Pakar-pakar Tongkat Ali bertemu Kilham

Pakar-pakar Tongkat Ali bertemu Kilham

Chris Kilham memperoleh reputasi beliau sebagai seorang pakar tentang ubat-ubat herba. Beliau telah memperolehi reputasi yang sendiri mengalami ubat-ubatan dan kegiatan pasts mereka hampir mitos. Apabila Tongkat Ali adalah disyorkan untuk Kilham oleh seorang rakan, dia kagum. Jadi, untuk Malaysia dia keluar.

Kilham disusun untuk mengiringi tiga orang asli yang dibentangkan untuk menggali keluar akar menegak tiga meter Eurycoma Longifolia, pokok yang berwarna-warni yang berasal dari Asia Tenggara. Kilham cepat menyedari amalan menuai lama pecah balik kerja dalam kepanasan steamy hutan hujan.

Setelah digali, akar telah dihantar bagi kemudahan perkilangan di Kuala Lampur. Kilham kagum dengan kecekapan dan peralatan yang digunakan untuk membangunkan produk siap. Proses ini sama dengan proses yang digunakan oleh penduduk asal rantau ini selama berabad-abad. Hari, pembersihan, Pemanasan dan pengeringan peringkat itu semua dilakukan dalam Tong besar yang tahan karat.

Dr. Johari Saad

Kilham beruntung untuk mengatur mesyuarat dengan Dr. Johari Saad, aka The King of Tongkat Ali. Johari telah menjadikan kerjaya bekerja dengan penggalak testosteron. Dr. Johari telah menguji ekstrak keatas binatang-binatang yang lebih banyak daripada sesiapa.

Selepas membaca begitu banyak maklumat yang salah tentang Tongkat Ali Extract, Kilham adalah disegarkan semula untuk bertemu seorang saintis, yang tahu ekstrak dalam dan keluar dan yang dapat menyokong atribut Tongkat Ali. Kilham mempunyai tanggapan sendiri ekstrak tetapi dengan berbesar hati mengesahkan kejayaan beliau dengan Joharis maklumat.

Dr. Johari jaminan Kilham bahawa Tongkat Ali adalah “tumbuhan secara saintifik dikaji.” Johari telah menggunakan penyelesaian larut air sendiri untuk melakukan ujian Nya. Tahun ujian teliti, Johari boleh mengesahkan berikut manfaat kesihatan yang dikaitkan dengan Tongkat Ali Extract:

* Testosteron percuma lebih * lebih terikat testosteron * meningkat tenaga * Increased jisim otot * tekanan darah tinggi deterrent * pelepasan daripada disenteri * perlindungan terhadap demam * fitokimia yang anti-kanser dan ciri-ciri anti-virus * anti-oksidan melambatkan proses penuaan

Ceramah doktor seks dengan Kilham

Dr. Ismail Tamby mengetuai pusat pakar pembiakan manusia di ibu negara Malaysia Kuala Lampur. Sebagai peneraju utama pada Tongkat Ali Extract, Kilham berminat untuk penilaian doktor. Dalam kajian kami, kami mendapati bahawa Tongkat Ali Extract meningkat tahap testosteron serum dengan ketara.

Doktor juga telah menyedari kesan-kesan lain yang biasa. Tamby adalah kukuh bahawa ujian itu menunjukkan lelaki dan wanita mengalami libido yang lebih banyak daripada sebelum menggunakan herba.

Wanita menggunakan testosterone jauh berkurangan daripada yang jantan. Walau bagaimanapun, testosteron dalam seni penting pengalaman seksual. Tamby mengesahkan bahawa wanita telah menggunakan Tongkat Ali Extract selama berabad-abad. Keputusan akan diketahui.

Tamby Tempahan berdaftar 30 lelaki dalam ujian Tongkat Ali. Setiap peserta bersetuju untuk mengambil bahagian dalam program kecergasan coinciding. Tamby hanya digunakan 1 komposisi. Kumpulan telah mencapai hasil-hasil berikut:

* 91 peratus menunjukkan peningkatan libido * 73 peratus menikmati fungsi seksual yang lebih baik * 82 peratus mendapat manfaat daripada pendekatan psikologi yang lebih baik untuk seks

Dr. Tomby memberitahu Kilham bahawa “ekstrak Tongkat Ali benar-benar bekerja.” Tomby adalah seorang yang perlu tahu. Dan, Kilham bersetuju. Pada 2hb Mac, beliau membentangkan Tongkat Ali kepada orang ramai pada acara televisyen Dr Oz. Cuba Tongkat Ali Extract untuk diri sendiri dan perdagangan kebimbangan bagi keyakinan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *