Pas Comptia Healthcare ia peperiksaan juruteknik Hit-001

Pas Comptia Healthcare ia peperiksaan juruteknik Hit-001

Peperiksaan juruteknik CompTIA Healthcare ia adalah satu peperiksaan yang diambil oleh individu akan bekerja pada sistem di institusi-institusi penjagaan kesihatan. Secara khusus, peperiksaan ini layak individu akan dapat menggunakan pengetahuan dan kemahiran menggerakkan, melaksanakan dan menyokong sistem penjagaan kesihatan mereka. Malah, situasi klinikal yang lebih dan lebih bergantung pada penjagaan kesihatan CompTIA juruteknik. Bukan semua orang boleh mengambil peperiksaan persijilan ini. Ini profesional IT yang ingin mengambil peperiksaan hendaklah sudah mempunyai Sijil CompTIA a + atau sebagai alternatif mempunyai sekurang-kurangnya 500 jam tangan pengalaman di DALAMNYA sama ada dalam pengalaman bidang atau makmal. Selain itu mereka harus mempunyai kemahiran dan pengetahuan untuk set sandaran dan menyelenggara sistem-sistem IT kemudahan penjagaan kesihatan di persekitaran klinikal.

Juruteknik ini dikehendaki lulus peperiksaan pensijilan yang merangkumi tingkah laku organisasi, operasi IT, Keselamatan, operasi perniagaan perubatan dan keperluan peraturan. Calon-calon yang ingin mengikuti aliran ini profesionalisme dan ingin mengambil peperiksaan Sijil sudah perlu dilengkapi dengan pengetahuan asas aliran kerja amalan. Mereka sepatutnya Selain itu dan pada masa yang sama mematuhi amalan terbaik dalam Keselamatan dan dasar-dasar pelaksanaan Kod. Apakah yang lebih banyak, pensijilan tersebut bukanlah teknikal berasaskan, mereka perlu menghargai dan memahami istilah Kesihatan supaya dapat menggunakan sepenuhnya kemahiran mereka. Sudah pasti, ia adalah profesion hibrid yang memerlukan kedua-dua kemahiran IT di samping pengetahuan Perubatan / Kesihatan yang asas.

HIT-001 adalah kod peperiksaan untuk CompTIA Healthcare ia juruteknik peperiksaan yang biasanya mengambil masa satu jam untuk melengkapkan. Masa peperiksaan ini adalah standard masa untuk melengkapkan peperiksaan terdiri daripada purata 75 soalan. Lulus dalam ujian skor a penggredan skala 100 untuk 900 adalah 650 mata.

Sebab mengapa permintaan untuk profesional tersebut telah meningkat kebelakangan ini bahawa terdapat keperluan untuk meningkat oleh doktor untuk menggantikan sistem pengurusan semasa rekod kesihatan dengan sistem elektronik yang bersepadu itu memerlukan juruteknik yang berkelayakan khas. CompTIA adalah keuntungan Persatuan perdagangan yang bebas dan adalah satu yang menyediakan penyelesaian masalah sistem rekod kesihatan dan pengurusan elektronik ini untuk penyedia penjagaan kesihatan.

Oleh itu kini ada lebih banyak peluang membuka untuk pakar IT dan untuk membuktikan kepada majikan-majikan yang berpotensi lebih jadi industri penjagaan kesihatan bahawa mereka mempunyai apa yang diperlukan untuk mengisi secukupnya khusus ini adalah untuk berjaya mengambil peperiksaan juruteknik CompTIA Healthcare ia. Profesional IT itu perlu membuktikan bahawa mereka tepat melaksanakan apa yang diperlukan untuk menyokong sistem EHR kemudahan perubatan melalui mencapai persijilan berkaitan.

Seseorang individu boleh berdaftar dengan salah satu daripada banyak ujian Pusat di seluruh dunia yang selain daripada peperiksaan sebenar menyediakan maklumat yang komprehensif mengenai peperiksaan objektif, garis panduan, mengkaji bahan-bahan dan amalan peperiksaan. Syarikat-syarikat tersebut biasanya akan menawarkan pakej kit penyediaan soalan dan jawapan dengan ciri-ciri yang berdasarkan senario sebenar peperiksaan, peperiksaan boleh dicetak, susun-atur yang mudah untuk digunakan, demo pakej dan dikemaskini versi peperiksaan tersebut, Semua berdasarkan kepada sukatan pelajaran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *