Pakej Israel daripada rangkaian Dish

Pakej Israel daripada rangkaian Dish

Fervor hiburan televisyen intercontinental sentiasa mendorong kita gila. Rangkaian DISH membentangkan program TV antarabangsa yang menarik di seluruh dunia termasuk Afrika, Asia Tenggara, Eropah, Timur Tengah, Amerika Selatan dan Asia Selatan. TV HIDANGAN menyediakan program-program antarabangsa yang terbaik di Amerika Syarikat daripada tiada lain satelit TV pembekal telah pernah dihantar.

Jika akan bersemangat untuk lauk beberapa program-program antarabangsa yang luar biasa ketika menetap di Amerika Syarikat, anda boleh pilih dari lebih 200 HIDANGAN Antarabangsa rangkaian saluran dalam 28 Bahasa. Untuk melanggan pakej HIDANGAN TV antarabangsa, anda perlu pilih salah satu HIDANGAN asas rangkaian Antarabangsa pengaturcaraan pilihan yang terdiri daripada teras, asas antarabangsa dan Cina asas. Jika teras, anda boleh menambah satu atau lebih bahasa antarabangsa pakej pakej HIDANGAN rangkaian anda sedia ada. Antarabangsa yang asas adalah ideal untuk mereka yang berhasrat untuk pengaturcaraan Antarabangsa sahaja termasuk saluran 20 untuk $10 setiap bulan, termasuk pilihan untuk membeli pakej-pakej tambahan bahasa antarabangsa. Dan Cina asas yang sempurna untuk orang-orang yang bersedia untuk mendapatkan salah satu daripada Asia Timur HIDANGAN TV pakej termasuk 18 saluran bagi $10 setiap bulan termasuk pilihan untuk mendapatkan pakej-pakej tambahan bahasa antarabangsa.

Sekarang, jika anda berminat untuk menonton televisyen Israel pengaturcaraan di Amerika Syarikat, anda mesti memilih HIDANGAN rangkaian pakej TV Israel. Dengan hebat HIDANGAN rangkaian Israel pakej, anda boleh menikmati TV Israel yang eksklusif di Amerika Syarikat. Anda boleh menginap di pulse gaya hidup, peristiwa-peristiwa semasa seperti siri TV popular dari Israel dengan HIDANGAN. Anda juga boleh melibatkan anak-anak anda dalam Bahasa Ibrani dan budaya dengan khusus kanak-kanak Isra saluran daripada HIDANGAN TV. Merebut memegang PINGGAN rangkaian pakej Israel dan menikmati program Israel di digital kualiti 100%…

HIDANGAN rangkaian Israel pakej termasuk Pilih Israel dan rangkaian Israel ini.

HIDANGAN TV ISRAEL PILIH

Rangkaian Israel pilih pakej daripada HIDANGAN yang menawarkan pelbagai Israel pengaturcaraan mulai blockbuster, filem-filem untuk berita, terbitan bersiri serta kanak-kanak pengaturcaraan. Pilih pakej yang Israel menyediakan untuk melihat pelbagai budaya Israel dan Yahudi. Anda boleh mendapatkan pakej ini pada kadar $34.99 sebulan. EURONEWS (901), ISRAEL kehidupan yang baik (743), kanak-kanak ISRA (742) dan THE rangkaian Israel (711) adalah saluran yang boleh didapati dari pek TV HIDANGAN ini. KEHIDUPAN yang baik ISRAEL adalah saluran Israel daripada rangkaian DISH, penyiaran dalam Ibrani yang menunjukkan anda cara untuk yang terbaik bahawa hidup mempunyai. Saluran gaya hidup ini menawarkan pelbagai masakan, pelancongan, kesihatan dan kesejahteraan, Reka bentuk, muzik Israel dan kanak-kanak pengaturcaraan. Anda boleh menyertai dengan Israel selebriti, Chef, doktor, pemandu dan lain-lain pakar-pakar yang betul-betul di saluran HIDANGAN ini. Kanak-kanak Israk merupakan saluran televisyen yang pertama untuk siaran 24/7 kandungan kanak-kanak Israel di Amerika Syarikat. Melalui saluran ini kanakkanak Israel dan Yahudi yang tinggal di Amerika Syarikat mendapatkan untuk pertama kalinya intipati saluran TV “rumah terbuka” yang mana mereka digalakkan untuk membalas kepada persembahan berbeza dengan menulis e-mel, menghantar mesej dan bahkan memanggil.

ISRAEL RANGKAIAN TV HIDANGAN (711)

Rangkaian Israel DISH TV merupakan saluran TV berbahasa Ibrani hanya 24-jam sehari-menawarkan yang terbaik dari TV Israel kepada para penonton di Amerika Syarikat. Rangkaian Israel membawa sebelum anda memilih rancangan dari Israel menuju saluran saluran satu, dua saluran, saluran sukan dan Hop TV untuk kanak-kanak serta menampilkan program-program pendidikan dan kebudayaan tentang Israel dan Israel budaya. Program kanak-kanak yang hadir satu peluang yang unik untuk memperkayakan hidup anak anda dengan pendidikan yang Yahudi dan membantu mereka memeluk dan mempelajari tentang budaya Israel dan Yahudi. Pek rangkaian HIDANGAN ini adalah tersedia hanya untuk $19.99 sebulan.

Melanggan mana-mana pakej Israel ini luar biasa daripada rangkaian DISH dan satiate anda mengidam untuk hiburan Israel.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *