berterusan. Tidak pernah melantun di pangkalan.

Langkah kedua: menggunakan rutin memanaskan yang betul untuk mendapatkan rata atau pecs persegi.

Senaman purata yang melibatkan 6 set memanaskan incline bench menekan. Mula menggunakan timbangan yang lebih kecil dan dalam setiap set mula meningkatkan mereka. Anda boleh bermula pada 65% latihan rekod berat badan anda. Dalam setiap pergi menetapkan bagi ulangan dua belas-belas. Dengan berbuat demikian anda akan mengelakkan kecederaan.

Langkah tiga: keinginan meleperkan pecs? Mengasingkan mereka.

Selepas mendapat memanaskan badan mula hammering pecs yang melakukan semua senaman daripada pelbagai penuh gerakan. Anda perlu tertumpu ke otot-otot tersebut untuk mencapai pengasingan betul. Menjaga mata dan fikiran anda kepada matlamat anda kerana ia mudah untuk gagal dan tidak mendapat pecs rata yang anda kehendaki. Kegagalan untuk fokus, boleh memandu anda untuk mendapatkan pecs pusingan. Adakah anda benar-benar mahu pecs bulat? Berfikir tentang hal itu kerana melihat pecs bulat seperti buah dada wanita. Membuat pergerakan perlahan cuba membakar dan merangsang tisu-tisu otot. Fokus adalah unsur yang penting di sini jadi jangan cuba bercakap dengan kawan-kawan anda dan berhenti flirting dengan perempuan gimnasium, Percayalah, ia bukanlah masa yang sesuai untuk melakukan sesuatu.

Jadi ada anda mempunyai anda tutorial 3 langkah yang perlu yang akan membantu anda untuk mendapatkan anda pecs sahaja yang agak rata yang diingini. Langkah 1, pastikan bahawa anda menggunakan Mesin bench incline. Langkah kedua, meningkatkan latihan memanaskan anda sebagai satu cara untuk tidak mendapat cedera. Langkah tiga, pastikan bahawa anda memberi perhatian pada otot-otot atas dada yang mengasingkan mereka dari kumpulan-kumpulan otot saudara jauh yang lain. Mengamalkan tips beberapa dan anda akan mencari jalan untuk mencapai matlamat anda dan akhirnya mendapatkan anda pecs sahaja yang agak rata yang wajar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *