Pameran perdagangan perjawatan

Pameran perdagangan perjawatan

Mengapa anda perlu profesional sekiranya perjawatan Perkhidmatan

Model profesional pameran perdagangan mempunyai sistem yang berjaya mencapai pengguna yang berpotensi yang sebaliknya mungkin melalui gerai anda. Model betul pameran perdagangan dengan ketara akan meningkatkan trafik ke gerai. Sebelum acara, pameran perdagangan model telah dididik diri tentang produk atau perkhidmatan anda. Mereka sewajarnya pakaian, kelakuan diri mereka, menyedari tugas mereka dan aset yang tidak ternilai kepada usaha jualan anda.

Mempercepatkan jualan dengan model-model promosi, dalam, Duta jenama, acara kakitangan atau Hadits Papar perdagangan akan datang atau acara korporat. Pilih perkhidmatan yang memahami keperluan yang unik dan yang akan bekerja untuk bekalan pertimbangan khas.

Tradeshows terus menunjukkan salah satu cara terbaik untuk mendapatkan pembeli dan prospek anda. Untuk memastikan pulangan pelaburan anda dari sebuah pameran perdagangan, perniagaan anda mesti mendapatkan nilai dari interaksi dengan prospek dan pengunjung di tingkat yang sibuk, bising dan penuh sesak. Pilihan Model promosi dan bakat Kumpulan pakar dalam tradeshows!

Pilihan Model promosi dan bakat Kumpulan (PPG) boleh menyediakan kakitangan mahir dan menarik di seluruh negara. Setakat apa-apa dan di mana-mana tapak acara anda, PPG adalah sekadar telefon panggilan dari memperolehi keluar, wakil-wakil untuk aktif menjana perhatian dalam Syarikat atau organisasi anda yang menarik.

PPG bangga yang besar dalam kualiti kakitangan Majlis yang komited, memastikan mereka akan boleh dipercayai dan bertanggungjawab, bekerja untuk acara anda berjaya. Wakil-wakil PPG yang disediakan untuk menjalankan pelbagai acara perjawatan aktiviti seluruh negara.

Dengan pangkalan yang banyak model data yang menyediakan kepelbagaian etnik & budaya serta pelbagai pengalaman (termasuk model dwibahasa), PPG perjawatan mempunyai pengalaman dalam segala-galanya dari Perdana Menteri keduadua Hiburan, pelancaran produk, Konvensyen, pertunjukan Kereta, tradeshows dan banyak lagi.

PPG mempunyai pengalaman kakitangan acara dan tradeshows untuk pelbagai industri daripada pemasaran, teknologi, perubatan, Hiburan, makanan dan sukan. 18 Tahun PPG di acara profesional perjawatan Perkhidmatan akan membantu anda acara seterusnya yang menjadi pemenang, terlalu.

Membantu kakitangan yang berbakat PPG di:
• Menarik perhatian ke gerai anda
• Menjana lebih banyak membawa
• Mengedarkan bahan-bahan
• Meningkatkan imej profesional
• Meningkatkan keterlihatan
• Peningkatan trafik ke gerai anda
•, Berkumpul dan berjumpa prospek dan pelanggan-pelanggan sedia ada
• Menjawab soalan asas
• Layak prospek
• Mengarahkan pelanggan yang berpotensi kepada pihak yang sesuai
• Menerima pulangan yang lebih tinggi atas pelaburan (ROI)

Semua model promosi disediakan untuk pemodelan cetakan, termasuk komersil, dan foto kecergasan pucuk, termasuk pemodelan Katalog, kosmetik, gaya hidup (sukan dan Kecergasan, Kesihatan, percutian iklan), fesyen, dan produk dan perkhidmatan pemasaran bahan-bahan.

PPG juga buku model lelaki dan model perempuan untuk video. Anda akan melihat beberapa contoh model-model yang berbakat dalam tindakan pada laman PPG Web.
Jika anda adalah perniagaan berkembang, anda perlu sebuah perkhidmatan penuh, pemodelan Kebangsaan & acara perjawatan agensi, perjawatan model-model promosi yang berpengalaman untuk pertunjukan perdagangan, Konvensyen, promosi, acara-acara korporat dan mana-mana peristiwa. PPG menyediakan model-model promosi di bandar-bandar lebih 100 di setiap utama pasaran Amerika Syarikat, dan Kanada.

Untuk memaksimumkan hasil dengan model pameran perdagangan dan bakat pada pameran, tradeshows, Konvensyen dan sebagainya, sila rujuk dengan PPG pada 817-490-5050.

Tradeshows akan datang

NACS – Orlando

6-8 Okt

CHICAGO – peristiwa-peristiwa yang akan datang di Pusat Konvensyen McCORMICK tempat
Antarabangsa menunjukkan teknologi pembuatan -IMTS
Tarikh mula: 13-SEP-10 akhir Tarikh: 18-SEP-10

Industri: Barangan perindustrian
Penganjur: Persatuan untuk pembuatan teknologi (AMT)
“Dalam International pembuatan teknologi menunjukkan adalah salah satu rancangan perindustrian, perdagangan terbesar di dunia, dengan beribu-ribu peserta pameran dan pengunjung lebih sembilan puluh – satu ribu.”

Expo graf
Tarikh mula: 03-OCT-10 akhir Tarikh: 06-OCT-10
Industri: Percetakan & penerbitan
Penganjur: seni grafik menunjukkan Syarikat, Inc.
“Expo graf adalah acara tahunan terbesar seumpamanya di benua Amerika. Inisiatif pemasaran yang unik ini menawarkan anda peluang tidak seperti mana-mana untuk sampai ke pembeli.”

Rancangan motivasi
Tarikh mula: 13-OCT-10 akhir Tarikh: 14-Okt-10
Industri: Perkhidmatan Perniagaan
Penganjur: Peserta Kumpulan Media
“Menunjukkan motivasi adalah yang paling menarik dan unik menunjukkan yang akan diadakan antara 13-14 Oktober 2010. Lebih daripada 100 produk akan muncul pada tahun 2010.”

SuperComm
Tarikh mula: 26-OCT-10 akhir Tarikh: 28-OCT-10
Industri: Produk-produk Telekom
Penganjur: NXT Mohamad
“SuperComm adalah perdagangan terkemuka yang adil untuk industri telekomunikasi canggih. Ekspo SuperComm ini adalah tiga hari acara tahunan yang mempunyai banyak pakar o berkaitan bidang telekomunikasi dan Internet. ”

Expo pek
Tarikh mula: 31-OCT-10 akhir Tarikh: 03-NOV-10
Industri: pembungkusan
Penganjur: Pembungkusan jentera pengeluar Institut
“Pek Expo akan memberi tumpuan kepada perkembangan terkini dalam teknologi pembungkusan dan akan mempamerkan pameran state-of-the-art kemajuan dalam jentera pembungkusan, menukar jentera, bahan, dan pakej.

Expo CEDIA-USA -ATLANTA
Tarikh: 22-SEP-10 hingga 27-SEP-10
“CEDIA EXPO menyatukan terbaik Syarikat dan teknologi-teknologi audio, video, pencahayaan, Keselamatan, rumah rangkaian, perisian, perkakasan, kawalan alam sekitar, telefon, penyepaduan sistem jumlah, automasi, aksesori, pendidikan dan lebih untuk mengintegrasikan sistem rumah atas permintaan, penyesuaian, berkaitan hidup.”
Tempat: Georgia World Congress Centre, Atlanta, Georgia

MetalForm Atlanta
Tarikh: 02-NOV-10-04-NOV-10
“MetalForm Atlanta adalah Amerika Syarikat peneraju perdagangan saksama bagi logam, mineral, bijih & aloi industri yang akan diadakan pada 2 hingga 4 Nov 2010 & anjuran Persatuan Metalforming Precision. Ia adalah utama pameran dan persidangan untuk industri metalforming. Ia memberi tumpuan stampers dan fabricators, menarik penonton yang berkualiti tinggi, dan peluang jualan yang unik bagi pameran.”
Tempat: TBA, Atlanta, Georgia

Fabtech Atlanta
Tarikh: 02-NOV-10-04-NOV-10
“Fabtech Atlanta adalah muncul keluar sebagai salah satu yang terbesar logam membentuk, fabrikasi, tiub & paip dan kimpalan perdagangan menunjukkan di Amerika. Ia mengalu-alukan lebih 35,000 pengunjung dari bahagian-bahagian yang berlainan dunia. 1100 Lebih pameran mempamerkan produk/perkhidmatan mereka pada satu platform yang boleh dipercayai dan membuktikan untuk menjadi berkesan dalam memasuki hubungan perniagaan dengan bilangan pengeluar yang besar , peruncit, Penjual, pembeli, pengeksport, pengimport dari seluruh dunia. ”
Tempat: TBA, Atlanta, Georgia

Glass America membina -Las Vegas
Tarikh: 14-SEP-10 hingga 16-SEP-10
“Kaca membina Syarikat akan menyediakan satu cara yang berkesan untuk mencapai pasaran yang luas. Dengan hanya satu persembahan, anda boleh sampai ke peserta dari seluruh spektrum daripada kaca, tingkap, dan pintu industri.
Malah pembekal hanya berminat dalam satu segmen pasaran tertentu akan mendapat manfaat dari format menyeluruh Syarikat GlassBuild dengan mencari prospek baru dan sinergi baru.”
Tempat: Pusat Konvensyen Las Vegas

Interbike Expo Antarabangsa Basikal -Las Vegas
Tarikh: 22-SEP-10 hingga 24-SEP-10
“Ekspo Basikal Antarabangsa interbike adalah dalam pameran perdagangan antarabangsa untuk basikal dan komponen. Terkenal dengan pengeluar produk besar-besaran, OEM pengilang serta pengeluar jenama berkualiti yang diwakili.”
Tempat: Pasir Expo

Barat Expo Antarabangsa wawasan -Las Vegas
Tarikh: 06-OCT-10-09-OCT-10
“Barat Expo Antarabangsa wawasan merupakan salah satu persembahan-persembahan yang sangat prioritized untuk industri optik. Selama 3 hari, pameran itu akan menjadi bertujuan ke arah menemui penjagaan mata yang terbaik dan Inovasi memakai mata dari lebih daripada 450 peserta pameran.”
Tempat: Pasir Expo

Ekspo SGIA Las Vegas
Tarikh: 13-OCT-10 hingga-15-OCT-10
“SGIA Expo adalah KLCC idea-idea baru, permohonan
Tempat: Pusat Konvensyen Las Vegas, Las Vegas

METALCON Antarabangsa Las Vegas
Tarikh: 20-OCT-10-22-OCT-10
“METALCON International adalah satu pameran perdagangan-tahunan dan persidangan di Amerika Syarikat memberi tumpuan kepada penggunaan logam dalam pembinaan kediaman, komersil, industri, institusi dan perbandaran. Acara khusus ini ditaja oleh Persatuan pembinaan logam (MCA) dan disokong oleh 60 menyertai persatuan-persatuan yang mewakili pelbagai rentas segmen industri.”
Tempat: Pusat Konvensyen Las Vegas, Las Vegas

Papar sema Las Vegas
Tarikh: 02-NOV-10-05-NOV-10
“Menunjukkan SEMA adalah produk khusus automotif utama perdagangan peristiwa di dunia. Ia menarik minda cerdas industri dan produk yang paling hangat untuk satu tempat, di Pusat Konvensyen Las Vegas.”

Persidangan TV telco & Expo Las Vegas
Tarikh: 09-NOV-10 ke 11-NOV-10
“TV telekomunikasi adalah destinasi utama untuk ekosistem converging jalur lebar dan hiburan. Dari MobileTV untuk IPTV, ke NetVideo, TelcoTV menyampaikan peperiksaan paling komprehensif penumpuan komunikasi, hiburan dan kesannya pada pembekal perkhidmatan dari di seluruh dunia.”
Tempat: Venice Ballroom, Las Vegas

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *