Panduan pemakanan tambahan pengguna edisi kajian perbandingan NutriSearch

Panduan pemakanan tambahan pengguna edisi kajian perbandingan NutriSearch

Dalam NutriSearch panduan perbandingan untuk pemakanan tambahan, 4th edition, edisi diringkaskan telah keluar awal tahun ini. “Pengguna edisi ini,” yang dimaksudkan bagi individu-individu yang tidak perlu semua teknikal Sains maklumat yang terkandung di dalam Laporan penuh. Sebagai gambaran, buku panduan ini mengandungi:

Penarafan untuk lebih 1500 suplemen Amerika Syarikat dan Kanada
Perbincangan 18 kriteria sokongan kesihatan yang kritikal
Gambaran sedang berkelahi grafik untuk produk top-rated 3 – dan 5-bintang
Penerima pingat emas pencapaian di NutriSearch

Dalam panduan ini penulis, Dr. Lyle McWilliam, memulakan perbincangan dengan rasional tambahan. Walaupun Persatuan Perubatan Amerika (AMA) kini telah mengakui bahawa semua orang dewasa memerlukan satu tambahan setiap hari pelbagai vitamin, ramai yang tidak menyedari kebenaran ini dan banyak tambahan saintifik laporan yang mengesahkan keperluan tambahan. Ada juga kebimbangan yang semakin meningkat antara pakar-pakar pemakanan yang elaun pemakanan disyorkan, yang ditubuhkan semasa Perang Dunia II, kini terlalu rendah untuk keperluan kesihatan dewasa biasa.

Sebab tambahan bermula dengan kesedaran tentang punca penyakit yang paling lazim. Dr. McWilliam membincangkan punca akar ini menjadi kerosakan oksidatif dan menyebabkan keradangan peristiwa dan menunjukkan bagaimana ini boleh menyebabkan penyakit utama seperti penyakit jantung, strok, kanser dan banyak (jika tidak kebanyakannya semua) syarat-syarat lain yang degeneratif.

Berdasarkan latar belakang ini, kaedah untuk menilai makanan tambahan yang boleh didapati secara komersial diwujudkan. Dr. McWilliam dipasang panel 12 pakar terkemuka, yang telah diterbitkan satu atau lebih banyak kerja-kerja pengambilan pemakanan harian yang khusus dan menubuhkan “standard campur” harian dewasa keperluan untuk menggunakan dalam menilai pelbagai produk di pasaran. Selain itu, 18 kritikal Kesihatan sokongan kriteria termasuk kesempurnaan, potensi, borang Mineral, kemujaraban Vitamin E, Gamma Tokoferol, antioksidan sokongan, kesihatan tulang, kesihatan jantung, kesihatan hati (detoksifikasi), metabolik Kesihatan (kawalan glukosa), kesihatan Ocular, sokongan Methylation, faktor-faktor yang Lipotropic, keradangan kawalan, kawalan Glycation, profil Bioflavonoid, profil sebatian fenolik dan potensi keracunan disediakan pada tahap yang tinggi.

Produk pengelasan terbaik (pingat emas Anugerah) yang ditekankan dalam dua Kumpulan: satu produk dan produk gabungan. Satu produk yang mengandungi multi-vitamin dan mineral, manakala gabungan produk termasuk tambahan Pemakanan unsur, misalnya, bioflavonoid atau sebatian berfenol.

Yang terbaik produk-produk tunggal ialah:
USANA Health Sciences (keperluan) – pilihan Editor
Mewujudkan Perikatan Kesihatan (menyegarkan lelaki, wanita dan wanita yang kanan di emas)
Makmal Douglas (Ultra IX pencegahan, IX dengan vitamin K, X)
TrueStar Kesihatan (TrueBASIC Solo)

Produk gabungan diberi penarafan tertinggi ialah:
USANA Health Sciences (HealthPak 100 AS dan CA)-pilihan Editor
Makmal Douglas (keperluan harian dan pakej sokongan panjang umur)
TrueStar Kesihatan (TruBASICS Plus untuk lelaki dan wanita)

Kami sangat menyarankan panduan ini untuk pengguna yang menyedari bahaya berkembang dalam ekosistem kami dan yang sedang mencari produk terbaik yang tersedia. Edisi penuh disyorkan untuk mereka yang memerlukan maklumat saintifik dan bukti-bukti yang menyandarkan laporan ini. Analisis multi-vitaman kanak-kanak yang terdapat dalam “Perbandingan panduan untuk kanak-kanak Nutritionals,” yang membandingkan lebih 160 produk Amerika Syarikat dan CA.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *