Pasukan Beachbody pemasaran berbilang peringkat untuk kesihatan dan Kecergasan

Pasukan Beachbody pemasaran berbilang peringkat untuk kesihatan dan Kecergasan

Kesihatan dan kecergasan peminat individu yang ingin menjana pendapatan, mencari kawan baru dan benar-benar berminat dalam bidang kesihatan dan kecergasan boleh bergantung kepada pasukan Beachbody. Ini adalah cara terbaik bagi anda untuk mendapatkan badan yang anda impikan. Perkara yang baik adalah bahawa anda boleh juga terus mendapatkan lebih banyak wang tunai oleh penjualan DVD program yang disediakan dan merekrut lebih ramai orang untuk memasuki rangkaian. Berikut adalah beberapa maklumat yang lebih banyak.

Menjadi ahli Beachbody pasukan

Sebagai sebahagian daripada MLM untuk kesihatan dan kecergasan “Pasukan Beachbody”, anda akan mendapat banyak manfaat dan kelebihan. Sebagai ahli Beachbody pasukan anda mendapat diskaun 10% atas semua pembelian, pelan-pelan makan peribadi, akses kepada selebriti jurulatih dan pakar-pakar Beachbody. Ahli juga berpeluang untuk memenangi sehingga $1,000 setiap hari, hanya untuk bekerja dan tips pemakanan dan resipi yang lazat dan sihat.

Semua ahli pasukan Beachbody diperuntukkan jurulatih peribadi untuk kekal bertanggungjawab kepada latihan dan papan mesej anda untuk sokongan komuniti dan nasihat. Alat kecergasan yang berguna untuk mendapatkan yang terbaik daripada setiap senaman dan rakan-rakan senaman untuk memastikan anda semangat dan inspirasi.

Ahli-ahli boleh mengharapkan untuk mendapatkan lebih sihat dan fizikal wajar, kerana anda akan didedahkan dengan program-program DVD dan manual dan barangan lain yang diperlukan untuk berkesan menurunkan berat badan dan menghilangkan. Anda boleh mendapatkan batu pepejal otot dan dalam bentuk kehidupan anda dalam hanya beberapa minggu. Kebanyakan latihan juga boleh selesai hanya dalam 30 hingga 45 minit satu sesi.

Menjadi jurulatih

Sebagai jurulatih pasukan Beachbody, anda turun 25% atas semua produk-produk yang disediakan. Anda boleh memilih untuk bekerja sama ada sepenuh masa atau separuh masa. Mulakan Perniagaan anda sendiri dan menjadi bos sendiri. Anda boleh mendapatkan beberapa ratus atau beribu-ribu ringgit setiap bulan oleh peruncitan produk pada keuntungan dan menjemput orang lain untuk menyertai rangkaian.

Program ini hanya memerlukan satu permulaan yang sangat rendah dan berpatutan sehingga kos. Anda tidak perlu menyimpan inventori dan boleh menetapkan jadual anda sendiri, memperoleh pendapatan walaupun semasa anda berehat. Anda boleh membangunkan dan membina laman web peribadi anda sendiri dan menubuhkan reputasi yang kukuh di internet. Anda boleh dengan cepat menjadi pemimpin dalam industri dan mendapat kepercayaan daripada beribu-ribu kepada penaja dan pelanggan dengan menggunakan strategi-strategi yang dicuba dan terbukti.

Anda boleh menyediakan bonus yang lebih banyak kepada barisan bawah anda dengan tinggal di atas trend dan berita. Sebagai jurulatih, anda akan mendapat kit permulaan perniagaan yang komprehensif. Ini akan menjadi perkara pertama anda dalam menjana pendapatan dan mengembangkan rangkaian anda pada bulan-bulan akan datang. Sistem perniagaan ini adalah sangat mudah untuk diikuti, supaya anda boleh memulakan dengan serta-merta dan mendapatkan pendapatan yang berterusan untuk selama-lamanya. Anda juga adalah salah satu daripada beberapa orang yang dapat menerima maklumat tentang trend dan perubahan terkini dalam industri kesihatan dan kecergasan.

Formula yang berfungsi

Perkara yang baik tentang menyertai Beachbody pasukan adalah bahawa anda mengelakkan sebahagian risiko-risiko yang menimbulkan syarikat-syarikat berbilang tingkat yang lain kerana sistem ini sudah terbukti dan boleh dipercayai. Anda boleh menjual rebutan jenama negara yang disokong oleh lebih daripada $100 juta dalam pengiklanan. Anda juga mendapat latihan khusus dan sokongan, sekali gus membantu anda memahami keperluan pelanggan-pelanggan anda dan meningkatkan peluang untuk mendapat pendapatan berterusan. Program ini menawarkan pelan pampasan yang sangat lumayan, jadi potensi untuk memperolehi tanpa had. Ini juga adalah satu syarikat yang benar-benar prihatin tentang membuat orang sesalur dan lebih sihat.

Apa yang boleh dijangkakan

Sebagai seorang jurulatih tugas-tugas anda akan termasuk tentang program-program yang disediakan dan faedah-faedah pemakanan sihat dan senaman. Anda boleh menaja lebih ramai individu untuk memulakan baris bawah anda. Anda akan menerima pendapatan yang berdasarkan jumlah jualan yang anda dan pasukan anda menjana daripada jualan DVD dan produk nutrisi.

Semua jurulatih baru mendapat dipercayai dan menyokong sehingga barisan pasukan yang akan membantu anda untuk berjaya. Anda akan dibekalkan dengan bahan-bahan dan alat-alat lain yang diperlukan untuk memastikan kejayaan dan kemajuan anda. Anda juga harus menjangka untuk mendapatkan kemas kini yang teratur dan lain-lain bonus yang disediakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *