Panduan Tanking Lotro

Panduan Tanking Lotro

Berikut adalah panduan Tanking Lotro untuk Lotro pemain, berharap panduan ini boleh memberi anda bantuan!

Konsep 1) benci/ancaman/Arggo

Tiga penggal akan semua interchangable. Setiap kali anda melawan raksasa yang (gerombolan) beliau menjana senarai benci satu pertempuran. Sesiapa mempunyai paling benci serangan gerombolan.

Benci adalah agak kompleks kerana bagaimana permainan ini berfungsi. Cara terbaik untuk memahami ia adalah dengan berfikir seolah-olah anda raksasa (gerombolan) anda akan menyerang.

Jika seorang pemburu “menarik” (Akta memulakan pertempuran tersebut) rusuhan akan menyerang sesiapa paling hampir terlebih dahulu. Dan pada masa orang lain lari masuk untuk menyerang, rusuhan akan memberi tumpuan kepada orang pertama dan kedudukan untuk menyerang orang yang “menarik” Nya. Jadi sesiapa mula mula tempur di bahagian atas senarai benci mobs. Anda perlu menunggu sehingga sekurang-kurangnya penyembuh yang mempunyai kuasa penuh sebelum menarik (kecuali penyembuh yang meminta anda.)
Atas sebab ini anda perlu sentiasa bertanya untuk tarik, dan sentiasa amal yang menarik. Jika orang lain menarik yang membuat ia lebih sukar bagi anda untuk menjadi bahagian atas senarai benci.

Ujian mudah yang akan menunjukkan kepada anda bahawa jika seorang penjaga dan pemburu auto serangan gerombolan 1, pemburu DPS akan lebih tinggi daripada penjaga itu. Kelas tinggi DPS akan mewujudkan sejumlah tinggi benci. Jika anda berfikir seperti Rusuhan ini adalah agak mudah mengapa beliau akan menyerang hunter. Logik adalah bahawa jika seseorang yang memukul anda sukar, anda cuba untuk membunuh mereka terlebih dahulu

Penjaga kekurangan tinggi DPS pemburu berkata, namun kami mempunyai kebencian yang meningkatkan pergerakan. Seperti perisai leret, cabaran dan tamparan yang vexing adalah hanya beberapa nama. Benci yang semakin meningkat bergerak boleh terbaik dianggap sebagai mengganggu bergerak pada rusuhan. Sebagai contoh cabaran menjadikan anda penjaga yang ketawa pada rusuhan. Jika saya berperang kerdil thingyy yang mula ketawa pada saya, saya akan sangat terdorong untuk memberinya menampar seorang! Sama dengan perisai leret. Seseorang cepak anda dengan satu perisai itu tidak betul-betul selesa.
Sebab itu anda perlu memberi fokus melakukan benci meningkat anda terbaik bergerak. Ini pada dasarnya akan *** rusuhan luar jadi dia menyerang anda.

Selain daripada ahli fellowship anda mendapat kebencian melalui SPB, Minstrels menjana kebencian melalui penyembuhan. Sekali lagi menggunakan idea pemikiran seolah-olah anda rusuhan. Jika anda hampir membunuh seseorang, dan kemudian seseorang kembalikan mereka ke penuh kesihatan yang akan membuat anda mahu menyerang penyembuh itu.
Oleh kerana itu anda perlu sentiasa memerhatikan anda penyembuh. Jika gerombolan yang tidak memukul anda, kemudian dia probally akan melanda minstrel yang.

Jadi bila tanking, anda perlu mengetahui:
Tarikan
aka yang bermula pertempuran di
tahap kebencian anda sendiri
aka berapa banyak anda akan *** ing off rusuhan.
fellowships anda benci tahap
aka DPS berapa banyak mereka lakukan.
pengamal perubatan anda benci tahap
aka berapa penyembuhan mereka lakukan.

Konsep 2) terus PENYEMBUH yang hidup

Setakat yang saya bimbang keutamaan nombor 1 untuk kereta kebal adalah untuk menyimpan penyembuh yang hidup. Tanpa penyembuhan fellowship anda akan mati dengan cepat. Ianya saya berpendapat bahawa jika kelas DPS menarik benci ke diri bersalah sendiri yang pada asasnya ada – untuk lebih DPSing. Walau bagaimanapun apabila menarik sebagai penyembuh benci ke dia dengan probally kerana anda tidak mempunyai tanked baik atau penyembuh yang diperlukan untuk menyembuhkan banyak (aka melakukan pekerjaan beliau).

Atas sebab ini anda perlu cuba untuk menyelamatkan taunt anda bergerak untuk menyaksikan jika penyembuh anda mendapat kebencian. Jika kelas SPB yang untung dengan cara semua benci benci itu kembali tetapi menggunakan biasa + benci bergerak bukannya mengungkit. Sentiasa priorise penjimatan penyembuh sebelum orang lain.

Organisasi Kumpulan konsep 3)

Ia biasanya adalah kes yang penjaga perlu mengorganisasikan Kumpulan.
Ini adalah kerana anda berada di hadapan dan ia adalah jauh lebih sukar untuk memimpin dari belakang – berkata jika persiapan minstrel. Dengan penjaga di bahagian hadapan yang terkemuka jika anda secara tidak sengaja menarik mobs yang akan mula memukul anda.

Juga sebagai penjaga, anda perlu menyusun kereta kebal (OT) dan kawalan orang ramai (CC). OT adalah pemain yang mengambil m.o.b untuk bernaung dalam satu bahagian. Ini boleh dilakukan atas sebab yang pelbagai, seperti rusuhan telah satu serangan cleave dan menjadikan beliau berjuang dari kumpulan utama bermakna kurang kerosakan yang dilakukan oleh cleave itu. Atau untuk berkongsi kerosakan yang dilakukan oleh mobs ke atas beberapa kereta kebal.

Bagi CC, anda perlu untuk menetapkan sebagai kereta kebal yang anda perlu tahu yang mobs anda dengan selamat boleh memukul. Anda boleh menetapkan sasaran untuk CC melalui fungsi membantu. Pilih sasaran yang hendak menjadi CC (contohnya gerombolan yang Undead) kemudian meminta sesiapa yang anda mahu lakukan CC (minstrel) klik butang membantu di sebelah nama anda di fellowship bar.

Konsep 4) bantuan/fokus utama kebakaran

Ia adalah hampir selalu kes yang hendak fokus kebakaran (semua kerosakan diarahkan pada satu gerombolan.) Sebab ini adalah bijak untuk memperuntukkan yang utama membantu (MA). MA tidak memutuskan apa Mat Rempit untuk membunuh dan dalam rangka apa. Sebab mengapa ini adalah penting bagi tangki adalah bahawa anda mesti tahu yang DPS akan ke atas, supaya anda boleh mendapat banyak membenci gerombolan ini. Sentiasa tahu apa gerombolan yang disasarkan supaya anda boleh menumpukan kebanyakan pergerakan serangan/benci anda gerombolan ini terlalu.

Konsep 5) Tanking berbilang

Biasanya akan banyak mobs untuk melawan, dan anda akan dijangka kereta kebal mereka semua. Ini adalah di mana pergerakan AoE berguna. Anda perlu menarik seperti biasa, dan biarkan longgar pergerakan AoE anda asap. Serangan AoE ini akan memberikan anda beberapa benci pada semua mobs anda memukul. Kemudian pergi ke mendapat kebencian yang tinggi dengan sasaran MA. Anda harus sentiasa AoE mobs yang lain (yang satu bukan fokus dipecat atas.)

Sebab anda perlu kereta kebal semua mobs adalah bahawa jika anda tidak melakukannya, penyembuh yang akan membangunkan benci dari mobs yang lain (yang satu bukan tumpuan tembakan.) Secara semulajadi jika minstrel yang mendapat lebih banyak kebencian daripada tangki dari Penyembuhan, mobs yang akan menyerang minstrel yang. Ini boleh membawa kepada penyembuh yang mati, dan kemudian mati juga persahabatan. Jika penyembuh yang mendapat lebih banyak kebencian, menggunakan Taunts taunts/AoE anda (melindungi taunt/cabaran.)

Selain daripada AoE bergerak, anda boleh menggunakan apa yang saya panggil Tab + leret! Pilih 1 gerombolan dan memberinya sebuah + benci langkah (eg. perisai leret), kemudian tekan tab dan memberikan satu lagi + benci bergerak (eg.Vexing pukulan). Tabbing antara mobs dan memukul mereka semua akan membantu u Simpan kebencian pada mobs baik.

Konsep 6) menarik

Ia bukanlah sesuatu yang luar biasa bagi kereta kebal perlu masa berbalas beliau. Mungkin perusuh yang membuat rondaan kawasan yang. Untuk acara ini, anda akan perlu untuk masa tarik anda. Ambil masa anda dan tarik mobs di sebagai Kumpulan yang lebih kecil boleh didapati

Kedudukan konsep 7)

Sebagai kereta kebal anda menentukan di mana perjuangan yang berlaku seperti mobs yang perlu akan memukul anda. Ingat bahawa sesetengah mobs boleh lari apabila hampir mati. Ini boleh membawa kepada satu gerombolan yang melarikan diri menarik lebih banyak Kumpulan dan mereka akan terlalu banyak untuk mengendalikan. Inilah sebabnya anda harus tarik gerombolan yang ke tempat untuk melawan yang selamat. Tempat yang selamat adalah suatu tempat di mana anda berada out of the way of rondaan apa-apa, dan cukup jauh supaya anda boleh membunuh gerombolan yang sebelum itu melarikan diri ke sebuah sekutu.

Mobs sesetengah menggunakan senjata jarak jauh, yang boleh menyebabkan masalah apabila kedudukan. Walau bagaimanapun kita boleh memanipulasi mobs ini dalam beberapa cara. Dengan menggunakan garis penglihatan (LoS). Anak panah tidak boleh Terbang sekitar sudut, penyerang mesti dapat melihat anda. Jadi anda boleh dengan mudah menyembunyikan sekitar sudut, menunggu gerombolan yang berjalan ke hujung dan kemudian ini akan memaksa gerombolan yang berada dalam lingkungan untuk melibatkan diri dalam tempat yang penuh dengan anda.

Jika gerombolan jarak jauh boleh api sekitar sudut, anda boleh memindahkan mereka dengan menggunakan pelbagai. Jika anda menjalankan cukup jauh mereka akan perlu bergerak ke arah anda supaya mereka boleh mendapat pelbagai menyerang anda. Apabila mereka berada di tempat yang betul, pada mereka dan mereka akan ditempatkan di mana anda ingin mereka.

Akhirnya, anda boleh cuba memindahkan mereka melalui tempat yang penuh. Tempahan jarak jauh mobs akan berubah kepada tempat yang penuh serangan jika anda benar-benar tutup. Anda boleh berjalan perlahan-lahan kaki ke belakang manakala di tempat yang penuh dan rusuhan akan mengikuti anda. Walau bagaimanapun, ini perlu dilakukan secara perlahan-lahan.

Dengan semua kaedah di atas dalam seksyen ini, ia adalah terbaik untuk Pastikan kumpulan anda tahu kaedah anda bergerak dalam gerombolan. Jika anda menggunakan LoS dan menjalankan persahabatan mereka akan mendapat bahagian atas senarai benci dan gerombolan ini tidak akan berjalan untuk anda.

Harap ini boleh membantu anda mendapatkan lebih banyak Lotro emas dan meningkatkan powerleveling Lotro anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *