Panduan 5 Aids tidur semula jadi yang Popular untuk kanak-kanak

Panduan 5 Aids tidur semula jadi yang Popular untuk kanak-kanak

Anda telah melakukan semua itu tidur tabiat barangan kanak-kanak anda pergi untuk tidur atau kekal tidur. Apa-apa bekerja. Sekarang anda putus asa untuk mencuba beberapa bantuan tidur yang semula jadi untuk kanak-kanak tetapi anda tidak tahu di mana untuk memulakan. Terdapat lebih semulajadi tidur aids di kedai-kedai daripada terdapat preskripsi pil tidur. Di sini adalah panduan cepat dan mudah untuk tidur jadi popular bantu kanak-kanak 5.

1. Melatonin

Apakah melatonin?

Ia merupakan hormon yang dirembeskan dari kelenjar pineal dalam otak kita. Fikir untuk membantu badan kita iaitu kitaran tidur-bangun apabila tiba masa untuk tidur dan apabila ia adalah masa untuk bangun. Melatonin mengurangkan masa ia mengambil masa untuk jatuh tidur (“tidur kependaman”), dan boleh meningkatkan jangka masa tidur.

Fakta ringkas melatonin

Bantuan tidur asli yang paling popular bagi membantu orang dewasa dengan jet lag atau kesan peralihan kerja
Juga popular digunakan sebagai bantuan tidur yang kanak-kanak, lebih daripada 20 kajian telah menunjukkan melatonin yang membantu kanak-kanak dengan insomnia untuk tidur dengan cepat
Kesan sampingan: sakit waktu siang mengantuk kepala, pening, rasa “berat-Ketua”, perut rasa tidak selesa
Selamat dengan penggunaan jangka pendek (tiga bulan atau kurang) kerana membuat kesimpulan oleh agensi Amerika Syarikat penjagaan kesihatan penyelidikan dan kualiti (2005)
Dos tidak boleh melebihi 3 miligram dan ia tidak disyorkan oleh profesional penjagaan kesihatan kepada kanak-kanak yang lebih muda daripada 10.
Sebagai bantuan tidur OTC yang popular, gred farmaseutikal bentuk sintetik boleh didapati dalam pelbagai jenama; MENGELAKKAN bentuk semulajadi yang pada dasarnya melatonin yang berasal dari kelenjar pineal haiwan kerana pencemaran yang boleh didapati
Ia mesti diperhatikan Walau bagaimanapun, hampir semua kajian melatonin pada kanak-kanak “keperluan khas” iaitu autisme, kecacatan pembangunan lain, buta. Tubuh mereka tidak menghasilkan melatonin atau berbuat demikian hanya erratically.
15% dari psikiatrik masih mengesyorkan melatonin sebagai bantuan tidur yang kanak-kanak dengan insomnia, menurut jurnal perubatan Pediatrik (2002)

Sebelum menggunakan Melatonin sebagai bantuan tidur yang kanak-kanak:
-berbincang dengan doktor anak anda untuk sebab-sebab perubatan untuk insomnia, seperti bernafas kesukaran atau keadaan tingkahlaku seperti gangguan defisit perhatian
-ibu bapa seharusnya mencuba teknik-teknik untuk mengubah tingkah laku kanak-kanak itu tidur

2. Chamomile (Matricaria recutita)

Apakah chamomile?
Ia adalah salah satu bantuan tidur herba tertua alam semula jadi yang digunakan selama berabad-abad. Ia juga merupakan salah satu herba gentlest yang menjadikan ia begitu popular sebagai bantuan tidur yang kanak-kanak. Bahan-bahan aktif flavonoid iaitu, chrysin dan apigenin, dipercayai mengurangkan kegelisahan membantu seseorang merasa lebih tenang dan lebih bersedia untuk tidur.

Ia juga mempunyai sifat-sifat anti-radang dan anti-bakteria. Itulah sebabnya mengapa ia juga popular digunakan dalam kes-kes kerengsaan perut.
Selamat untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Ia tidak membawa kepada pergantungan dan telah terbukti mempunyai sebarang kesan sampingan. Walau bagaimanapun, ia boleh menyebabkan reaksi alahan pada orang-orang yang mempunyai alahan loji atau debunga.
Paling kerap mabuk sebagai teh, yang mempunyai rasa yang lembut, selesa. Juga disediakan untuk kegunaan dalaman dalam bentuk kapsul atau rasa
Dikenali sebagai ‘loji doktor’ merangsang Kesihatan tumbuh-tumbuhan lain, anda akan mendapati ia lebih digabungkan dengan herba lain untuk membuat ubat-ubat herba yang standard.Walau bagaimanapun, ini juga bermakna anda harus menggunakan dengan berhati-hati jika anak anda terapi ubat-ubatan lain. Ia boleh meningkatkan kesan AIDS tidur lain.

3. Valerian (Valeriana officinalis)

Apakah valerian?

Bantuan tidur herba yang juga merupakan salah satu di atas 3 popular OTC tidur bantu kanak-kanak. Bahan aktif yang tidak masih jelas itu bagaimana ia berfungsi juga tidak jelas.
Secara umumnya dianggap membantu mengurangkan masa untuk tidur dan mungkin meningkatkan kualiti tidur.
Ia juga melegakan ketegangan saraf, ketegangan otot dan kebimbangan
Selamat apabila diambil dalam dos yang disyorkan. Walau bagaimanapun, dos tinggi valerian boleh menyebabkan loya, sakit kepala, pening, mimpi terang, denyutan jantung yang lemah dan lumpuh malah.
Ia berfungsi baik dalam kombinasi dengan herba lain sedative. Penyediaan Valerian dan lemon balsem adalah bantuan tidur kombo untuk kanak-kanak yang paling popular kerana satu kajian yang dilakukan di Jerman menunjukkan peningkatan yang ketara dan cepat untuk kanak-kanak di bawah umur 12 dengan keresahan atau dyssomnia (gangguan tidur).

4. Lemon balsem (Melissa officinalis)

Apakah balsem lemon?

Ia adalah untuk tumbuhan aromatik mint yang diiktiraf oleh Eropah herba kerana keupayaannya untuk membantu mendorong tidur dan mengurangkan gementar. Di Jerman, persediaan balsem lemon telah diluluskan untuk rawatan saraf insomnia.

Ia juga melindungi saluran gastrousus terhadap ulser. Oleh itu, lemon balsem adalah ubat yang popular untuk insomnia yang disertai dengan perut yang gementar.
Diambil sebagai teh lemon balsem itu agak sedap.
Apabila digunakan sebagai bantuan tidur yang kanak-kanak, dos mengikut kajian Jerman akan valerian dan ekstrak lemon balsem tablet dengan 160 mg valerian akar kering dan ekstrak 80 mg balsem lemon daun kering.
Ianya tidak dikaitkan dengan mana-mana keracunan atau kesan sampingan.

5. Minat bunga (Passiflora incarnata)

Apakah minat bunga?

Herba ini digunakan oleh Aztek ini sebagai ubat pelali, membantu berehat minda dan badan untuk merangsang tidur yang tenang. Bahan aktif, harmine, dan sebatian berkaitan membantu menghalang kerosakan serotonin. Ia juga mengandungi chrysin, flavonoid sama ditemui di chamomile. Ia adalah bantuan tidur yang amat berguna bagi gangguan tidur disebabkan oleh sakit yang kronik, keadaan otot dan kebimbangan.

Diambil sebagai teh, rasa atau kapsul.
Selamat untuk digunakan sebagai bantuan tidur sama ada yang kanak-kanak atau dewasa. Walau bagaimanapun, kerana kesan sampingan yang paling biasa minat bunga mengantuk, tidak mengambil melainkan anda bercadang untuk tidur untuk sementara.

Sekarang bahawa anda tahu bantuan semulajadi tidur 5-untuk kanak-kanak, selalu berunding pembekal penjagaan kesihatan berlesen pertama jika anda berfikir menggunakan mana-mana daripadanya untuk anak anda. Juga, anda perlu memberitahu pembekal penjagaan kesihatan anda tentang semua ubat-ubatan dan makanan tambahan kanak-kanak anda boleh mengambil supaya dia boleh menilai interaksi ubat-tambahan mana-mana potensi.

Ianya bukan mudah untuk mencari jenama suplemen yang sesuai untuk bantuan tidur jadi popular-5 untuk kanak-kanak. Bekalan yang biasanya dalam dos dewasa atau dalam kombinasi yang berlainan tidak mengikut kajian untuk kanak-kanak aids.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *