Panduan untuk kening sempurna berbentuk

Panduan untuk kening sempurna berbentuk

Perkara pertama yang anda harus melihat sebelum Cantasan kening anda adalah untuk memastikan bahawa anda naungan eyebrow padan rambut anda, atau sebuah naungan yang ringan. Jika anda adalah asalnya gelap tetapi berambut telah dicelup perang rambut anda kening anda akan benar-benar terlepas perlawanan, dan sebaliknya. Perkara terbaik yang perlu dilakukan jika anda jatuh ke dalam kelas ini adalah untuk meminda naungan eyebrow anda seperti yang diperlukan, sama ada oleh toning atau membawa bawah naungan sehingga nada yang ringan.

Ia adalah satu kenyataan yang baik didokumenkan yang kening seseorang harus berhubung dengan jumlah muka, kerana set kening juga ditubuhkan, juga bergaya dan baik disimpan akan memperbaiki dan meningkatkan rupa keseluruhan mata dan muka anda. Jadi sebarang make-up yang digunakan pada bahagian mata yang akan menyerlahkan dan menarik perhatian mereka membenarkan karisma semulajadi mata anda untuk menonjol.

Cara terbaik untuk pluck kening anda ke dalam bentuk yang anda mahu adalah dengan mengambil masa dan ketidakmatangan dalam underneath eyebrow pertama kerana ini akan berjaya membasmi daripada tempat bulu di rantau ini. Ramai orang cenderung untuk memetik dari bahagian atas dahulu dan terhadap pertumbuhan semulajadi rambut, walaupun ini benar-benar akan mengalahkan tujuan eyebrow yang bergaya kerana jika anda bermula dari bahagian atas anda akan kehilangan yang bentuk curve biasa yang berlaku dan risiko yang merosakkan eyebrow yang.

Seperti yang anda Semua kanak-kanak perempuan tahu eyebrow ketidakmatangan boleh excruciating! Sesetengahnya menawarkan kesakitan unik tetapi banyak wince pada pemikiran. Walau bagaimanapun jika anda merasa proses terlalu sakit cuba menggunakan pelincir atau krim penyejukan untuk mengambil sengatan daripada ketidakmatangan. Di sisi lain, jika anda adalah tentatif Jangan cuba ia pada mulanya.

Jika anda mempunyai sebarang keraguan pergi untuk melihat seorang profesional boleh murah dan boleh menjimatkan anda mengganggu melakukannya sendiri jika mereka telah mendapat kepada peringkat di mana anda tidak tahu di mana untuk memulakan. Eyebrow profesional akan menggunakan pelbagai kaedah untuk mengambil rambut sekitar anda eyebrow waxing, ketidakmatangan dan Bebenang.

Sebaik sahaja anda telah melawat seorang profesional, atau sebaik sahaja anda telah berjaya untuk produktif menjana gaya untuk diri sendiri, menjaga kening anda dalam bentuk oleh pembersihan bulu yang tumbuh semula di tempat rawak, ini akan kemudian memberikan anda membantu itu tangan pada mengekalkan satu set ideal kening.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *