Paling hangat 50k Plus pekerjaan

Paling hangat 50k Plus pekerjaan

Mendapat gaji $50,000 untuk peringkat rendah dan sehingga dengan k 50 yang paling hangat serta kerja-kerja

Tidak berpuas hati dengan pekerjaan anda sekarang dengan gaji yang tidak membayar pampasan dengan kemahiran dan kebolehan anda? Sudah tiba masanya untuk mendapatkan pastures lebih hijau! Hari ini, kebanyakan pekerjaan yang popular di Amerika Syarikat mempunyai gaji sekurang-kurangnya $50,000 untuk peringkat rendah. Apa yang berikut adalah senarai 50k plus pekerjaan yang anda mungkin mahu mempertimbangkan. Siapa tahu, satu atau dua daripada mereka mungkin sepadan dengan kemahiran khusus anda.

Ahli terapi fizikal

Terapi fizikal, dengan gaji permulaan $52,573, yang tipikal adalah kerjaya dengan gaji besar yang berpotensi. Kerja ini boleh memenuhi pertumbuhan yang profesional dan kewangan anda, terutamanya jika minat anda Anatomi Manusia dan penjagaan kesihatan. Ahli terapi fizikal yang pakar di belakang atau tangan terapi mempunyai lebih banyak peluang untuk mendapat sewa dan pendapatan melebihi $50k.

Doktor haiwan

Pencinta haiwan kesayangan boleh menjadikan kehidupan yang lebih baik daripada merawat haiwan. Purata gaji peringkat rendah Veterinar adalah $59,084. Lama-kelamaan, haiwan menikmati perbezaan mempunyai salah satu pekerjaan yang paling popular kerana meningkatnya minat dalam penjagaan haiwan peliharaan dan haiwan penyelidikan dalam bidang Perubatan Veterinar.

Penganalisa perbankan pelaburan

Jika penyelesaian masalah matematik cawan teh dan pelaburan kewangan minat anda, anda mungkin mahu mempertimbangkan peralihan kerjaya anda dalam industri perbankan pelaburan. Penganalisis pelaburan perbankan mendapat purata bermula gaji hampir $60,000, menjadikan profesion ini satu yang menguntungkan.

Jurutera Elektrik

Terutamanya Jurutera elektrik, jurutera akan sangat boleh. Malah, permintaan untuk kerjaya ini adalah sangat tinggi. Banyak syarikat yang memerlukan Jurutera elektrik yang muda, khusus yang menggunakan elektrik untuk menghantar tenaga yang diperlukan untuk mesin-mesin atau peralatan untuk menjalankan. Dan Syarikat-syarikat sanggup membayar lebih daripada $50,000 sebagai gaji peringkat rendah dan hampir as $80,000 plus untuk jurutera-jurutera elektrik yang berpengalaman.

Jurutera perisian

Kejuruteraan perisian melibatkan merekabentuk, mencipta, dan menguji program komputer. Seperti Jurutera elektrik, perisian Jurutera membuat wang yang baik daripada kemahiran mereka, sebagai gaji tipikal seorang jurutera perisian bermula pada $56,795. IT (teknologi maklumat) dan rangkaian komputer telah menjadi industri yang berkembang dalam tahun-tahun kebelakangan ini, jadi tidak hairanlah bahawa kejuruteraan perisian merupakan bidang yang sangat lumayan.

Pengamal maju jururawat Berdaftar (ARNP)

Permintaan dan peluang untuk jururawat tidak pernah seolah-olah lenyap. Walaupun doktor mendapatkan dolar yang lebih banyak, ada yang tidak dapat dinafikan gaji besar yang permulaan jururawat biasanya menerima: $67,166.

Peguam bersekutu Junior

Dalam sistem keadilan, potensi pendapatan jangka panjang yang besar seolah-olah memihak kepada peguam-peguam yang purata. Peguam bersekutu Junior biasanya mula mendapat $52,678, dan gaji mereka melompat ke awal hampir $90,000 dalam hanya selepas lima tahun.

Wakil jualan farmaseutikal

Adakah anda tahu bahawa anda boleh membuat banyak duit di bidang perubatan tanpa Ijazah Khas? Anda tidak perlu untuk mendapat ijazah dalam bidang perubatan atau Sains mampu untuk melayakkan diri sebagai wakil jualan farmaseutikal. Mana-mana ijazah Kolej serta keperibadian yang menyenangkan boleh membuat anda calon yang baik untuk latihan jualan farmaseutikal. Wakil jualan farmaseutikal menggalakkan kepada doktor ubat-ubatan terbaru yang dijual oleh syarikat farmaseutikal.

Dengan ini 50k plus pekerjaan, ia adalah mustahil untuk anda memperolehi lima – atau walaupun enam angka gaji sebagai starter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *