Panduan pembeli untuk dram Forklift pengendalian peralatan

Panduan pembeli untuk dram Forklift pengendalian peralatan

Mengapa menggunakan forklift yang drum grabs?

Pemasangan sebuah pengendali gendang forklift untuk forks daripada forklift anda menawarkan cara yang mudah untuk menggunakan trak forklift untuk menjemput dan pengangkutan gendang dengan selamat tanpa memerlukan pengendalian secara manual.

Apa jenis dram yang mengendalikan peralatan yang ada?

Terdapat pelbagai jenis gendang yang mengendalikan peralatan bergantung kepada permohonan. Untuk mengangkat dan mengangkut forklift yang menggunakan gendang, gendang pengendalian peralatan seperti grabs dram dan gendang lifters adalah ideal. Gendang Forklift rampasan dan lifters apabila dipasang forklift yang akan mengangkat dram sekitar pertengahan atau meminati dram sekitar lip. Kedua-dua kaedah akan menyediakan penyelesaian yang selamat, mudah lagi berkesan untuk mengendalikan dram. Untuk mengubah dan empting gendang, Terdapat pelbagai jenis gendang rotators dan gendang rampasan di pasaran, lagi boleh dipasang untuk trak forklift atau dalam sesetengah kes boleh dipasang untuk sebuah kren overhed. Gendang berkualiti tinggi yang berputar peralatan akan menawarkan cara terkawal dan memudahkan mencurah kandungan dram.

Pengendali gendang sesuai forklift saya?

Pengendalian peralatan gendang direka untuk muat ke garpu trak garpu konvensional. Perkara-perkara utama untuk menyemak apabila pesanan pengendali gendang yang patut forklift yang lebar dan ketebalan trak berpecah kapasiti trak anda juga perlu dipertimbangkan (ia adalah penting bahawa gabungan gendang pengendali lampiran dan muatan tidak melebihi jenangkut yang menilai kapasiti beban). Ia adalah penting untuk membuat pengesahan kepada dram mengendalikan pembekal lampiran jika Lif trak forklift yang konvensional atau jenis lain seperti lori Reach atau Stacker pejalan kaki seperti ini mungkin mempunyai isu-isu fitment.

Bagaimana pengendali gendang sesuai forklift saya?

Pengendali gendang forklift yang sangat mudah untuk dimuatkan ke dalam lori garpu. Poket garpu membenarkan forks lori hendaklah dipandu lurus dalam, sekali sepenuhnya dimasukkan pengendali gendang boleh dipindahkan. Pembekal-pembekal yang paling sesuai atau mengekalkan rantaian yang dibungkus sekitar pengangkutan atau forks trak, downs skru mana clamp ke garpu yang memastikan keselamatan bagi memperolehi selamat dram pengendalian peralatan untuk trak Lif

Pengendali gendang sesuai pada kren saya?

Kren yang tersangkut gendang pengendali direka untuk dimuatkan terus ke cangkuk anduh. Beberapa pengendali dram juga mempunyai poket garpu untuk membolehkan kesesuaian pertarungan. Perkara-perkara utama untuk menyemak apabila pesanan pengendali gendang yang patut kren adalah kapasiti kren (ia adalah penting bahawa gabungan gendang pengendali lampiran dan muatan tidak melebihi kren yang menilai kapasiti beban).

Dokumentasi apa gendang pengendalian peralatan sepatutnya dengan?

Alat-alat pengendalian gendang untuk punggah harus datang ‘CE’ ditanda dan dibekalkan dengan sijil kepatuhan peraturan keselamatan & kesihatan. Arahan operasi perlu juga dibekalkan untuk menunjukkan kaedah yang betul digunakan bagi gendang yang mengendalikan lampiran yang dibeli

Pemegang dram akan sesuai untuk dram saya?

Apabila memilih sebuah gendang melalui permohonan, ia adalah penting untuk memastikan bahawa jenis dram dan saiz dram tahu. Gendang boleh didapati dalam jumlah yang berbeza (cth: 210 liter (45 gelen) atau 120 liter (25 gelen)) jika saiz dram tidak diketahui dari segi jumlah atau sama ada ia adalah saiz standard ia sentiasa terbaik untuk mengukur diameter dram dan ketinggian dan membiarkan dram mengendalikan pembekal lampiran tahu. Gendang boleh didapati dalam gaya yang berbeza (cth: Keluli, plastik, gentian & Mauser).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *