Our Lady berat kehilangan sepakan Tush: Aku lebih layak mendapat sekeping kek! ya saya!!!

Our Lady berat kehilangan sepakan Tush: Aku lebih layak mendapat sekeping kek! ya saya!!!

Sebahagian daripada anda mungkin merasa bahawa anda berhak melayan selepas hari yang panjang, sukar di tempat kerja atau seharian yang rumit di rumah. “Saya impikan untuk memiliki sekeping kuih.”

Hakikatnya bahawa anda perlukan cara yang lebih daripada sepotong kek, (tidak, saya saya tidak inferring bahawa anda layak seluruh kek!). Kek hanya berlangsung selama pendek kedua dan kemudian ia bertukar sepicis (atau meremahkan) ke dalam sebuah rant self-deprecating.

Anda layak untuk memiliki apa yang anda benar-benar, benar-benar mahu, yang saya percaya adalah untuk berasa tenang, suka dan menerima diri sendiri, untuk bebas daripada mana-mana dan semua self-deprecating dan self-sabotaging pemikiran. Melepaskan negatif yang akan meringankan beban anda, pasti!

Dan bukannya berpaling untuk sekeping kek… cuba memasang telinga pekak ke kek dan satu atau lebih daripada Our Lady penurunan berat badan A Baker’s Dozen: tiga belas cara-cara untuk ganjaran diri pada penghujung hari yang sukar kerana anda berjaya meredah keperitan kemuliaan kehebatan anda (Whew! Itulah yang mouthful.)
1. Curl di sudut dan membaca buku itu yang anda telah mempunyai mata anda pada (oh, Mungkinkah Our Lady kehilangan berat badan… Ajaib dan motivasi Ceritera dari santo penaung penyingkiran lemak kekal???)

2. Muat turun kegemaran i-Tune anda untuk hanya 99 sen. Keseronokan yang murah!

3. Menempah barang-barang runcit dalam talian, dengan kaki anda sehingga. (Cara berat yang lebih selamat untuk membeli-belah, walaupun anda berasa lapar).

4. Pergi menaiki motosikal (memakai topi keledar, sila!)

5. Menghantar pakaian – izinkan orang lain kali ganda itu.

6. Tali buaian di perkarangan belakang dan buaian bayi, buaian anda.

7. Dapatkan rawatan kuku dan urutan 10 minit! Jika anda biasanya mendapat Dataran warna jane, pergi berani – jika anda biasanya pergi berani, nada ia.

8. Pergi ke filem, semata-mata. (Senang tidak perlu risau jika orang lain seperti filem, atau tidak.)

9. Berjalan di denai atau di dalam Taman, atau sekitar kejiranan anda. Berjalan daripada memandu kira-kira akan memberi anda perspektif yang berbeza di mana anda hidup.

10. Mengambil dalam pembersihan nafas. Jangan memandang rendah pernafasan. Ia adalah satu perkara yang menakjubkan!

11. Sewa yang boleh tukar dan pergi untuk menaiki kegembiraan. Letupan di radio atau CD kegemaran anda semasa toolin’ di sisi negara.

12. Pergi mehndi. Mehndi adalah perkataan India untuk Henna. Henna adalah produk tumbuhan semulajadi yang indah yang kotoran kulit warna coklat kemerahan. Apabila digunakan dengan betul dan reka bentuk yang rumit, anda akan mempunyai semulajadi dan sementara “tatu” yang secara beransur-ansur Glace seperti kulit regenerates.

13. Pewarna rambut warna baru – atau menceriakan acara kemuncak anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *