Pakej-pakej penjagaan kesihatan di India

Pakej-pakej penjagaan kesihatan di India

Akan oleh trend semasa, pelancongan kesihatan di India adalah sektor yang terbaru dan paling menjanjikan untuk membawa lebihan matawang asing. Malah ini mungkin kunci untuk membuka bahan-bahan yang penting yang boleh membantu menjadikan sebuah negara yang teguh di kalangan upsurgents perubatan dunia. Cara ini mendapat peluang keemasan untuk melihat negara serta mendapatkan diri mereka dianggap terlalu dengan percuma nasihat perubatan pada kos yang nominal. Cara yang baik untuk habiskan masa anda di negara India visi.

Terdapat seperti berjuta-juta untuk perkara-perkara yang anda boleh lakukan ketika di India atas sebab-sebab perubatan. Anda boleh Tempahan Lawatan negara, Biological pelbagai tapak bahawa ia menawarkan, pengalaman rawness dalam dunia moden yang anggun dikemukakan beliau di bandar dan luar India. Pakej-pakej penjagaan kesihatan di India mengambil peduli segala-galanya bahawa anda akan mahu termasuk kemudahan kesihatan atas kelas, pakar-pakar perubatan yang berpengalaman, pakar-pakar linguistik, Lapangan Terbang memilih dan jatuh, India pelancongan dan perjalanan, penginapan dan lain-lain.

Kebanyakan negara-negara maju masa akan marred oleh tempoh menunggu ini besar, yang boleh memperluaskan sehingga lebih daripada 1 tahun juga. Ini benar-benar mencipta masalah bagi seorang lelaki biasa yang tidak mampu rawatan tersebut mahal dan yang terlalu dengan itu jurang masa yang besar. Berbanding ia pelancongan kesihatan di India Anugerah anda dengan tiada tempoh menunggu dengan kemudahan perubatan pada kadar yang berpatutan. Anda boleh lihat sendiri. Kos pemindahan Sum-Sum tulang di Amerika Syarikat adalah 2, 50,000 $ dan di India ia dilakukan dalam 69,200 hanya $. Jika anda berada di sini untuk pembedahan hati dan jantung anda akan terkejut melihat perbezaan di antara Amerika Syarikat dan India perubatan Bil. Ia adalah $ 3, 00,000 U.S., India $ 69,350 bagi pemindahan hati dan AS $ 30,000, India
$ 8,700 untuk pembedahan jantung.

U.K. rakyat tiada adalah sesuatu untuk anda terlalu memikirkan tentang. Di sini juga rundingan perubatan percuma untuk anda. Hanya membandingkan kos pembedahan jantung terbuka [18,000 AS $ India 4,800 $], Neuro-pembedahan dengan hipothermia [AS $ India6, 800 $], Tumor otak mudah-–Surgery Biopsy [AS 4,300 & 10,000 $ $ India 1,200 & 4,600] dan penggantian pinggul [13,000 AS $ India 4,500 $]. Lihat betapa hebatnya perbezaan. Ini bermakna anda boleh menjimatkan banyak wang diperolehi dengan susah dan menggunakannya dalam mendapatkan pakej-pakej penjagaan kesihatan yang baik di India. Ini benar-benar membuatkan anda penginapan atau kesihatan pelancongan di India berbaloi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *