Paul Oberson adalah satu ikon MLM tetapi beliau telah jatuh bola dengan ini

Paul Oberson adalah satu ikon MLM tetapi beliau telah jatuh bola dengan ini

Jika anda tidak tahu, Paul Orberson yang dikenali sebagai individu yang paling dalam sejarah pemasaran rangkaian. Orang akan sentiasa memberitahu bagaimana besar ikon industri ini adalah dan tidak tempat daripada cacat cela yang boleh didapati mengenai beliau. Sekiranya anda telah hidup di bawah batu bagi 2 dekad Izinkan saya berkongsi maklumat latar belakang mengenai beliau.

Paul yang membesar di Kentucky dan jurulatih kepada bola keranjang dan besbol. Walaupun dia benar-benar menikmati apa yang dia lakukan, dia terus berjuang untuk menjaga keluarganya pada gaji seorang guru. Paul Orberson punya baru adalah lebih kepada kehidupan di sana secara semulajadi dia seperti banyak orang lain mendapat hari yang terlibat dalam industri MLM. Beliau menyertai komunikasi Excel, sebuah syarikat telekomunikasi pada awal tahun 1990an.

Dari situ, selebihnya adalah sejarah. Anda mungkin tertanya-tanya bagaimana pula sebuah negara lelaki dari Kentucky yang jurulatih kepada sukan di sekolah tinggi akhirnya membuat berjuta-juta dolar dalam 4 tahun yang singkat? Bagaimana adalah dia memperolehi lebih banyak dalam tempoh yang lebih singkat masa daripada sesiapa sebelum dia dalam MLM? Keinginan yang sederhana untuk mempunyai kehidupan yang lebih baik, bercampur-campur dengan tekad dan memandu galakan kepadanya. Selepas mengumpul berjuta-juta itu yang Paul Orberson telah berjaya untuk bersara sebelum usia 40 tahun tender. Paul dijayakan dalam tempoh 4 tahun akan datang dan menikmati dengan keluarganya. Tetapi seperti sesiapa yang telah pergi daripada baik kepada hebat, dia sedar dia mempunyai tujuan yang lebih besar. Paul ingin membantu rakyat mendapat apa yang dia dalam hidup.

Jadi Paul Orberson memutuskan untuk melompat semula dalam industri pemasaran rangkaian. Buat masa ini, beliau memutuskan untuk memulakan syarikatnya sendiri di Fortune dipanggil 2001 pemasaran berteknologi tinggi (FHTM) iaitu sebuah syarikat telekomunikasi. Melalui sambungan hebat dan membina hubungan beliau beliau mempunyai pemandangan merentasi kebun bekerjasama dengan syarikat-syarikat besar nama: rangkaian DISH, AT&T, Verizon Wireless dan GE Keselamatan hanya untuk menamakan beberapa.

Orang-orang biasa seperti Paul boleh mengambil kesempatan daripada kenderaan yang boleh membantu mereka yang hidup di atas purata hayat jika mereka memilih.
Barisan produk FHTM adalah kukuh. Bilik-bilik ini menawarkan producst kecantikan dan kesihatan untuk pergi bersama-sama dengan mereka penuh hiburan dan komunikasi. komisen, dan latihan.

Kerana anda boleh beritahu Paul Orberson mempunyai barangan yang beliau bersama-sama apabila ia datang untuk mengetahui bagaimana untuk membuat wang, dan dengan syarikat pemasaran rangkaian yang berjaya. Walaupun Paul telah menyaksikan kejayaan besar beribu-ribu pakar Fortune Hi Tech pemasaran tidak akan pendua model beliau.

Sebab yang dia itu dibina perniagaan beliau pada kaedah-kaedah yang telah bekerja kembali maka itulah apa nasib Hi Tech pemasaran masih mengajar di zaman ini (zaman internet). Top 100 senarai, mencari gali di pasaran yang sejuk, menghadapi penolakan setiap hari, dan pihak-pihak utama yang mudah tidak cara yang paling berkesan dalam membina perniagaan MLM hari ini.

Orang dalam MLM akan keluar dan kini beralih kepada model perniagaan yang baru di dalam industri pemasaran rangkaian yang menjurus seluruh internet. Orang ingin meletakkan perniagaan mereka di hadapan laut yang prospek daripada segelintir yang hanya boleh dilakukan di internet. Orang yang letih berusaha membina sekumpulan 10,000 + wakil hanya untuk membuat sebuah 6 angka pendapatan tahun. Kini mereka memberi tumpuan menaja prospek yang berkualiti 9-13 untuk membuat jumlah wang yang sama.

Bayangkan tidak menghadapi penolakan lagi dan bekerja dari mana-mana tempat di dunia yang anda juga. Selamat datang ke alaf baru pemasaran rangkaian di mana semua ini boleh didapati hanya kepada orang-orang yang beriman.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *