Pakar-pakar jantung memilih A atau kardiologi di Calgary?

Pakar-pakar jantung memilih A atau kardiologi di Calgary?

Jika anda mempunyai kecemasan, bermakna jika anda mengalami tanda-tanda serangan jantung maka anda perlu meneruskan ke kecemasan terdekat anda. Jika anda mempunyai serangan jantung anda akan menjalani prosedur untuk mendapatkan disiasat. Sudah tentu jika anda bernasib baik anda terselamat serangan jantung anda akan berjumpa dengan pakar jantung atau kardiologi di Calgary. Kardiologi di Calgary yang tinggi dalam permintaan. Tunggu masa untuk melihat sebuah kardiologi di Calgary boleh minggu atau bulan.

Sudah tentu anda akan berjumpa dengan pakar-pakar jantung atau kardiologi di hospital. Kardiologi anda akan membincangkan langkah seterusnya dalam rawatan penyakit jantung anda. Sebaik sahaja semua ujian diagnostik dan prosedur telah disiapkan, langkah seterusnya adalah untuk menjaga kesihatan jantung anda. Semua pakar-pakar jantung atau kardiologi akan mengesyorkan pergi ke pemulihan jantung untuk mengembalikan kekuatan, ketahanan dan belajar strategi pengubahsuaian gaya hidup untuk meningkatkan tahap kesihatan jantung anda.
Jika anda berada di hospital ini akan diberi kardiologi di Calgary untuk membuat susulan dengan anda. Mereka sentiasa berharap untuk melihat anda dengan beberapa minggu atau bulan bagi acara jantung anda jika semua adalah stabil. Ia akan menjadi lebih cepat jika perkara-perkara yang memerlukan tambahan penyiasatan.

Sekiranya, anda melihat keluarga anda doktor dan mendapatkan dirujuk ke pakar jantung atau kardiologi di Calgary yang anda mungkin perlu menunggu beberapa minggu atau bulan. Terdapat pilihan untuk menjaga kesihatan jantung anda sendiri dan belajar semua pilihan untuk menarik balik atau mencegah penyakit jantung.

Kardiologi menjalankan klinik yang sangat sibuk di Calgary dan sering kekurangan masa untuk membincangkan semua aspek kesihatan jantung anda. Mereka akan mempunyai masa untuk memeriksa anda keluar, pastikan anda akan ok, menjawab beberapa soalan dan memastikan anda pada koktel yang betul ubat-ubatan.

Berikut adalah di mana pasukan pemulihan dan pencegahan anda jantung memainkan peranan penting dalam Kesihatan jantung anda. Kardiologi yang kekurangan masa untuk mendidik anda semua aspek kesihatan jantung anda. Dalam pemulihan jantung dan program pencegahan yang anda akan belajar Anatomi jantung anda, Semua ujian diagnostik dan prosedur-prosedur yang anda telah melalui anda, mengetahui semua faktor risiko anda untuk penyakit jantung, belajar semua ubat-ubatan anda (untuk, kesan sampingan dan kesan ke atas badan anda), mempelajari teknik-teknik pengurusan tekanan, belajar tabiat pemakanan kesihatan dan tambahan, dan belajar cara yang selamat dan berkesan untuk bersenam.

Jika anda telah menghidap penyakit jantung atau jika anda berada pada risiko penyakit jantung, mempunyai hati yang Pakar/kardiologi di pasukan penjagaan kesihatan anda untuk pemeriksaan dengan anda adalah penting. Anda juga perlu mempunyai pasukan pemulihan dan pencegahan anda jantung untuk memastikan bahawa anda boleh mengundurkan atau melambatkan perkembangan penyakit anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *