Pakaian Lifted Kumpulan penyelidikan yang

Pakaian Lifted Kumpulan penyelidikan yang

Pada tahun 1999, dua orang lelaki ditubuhkan garis pakaian yang dipanggil Kumpulan Penyelidikan ditarik balik. Ia sekarang sangat dikenali sebagai pakaian LRG. Tujuan utama LRG pakaian adalah untuk deign pakaian bagi orang-orang yang suka memakai pakaian hip hop. Mereka melayani orang-orang yang diilhamkan oleh budaya hip hop dan berasa perlu untuk berpakaian khususnya fesyen juga. Jenama ini bukanlah hanya untuk mereka yang suka hip hop. Ia juga direka untuk skateboarders. Apakah yang berbeza mengenai pakaian LRG adalah bahawa ia hanya tidak menumpukan pada satu jenis hip-hop. Ia mengembang sendiri untuk memenuhi keperluan pakaian subcultures yang banyak tanpa sebarang diskriminasi.

Apa yang menarik tentang pengasas jenama ini adalah bahawa kedua-dua mereka telah skateboarders sebelum mereka telah melancarkan garis pakaian. Mereka berdua kenal antara satu sama lain semasa bekerjasama dan bekerja bersama-sama beberapa muzik hip hop. Salah satu daripada rakan-rakan yang telah pun mempunyai latar belakang dalam merekabentuk kerana beliau adalah dalam merekabentuk untuk masa yang lama. Beliau telah bekerja dengan beberapa label sebelum datang dengan LRG pakaian terlalu. Yang lain adalah dalang di sebalik logo jenama dan Syarikat juga. Perniagaan dilancarkan itu sendiri secara kecil-kecilan pada mulanya. Pelaburan daripada rakan-rakan dan keluarga telah digunakan sebagai modal permulaan bagi jenama ini. Rakan-rakan yang dua tiada idea bahawa usaha ini akan berjumlah begitu banyak dalam hanya beberapa tahun.

Pertama LRG pakaian yang dipamerkan adalah pada satu Ekspo di San Diego. Populariti gerai adalah agak besar dan rakan-rakan yang berakhir dengan menjual barangan pakaian lebih daripada 300 hari sangat. Mereka menjual hoodies, seluar dan baju. Ini adalah hanya permulaan kejayaan LRG pakaian. Jenama seperti disimpan dan tidak suka orang-orang yang berbeza dalam fikiran, manakala juga memberi tumpuan kepada gaya hidup mereka yang berbeza. Hip hoppers dan skateboarders adalah pasaran utama mereka dan rakan-rakan yang bertujuan untuk cuba memahami apa yang orang di budaya suka. Seperti mana-mana Syarikat, mereka mula kecil dan menjelang akhir 2002, Syarikat ini menjadi berjaya dan menguntungkan.

LRG kemudian menceburi bidang fesyen wanita juga. Luxirie dilancarkan. Garis pakaian ini adalah direka khusus untuk memberikan wanita pakaian bergaya dan bergaya. Kumpulan umur yang mereka memberi tumpuan adalah diantara 18 hingga 30. Jenama bermula pada tahun 2005 secara kecil-kecilan, tetapi pelancaran rasmi jenama ini untuk wanita benar-benar mengambil tempat pada tahun ini selepas itu.

LRG telah mempunyai banyak usaha sejak penubuhannya. Ia telah bekerja dengan T-mobile dan telah menghasilkan telefon pintar yang dalam Edisi terhad. Telefon dipanggil III lakonannya. Ini menunjukkan orang bahawa LRG tidak hanya satu garisan pakaian. Jenama adalah mencari pengembangan dan kepelbagaian. Syarikat adalah begitu bersemangat untuk memajukan lagi bahawa ia telah mencipta motosikal dan sarung yang untuk iPhone kerjasama dengan syarikat-syarikat lain.

Pada tahun 2007, Syarikat membuat keuntungan sehingga $150 juta. Jenama ini adalah tidak hanya popular dengan seorang lelaki biasa lagi. Bahkan selebriti telah dilihat memakai pakaian LRG. Syarikat seolah-olah mahu melakukan lebih daripada Reka bentuk pakaian. Mereka telah membuat ini agak jelas dengan pencapaian mereka. Mereka telah amat berjaya setakat ini dan ini memberi mereka galakan untuk mencuba sesuatu yang baru. Mereka berkemungkinan akan terus berjalan di atas laluan ini perkongsian dan usaha sama untuk memperkembangkan diri dan mendapatkan tapak yang kukuh dalam industri yang berbeza.

LRG pakaian apabila anda sedang mencari pakaian fesyen murah & aksesori, anda hanya perlu tahu di mana untuk mencari. Ia adalah semua tentang mengetahui di mana untuk kedai dan apa yang perlu mencari apabila membeli-belah.Klik di sini untuk pakaian murah LRG.

Tidak kira apa gaya fesyen anda, anda pasti boleh sesuatu yang bergaya dan segar dalam fesyen pakaian & aksesori. Pencarian anda berakhir di sini bagi memakai fesyen terbaik.Lawati laman web kami untuk maklumat lanjut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *