Pariet: Rawatan untuk Tentera Darat GERD dan ulser yang sering digunakan

Pariet: Rawatan untuk Tentera Darat GERD dan ulser yang sering digunakan

Ulser perut adalah satu isu yang biasa dilihat dalam banyak orang semua seluruh dunia. Rasional utama untuk perut dan ulser usus adalah kerana untuk pembuatan asid yang tidak normal di dalam perut. Satu ubat yang biasanya dibuat menggunakan untuk melindungi ulser ini adalah Pariet. Walau bagaimanapun secara komersial Ia dipasarkan di bawah nama Pariet, nama generik adalah Rabeprazole.

Pariet adalah dadah yang bertindak enzim yang secretes asid. Kesan enzim ini dapat membantu menghalang asid yang tidak normal yang meruntuhkan epitelium perut dan usus dan membawa kira-kira ulser. Ubat ini juga diletakkan untuk digunakan dalam kaedah rawatan Zollinger – Ellison Sindrom dan Tentera Darat GERD atau Gastro penyakit refluks esofagus.

Mengubati ulser mulut membuat penggunaan minyak kelapa

Untuk sakit kemasukan adalah luka yang terbuka di negeri ini di mana hujung saraf tender terdedah dan rutin boleh mempunyai kesan ke atas tekun drag ke, orang lain yang luar tabii dengan mereka Khas apabila mereka boleh berubah secara paksa. Secara amnya, sebuah penderitaan sebahagian dari ulser swagger akan menemui ia ujian untuk mengambil, swig dan sering kali juga kuliah dan malangnya ulser terdedah ini terdedah kepada jangkitan oleh bakteria yang masuk pintu kami dan dikesali ia memulakan mengganggu walaupun tambahan.

Beberapa orifice ulser kerap kelihatan untuk membentuk mati sebagai sebuah bebola kecil atau erupt yang kemudian akan menjadi terbuka dan ulcerated dan ini adalah apabila kesedihan itu benar-benar bermula. Walau bagaimanapun, mereka boleh dicetuskan secara tidak sengaja oleh sharp untuk individu mereka sendiri atau mereka akan jadi kering bahawa mereka retak dan kemudian ulser di pelancaran untuk menaip pada bibir mereka.

Mengelakkan ulser Peptic

Terdapat juga bakteria yang bertanggungjawab untuk ulser peptic: Helicobacter Pylori. Untuk membunuh bakteria tersebut, pengamal kesihatan yang akan menetapkan ubat-ubatan antibiotik. Ubat-ubatan antibiotik yang paling berkesan: Metronidazole, Tetracycline, Clarithromycin dan Amoxicillin. Kaedah rawatan ini perlu diikuti untuk pada minimum dua minggu. Bismuth salicylate juga berguna untuk membunuh bakteria tersebut dan boleh diambil lebih dari kaunter. Ia juga mengawal perut daripada kecederaan yang dihasilkan oleh asid.

Selain itu, gaya hidup yang memperbaiki sepatutnya perlu dilakukan. Rokok merokok dan mengambil alkohol dan kopi perlu dihapuskan atau sekurang-kurangnya menurun. Tekanan juga adalah satu aspek yang menyumbang kepada tahap ulser, jadi anda harus menghalang penerimaan yang menekankan.

Kerosakan biasa ulser

Untuk lelaki dan wanita di negara-negara perindustrian, dispepsia yang berlaku pada beberapa orang ini yang procent antara 15-20%.Pengguna dengan Tentera Darat GERD dan Sindrom usus biasanya mempunyai Dyspepsia.So dari tahap ini menonton ulser ini boleh bergabung dengan batu karang dan juga dada ketidakselesaan serangan jantung.Adalah mustahil untuk membuat diagnosis berdasarkan tanda-tanda atau gejala-gejala sendiri: Tentera Darat GERD, aktiviti jantung, batu karang, cepat marah Syndrome.Hall usus daripada individu yang mempunyai penyakit refluks gastroesophageal (Tentera Darat GERD) mempunyai dispepsia.Tentera Darat GERD ini juga diakui sebagai saluran makanan dan simptom utama adalah lazimnya pedih ulu hati, ketidakselesaan yang terbakar yang memancarkan sehingga tekak.Pihak yang terlibat mempunyai masalah dalam swalling.Memandangkan dengan ketidakupayaan swalling tiada secara amnya regurgitation sehingga tekak.

Sakit kerana aktiviti-aktiviti jantung, seperti angina atau hati melampirkan boleh mungkin memancar ke leher, rahang atau lengan.Punca sakit jantung adalah Merokok, tekanan darah yang besar, masalah berat badan dan kolesterol tinggi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *