Pakatan: Magic dalam nombor-nombor

Pakatan: Magic dalam nombor-nombor

Pakatan adalah Sains nombor di dunia kita. Orang dahulu kala digunakan pakatan nombor affiliate dan mengaitkan objek fizikal dan tindakan-tindakan entiti hidup. Di usia kami sekarang, pakatan ini digunakan untuk meramalkan peristiwa di masa depan, dan psikik bacaan. Realiti ditubuhkan oleh pakatan nombor atau angka pengekodan. Ia terbukti bahawa nombor adalah Bahasa sejagat dunia ini, untuk anda tidak dapat memahami lidah individu, anda boleh memahami jumlah jari-jari dan jari kaki yang beliau dikira lain. Nombor pakatan juga digunakan untuk memahami cara-cara tingkah-laku manusia pada tahap yang lebih mendalam. Kami DNA dan kesedaran akan dikodkan dengan nombor-nombor ini seperti bagaimana komputer beroperasi. Kita akan pergi ke atas pakatan 0-9 dan makna mereka dalam perenggan berikut.

Pakatan pertama sifar ini dikaitkan dengan kuasa besar dan membawa transformasi yang hebat dengan cara yang sangat melampau. Terdapat begitu banyak tekanan yang berkaitan dengan nombor sifar bahawa terdapat suatu keperluan yang besar perhatian dan penjagaan di mana-mana nombor ini adalah hadir, untuk memastikan bahawa polariti yang melampau tidak akan dimanifestasikan. Telur kosmik, diwakili oleh nombor sifar. Ia adalah bentuk seperti bulatan dengan apa-apa di dalam menawarkan menggambarkan satu kekosongan dan kematian dan kesempurnaan hidup. Kedua-dua belah bulatan adalah wakil naiknya dan keturunan, evolusi dan pelimpahan. Nombor ini mewakili infinity muktamad, misteri pilihan.

Pakatan 1, mewakili yang tunggal, atau entiti sentiasa dirujuk sebagai perpaduan atau unit apabila digunakan sebagai kata sifat yang. Pakatan 1 dianggap awal, dan adalah jumlah semua kemungkinan. Pakatan 1 boleh dilihat sebagai pusat atau intipati penciptaan, yang menimbulkan berbelah bahagi. Pakatan 1 sebagai nombor laluan hidup yang melambangkan kebebasan dan individualiti. Pakatan 1 sebagai satu ungkapan, ia menyatakan melalui bantu diri dan berdikari. Pakatan 1 dianggap mempunyai kuasa besar untuk ia adalah nombor yang pertama dikira, dan kerana ia merupakan permulaan ia sangat egocentric dalam alam dan lebih suka menjadi pusat perhatian semua. Upsides pengaruh pakatan 1 adalah individu yang penyayang, gembira, belas kasihan, berkarisma dan dinamik. Kelemahan dalam jenis 1 pakatan adalah mementingkan diri dan egotism.

2 Pakatan mewakili berbelah bahagi, kepelbagaian dan konflik. Pakatan 2 dirujuk sebagai satu keadaan yang statik yang boleh dilihat sebagai baki, refleksi, dan kestabilan. Pakatan 2 menimbulkan permainan kekutuban yang mempunyai dua tiang yang bertentangan, wakil dualistic sifat manusia. Pakatan 2 merupakan panjang, sebagai salah satu mewakili satu titik. Pakatan 2 sebagai nombor laluan hidup yang menandakan kasih sayang dan keamanan. Pencapaian salah satu tidak seperti realistik seperti kerja berpasukan dan kerjasama dua, untuk itu adalah bagaimana pencapaian yang terbaik dan penuh sedar. Pakatan 2 adalah sebilangan wanita ketika itu bersifat positif sepadan dengan tindakan intuitif dan perlindungan. Apabila yang negatif pengaruh adalah boleh tidak mahu berkongsi.

Segala-galanya berlaku di Bertiga, terutamanya disebabkan oleh hakikat bahawa kita tinggal di dimensi ketiga. Perkara yang tidak akan dapat nyata di Alam kami jika tidak dalam 3. Asas itu berasal daripada pemahaman tentang banyaknya, kuasa kreatif dan pertumbuhan. Pakatan 3 adalah dorongan hadapan yang drastik tenaga mengatasi berbelah bahagi, manifestasi, ekspresi dan sintesis. Pakatan 3 juga adalah nombor pertama yang MAKNA semua diberi. Pakatan 3 adalah Triad, kerana ia mempunyai permulaan, pertengahan dan akhir. Tenaga dan kuasa 3 pakatan adalah sejagat yang diwakili dalam galaksi kami melalui syurga, air, dan bumi. Dalam manusia pakatan 3 diwakili melalui kami minda, tubuh dan roh yang kompleks. Merujuk kenyataan kami, 3 pakatan dilambangkan melalui masa lalu, masa kini dan masa depan. Syurga adalah nombor 3, dan ia sesuai dipaparkan secara visual dalam bentuk segi tiga. Mengenai 3 sebagai nombor laluan hidup, 3 pakatan melambangkan ekspresi dan kreativiti. Apabila dinyatakan dengan betul adalah manifests melalui bentuk seni dan pertuturan. Pakatan 3 juga dianggap sebilangan yang sangat bertuah. Terbalik kepada pengaruh dan jenis tiga adalah pengetahuan, kebijaksanaan, dan kefahaman. Sisi negatif akan nyata terjejas, kebodohan, dan mengambil risiko yang melulu.

Nombor empat adalah wakil dimensi keempat, yang memberikan kefahaman mengenai masa sebagai ilusi yang. Pakatan 4 dirujuk sebagai jumlah pepejal yang pertama kerana yang schematics spatial. 4 diwakili satah bumi kami Tempahan mendalam melalui kitaran musim 4, 4 cardinal mata, arahan-arahan 4 bumi, unsur-unsur yang 4. Pakatan 4 adalah berkaitan dengan kesabaran, praktikal, dan berkarisma sebagai nombor laluan hidup. Numnerology 4 menyatakan melalui kerja keras dan etika kerja yang teguh. Nombor 4 membawa kepada pemikiran yang sangat bebas.

Pakatan 5 adalah wakil microcosm manusia, bilangan manusia. Lengan, kaki, kaki, lengan, kepala, serta kami lima deria. Apabila badan kita menghulur ia membentuk sebuah pentagon dan pentagon ini tidak berkesudahan, berkaitan dengan kekuatan dan kuasa bulatan dan kesempurnaan. Bilangan tenaga kelakian 3, ditambah bilangan kecurangan menjadi 2, membuat 5. Pakatan 5 juga adalah wakil meditasi dan agama. 5 melambangkan cinta kepada kebebasan dan pengembaraan sebagai nombor laluan hidup. 5 ia dinyatakan sebagai pertumbuhan melalui perubahan dan pengalaman yang berbeza. Pakatan 5 adalah wakil Perkhidmatan kepada orang lain, orientasi yang sangat analitikal dan kritikal. Satu kelemahan pengaruh pemikiran kritikal bagi pihak nombor 5 adalah bahawa ia mempunyai kecenderungan untuk over-think sesuatu topik atau isu untuk titik perkaitan dengan menghapuskan sama sekali. Terbalik kepada sifat nombor 5 ini adalah bahawa ia menolak kehidupan had, dan merangsang kesihatan fizikal dan mental yang positif.

Nombor 6, mewakili kira-kira dan keharmonian, dan yang paling produktif daripada semua nombor. Pakatan 6 juga adalah wakil Kesatuan kekutuban. Pakatan 6 dirujuk sebagai lambang kasih sayang, nasib, Kecantikan, peluang, dan Kesihatan, dan kesejahteraan. Sebagai nombor laluan hidup, 6 adalah berkaitan dengan tanggungjawab, dan penjagaan untuk orang lain. Apabila dinyatakan dengan betul, 6 dilihat sebagai struktur sokongan yang paling terdedah, atau paling memerlukan bantuan. Secara positif, pakatan 6 memancarkan pesona, rahmat, dan keupayaan untuk membayangkan perbualan yang terbiar di snap daripada jari. Nombor 6 juga sangat memupuk. Pada Nota negatif, 6 pakatan adalah cemburu, pahit, setia, dan dendam.

Kerana jumlah 6 wakil kemanusiaan, maka nombor tujuh mestilah wakil sambungan manusia kepada penciptanya, Allah atau kesedaran Kristus, ianya bilangan alam semesta. Tidak perlu bagi penggabungan tersebut dan sambungan kepada nombor tujuh dalam dunia untuk mereka yang pernah hadir dan jelas, menggambarkan 7 yang terjebak keluar yang akan 7 hari dalam seminggu. Pakatan 7 adalah berkaitan dengan akal dan pemikiran analitikal yang introspective sebagai nombor laluan hidup. Pengaruh ungkapan yang menunjukkan pemikiran mendalam dan keinginan untuk terbaik. Pakatan 7 mengandungi tudung yang mesti diterokai sebelum pencahayaan boleh dicapai, maka ia dianggap sebilangan rohani. Kualiti-kualiti negatif nombor tujuh adalah dubiousness, deceptiveness, dan insincerity. Keuntungan berpengaruh yang positif adalah kesedaran psikik, dan kefahaman yang lebih mendalam kerohanian.

Pakatan 8 jika menyedari bilangan infiniti, syurga. Nombor ini adalah matlamat initiate di atas jalan untuk pencerahan, setelah selesai peringkat tujuh rohani. Dalam bentuk laluan hidup, pakatan 8 bergabung dengan keuntungan yang seperlunya, kegigihan dan disiplin minda/badan/semangat kompleks. Nombor 8 adalah pencuci karmic, hutang karmic kita berhutang adalah dibayar semasa hidup dan kehidupan sebelum ini. Nombor 8 wakil keras pengajaran melalui pengalaman hidup, dan ketat dalam alam semulajadi, jadi ia boleh dilihat sebagai satu nombor yang sangat sukar. Pakatan 8 adalah seorang pencari wang dan bahan kejayaan, walaupun kesusahan yang dihadapi dalam mengejar kekayaan dan kemewahan yang melampau.

Pakatan 9 adalah peringkat akhir sebelum tamat dan lahirnya. Pakatan 9 adalah nombor syurga duniawi, sebilangan angelic dan cakerawala. Pakatan 9 sebagai nombor laluan hidup melambangkan kasih sayang yang mendalam dan belas kasihan. 9 sebagai nombor ungkapan untuk mencadangkan idealisme melalui kesedaran tentang kepentingan menyediakan bantuan kepada orang lain. Pakatan 9 mewakili perubahan dan perkembangan yang berpunca dari inspirasi.

Seperti yang termaktub dalam kenyataan misi kami, kami berusaha untuk menyediakan para penonton kami dengan ilmu selain asas yang diperlukan untuk memulakan percikan tenaga yang diperlukan untuk melompat memulakan keinginan untuk mencari kebenaran. Kami pakar dalam pendekatan ini tepat, hanya prasyarat kejayaan adalah bahawa anda membaca maklumat yang kami berikan dengan hati terbuka dan fikiran yang arif.

Membayar lawatan ke teori-teori dalam zaman baru dan tapak makna lebih banyak kajian dan penemuan Sains.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *