Panduan untuk memilih agensi Perkhidmatan Kesihatan rumah yang

Panduan untuk memilih agensi Perkhidmatan Kesihatan rumah yang

Negara kita mendapat lebih tua. Ada ada soalan tentang hal itu. Semakin kita berusia ramai terperangkap dalam apa telah telah dirujuk sebagai “generasi sandwich”. Ini bermakna mereka akan, pada masa yang sama, bertanggungjawab untuk menjaga ibu-bapa penuaan selain anak-anak muda mereka sendiri. Tesepit benar-benar mereka akan “” diantara bandar dua generasi dan tanggungjawab ini. Orang-orang yang mendapati diri mereka dalam situasi ini mungkin akan membuat beberapa keputusan penjagaan kesihatan penting untuk ibu bapa mereka.

Jika situasi ini menggambarkan anda, maka anda akan gembira anda telah menemui artikel ini. Salah satu perkara pertama yang anda mahu lakukan ialah pastikan anda telah dianggap sebuah agensi kesihatan rumah penyelesaian untuk orang yang anda sayangi satu penjagaan kesihatan masalah, bukan rumah jagaan kejururawatan atau pusat jagaan. Memang hampir universal bahawa pesakit akan mempunyai hasil yang lebih baik apabila mereka boleh dirawat dengan di rumah masing-masing.

Agensi-agensi kesihatan rumah biasanya akan menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan penjagaan, dari bantuan harian yang mudah dengan tugas-tugas seperti mandi, penetapan menu dan kerja-kerja lampu rumah, kejururawatan berkemahiran sepenuh masa dan juga rumah penjagaan. Lain-lain agensi kesihatan rumah yang agak terhad dalam perkhidmatan mereka. Ia adalah idea yang baik untuk memilih sebuah agensi utama kesihatan yang boleh memberikan perkhidmatan tambahan yang tersayang yang mungkin diperlukan pada masa akan datang.

Sebagai ibu bapa anda atau umur satu yang tersayang, ia mungkin menjadi lebih sukar bagi mereka untuk melakukan rutin harian mereka. Jika anda telah memilih juga, anda akan menjadi tenang mengetahui bahawa pembekal utama kesihatan anda boleh meneruskan untuk menyediakan penjagaan. Barang anda akan ganti ahli keluarga anda tekanan dan bergerak untuk kemudahan penjagaan yang mendapat penjagaan yang digunakan untuk baru.

Penjagaan rumah keluarga & kandang (FHC) yang beribu pejabat di Spokane, WA adalah contoh baik bagi jenis agensi kesihatan utama yang boleh memberikan keluasan perkhidmatan yang diperlukan untuk menampung keperluan pesakit yang meningkat.

“Kami mempunyai struktur Perkhidmatan kami dapat menawarkan pesakit meneruskan rawatan di rumah masing-masing yang lama seperti perubatan mungkin,” jelas Presiden FHC, Michael Nowling. “Semua tanda-tanda titik untuk hasil yang lebih baik untuk pesakit dan penjagaan keluarga jika perubatan boleh berkesan dihantar di rumah selagi sebagaimana ada praktikal perubatan.”

Medicare menyimpan rekod-rekod di agensi-agensi kesihatan rumah dan mempunyai tempahan diiktiraf Nowling dan FHC sebagai salah satu di atas satu peratus daripada agensi-agensi kesihatan utama di negeri Washington dan juga antara tiga peratus yang tertinggi daripada agensi-agensi kesihatan utama di negara. Pengiktirafan, yang berasaskan pemantauan hasil pesakit, meminjamkan memantapkan Nowling dan komitmen untuk menyediakan jenis-jenis perkhidmatan yang akan memastikan pesakit di rumah selama mungkin. Pangkalan data Medicare boleh didapati dalam talian pada pelawat laman web ini akan membolehkan anda untuk membandingkan statistik pesakit hasil daripada mana-mana agensi kesihatan rumah yang anda boleh menilai.

Selain slate adat yang perkhidmatan yang ditawarkan oleh sebuah agensi utama Kesihatan, ia akan menjadi anda dinasihatkan untuk bertanya tentang Apakah perkhidmatan khusus disediakan. Banyak agensi-agensi kesihatan rumah mempunyai senarai sama standard perkhidmatan yang akan memenuhi citarasa kebanyakan pesakit agak baik, tetapi beberapa keperluan pesakit yang lebih khusus dan memerlukan perkhidmatan yang lebih sukar untuk mencari. Perkhidmatan ini termasuklah pakar-pakar penjagaan luka, Perkhidmatan Perubatan penjagaan primer dan terapi enteral. Meminta agensi kesihatan rumah anda jika ada kepakaran ini sukar untuk mencari yang disediakan.

Perjawatan agensi utama kesihatan yang merupakan satu kesukaran yang tidak pernah berakhir. Hasilnya, agensi-agensi yang terbaik telah membangunkan kriteria yang ditakrifkan dengan baik untuk bekerja dan melakukan pemeriksaan menyeluruh pekerja. Mengekalkan pekerja yang baik juga memerlukan usaha yang khusus dalam pendidikan dan latihan. Ianya sangat sesuai untuk anda untuk meminta agensi kesihatan utama yang bakal anda bagaimana mereka mengendalikan pengambilan dan perjawatan isu.

“Kita sering dengar bahawa ia adalah sukar untuk tanah kerja pada FHC,” Nowing berkata, “tetapi kami percaya ia sepatutnya. FHC telah berkembang menjadi organisasi yang ia adalah terutamanya disebabkan oleh bagaimana pilih-Pilih kita berada dalam amalan pengambilan kami. Kerana kita terpilih jadi kami mempunyai Kumpulan kakitangan yang berminat untuk mengekalkan tahap tertinggi profesionalisme yang unik. Mereka adalah khusus untuk pesakit-pesakit mereka dan mereka bekerja keras. Mereka cenderung untuk menginap di FHC untuk jangka masa yang panjang. Ini menjadikan satu perbezaan yang besar kepada pesakit dan keluarga mereka khususnya yang berkaitan dengan hasil yang positif. Ini adalah bagaimana kita boleh jadi sangat berpangkat oleh Medicare.”

Peringkat kemahiran dan latihan kakitangan utama Kesihatan, ia adalah idea yang baik untuk mencari sebuah agensi utama kesihatan yang menekankan untuk menghalang rakyat mereka yang terlatih dalam terapi Tempahan dan teknik.

“Terdapat begitu banyak khusus dan sangat teknikal peralatan perubatan yang sekarang boleh digunakan dalam persekitaran rumah,” terus Nowling. “Kami fikir ia adalah satu keutamaan yang penting agensi heath rumah yang baik untuk memastikan bahawa kakitangan yang profesional akan sentiasa up to date dengan pendahuluan tempahan dalam penjagaan.”

Perlindungan insurans ini juga pertimbangan penting dalam memilih sebuah agensi utama kesihatan. Kebanyakan agensi-agensi kesihatan rumah akan menerima Medicare, Medicaid dan Tempahan peribadi insurans, termasuk polisi penjagaan jangka panjang. Tetapi ini jelas merupakan salah satu daripada soalan-soalan pertama yang anda harus mendapatkan menjawab dalam pencarian anda. Perlindungan insurans kesihatan rumah bergantung bukan sahaja status agensi utama Kesihatan, tetapi juga kepada polisi insurans anda yang tertentu. Bukannya mengambil masa untuk sikat melalui legalese polisi, ianya sering banyak lebih tepat dan cepat untuk bercakap hanya kepada wakil Perkhidmatan pelanggan di syarikat insurans.

Cuba senarai semak ini mudah untuk penilaian anda:

Meletakkan agensi-agensi kesihatan rumah dua atau tiga senarai calon

Pastikan anda memahami mereka Senarai Perkhidmatan yang biasa

Menentukan sejauh mana mereka Perkhidmatan yang khusus

Anda boleh menyemak pilihan anda dengan melawat:

Menilai pemeriksaan mereka dan pengambilan kakitangan baru

Bertanyakan mengenai program-program latihan kakitangan

Menentukan perlindungan insurans bagi polisi anda dan agensi kesihatan rumah

Membuat keputusan kritikal tentang penjagaan kesihatan adalah sebahagian daripada peranan anda dalam “generasi sandwich”. Pastikan anda melakukan yang terbaik untuk mempertimbangkan semua pilihan yang tersedia, termasuk meletakkan layak agensi-agensi kesihatan yang utama dalam senarai penilaian anda. Ahli keluarga anda akan senang kau lakukan–dan begitu juga dengan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *