Panduan pemakanan tambahan pengguna edisi Nutrisearch perbandingan Revie

Panduan pemakanan tambahan pengguna edisi Nutrisearch perbandingan Revie

Penerbitan yang ringkas panduan perbandingan NutriSearch untuk pemakanan tambahan, 4th edition, telah keluar awal tahun ini. “Pengguna edisi ini,” yang dimaksudkan bagi mereka yang tidak memerlukan semua khusus saintifik maklumat yang terkandung dalam edisi penuh. Sebagai gambaran, buku panduan ini mengandungi:

Penilaian lebih 1500 suplemen Amerika Syarikat dan Kanada
Perbincangan 18 kriteria sokongan kesihatan yang kritikal
Hasil grafik untuk produk top-rated 3 – dan 5-bintang
Penerima pingat emas pencapaian di NutriSearch

Pada mulanya penulis, Dr. Lyle McWilliam, membuka dengan sebab tambahan. Walaupun Persatuan Perubatan Amerika (AMA) kini telah mengakui bahawa semua orang dewasa memerlukan satu tambahan setiap hari pelbagai vitamin, ramai yang jahil mengenai ini sebahagian bukti dan banyak tambahan saintifik kajian yang menyokong keperluan tambahan. Terdapat juga bimbang yang semakin meningkat antara pakar-pakar pemakanan yang elaun pemakanan disyorkan, yang ditubuhkan semasa Perang Dunia II, kini terlalu rendah untuk keperluan kesihatan dewasa biasa.

Rasional bagi tambahan bermula dengan kesedaran tentang punca penyakit utama tempahan. Dr. McWilliam membincangkan punca akar ini menjadi kerosakan oksidatif dan ensuing peristiwa keradangan dan dokumen bagaimana ini boleh menyebabkan penyakit utama seperti penyakit jantung, strok, kanser dan banyak (jika tidak kebanyakannya semua) syarat-syarat lain yang degeneratif.

Berdasarkan latar belakang ini, kaedah untuk kadar dan mendapat makanan tambahan yang boleh didapati secara komersial diwujudkan. Dr. McWilliam dipilih sebuah panel pakar utama 12, yang telah diterbitkan satu atau lebih banyak kerja-kerja pengambilan pemakanan harian yang khusus dan mencipta “standard campur” keperluan dewasa harian untuk digunakan dalam menilai pelbagai produk yang ada hari. Selain itu, 18 penting Kesihatan sokongan kriteria termasuk kesempurnaan, potensi, borang Mineral, kemujaraban Vitamin E, Gamma Tokoferol, antioksidan sokongan, kesihatan tulang, kesihatan jantung, kesihatan hati (detoksifikasi), metabolik Kesihatan (kawalan glukosa), kesihatan Ocular, sokongan Methylation, faktor-faktor yang Lipotropic, keradangan kawalan, kawalan Glycation, profil Bioflavonoid, profil sebatian fenolik dan potensi keracunan dibincangkan di peringkat tinggi.

Produk pengelasan terbaik (pingat emas Anugerah) yang ditekankan dalam dua Kumpulan: satu produk dan produk gabungan. Satu produk yang mengandungi multi-vitamin dan mineral, manakala gabungan produk termasuk tambahan Pemakanan unsur, misalnya, bioflavonoid atau sebatian berfenol.

Yang terbaik produk-produk tunggal ialah:
USANA Health Sciences (keperluan) – pilihan Editor
Mewujudkan Perikatan Kesihatan (menyegarkan lelaki, wanita dan wanita yang kanan di emas)
Makmal Douglas (Ultra IX pencegahan, IX dengan vitamin K, X)
TrueStar Kesihatan (TrueBASIC Solo)

Produk gabungan diberi penarafan tertinggi ialah:
USANA Health Sciences (HealthPak 100 AS dan CA)-pilihan Editor
Makmal Douglas (keperluan harian dan pakej sokongan panjang umur)
TrueStar Kesihatan (TruBASICS Plus untuk lelaki dan wanita)

Kami amat mengesyorkan panduan ini untuk pengguna yang tahu bahaya meningkat dalam persekitaran kita dan yang sedang mencari produk terbaik yang tersedia. Edisi penuh disyorkan untuk mereka yang memerlukan maklumat saintifik dan bukti-bukti yang menyandarkan laporan ini. Analisis multi-vitaman Taman ini juga boleh diperolehi dalam “Perbandingan panduan untuk kanak-kanak Nutritionals,” yang kadar lebih 160 produk Amerika Syarikat dan CA.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *