Otot Pubococcygeus: Yang penting Anatomi pengajaran

Otot Pubococcygeus: Yang penting Anatomi pengajaran

Hakcipta Terpelihara 2006 Marc Deschamps

Apa yang kebanyakan orang tidak tahu adalah bahawa otot pubococcygeus (pyoo-bo-cocksee-gee-AS) atau otot PC memainkan peranan penting dalam fungsi zakar.

Otot pubococcygeus adalah sebenarnya kumpulan otot yang lari dari tulang pubic ke tailbone itu. Sekarang, anda mungkin sudah tahu ini otot dengan cara yang berbeza. Otot PC adalah otot yang anda gunakan untuk menghentikan aliran air kencing dari pundi kencing. Ianya juga otot yang kontrak apabila anda ejaculate, dinaikkan air mani melalui zakar dan keluar dari badan. Otot PC adalah otot sedikit sibuk. Tetapi sepertimana kebanyakan lelaki adalah berkenaan, ia masih terlampau underemployed.

Jejaka orgasme berganda bergantung pada otot pubococcygeus yang kukuh. Otot PC adalah kunci kepada reformasi zakar. Inilah tiket anda untuk meningkatkan prestasi seksual. Sekarang anda mungkin terfikir, zakar saya tidak berfungsi seperti zakar seorang lelaki muda, latihan atau senaman tidak.” Realitinya adalah, ia tidak perkara bagaimana tua atau muda anda berada. Adalah untuk lapan belas tahun yang terlalu muda untuk pergi ke gimnasium untuk mengukuhkan biceps beliau? Adakah yang enam puluh tahun yang terlalu lama berjalan tiga km setiap hari untuk menguatkan hatinya? Sudah tentu tidak. Otot boleh diperkukuh pada mana-mana umur. Latihan pengukuhan seperti ini juga membawa kepada kesihatan yang lebih baik dan rasa lebih baik kesejahteraan, bukan untuk menyebut harga diri yang lebih baik.

Zakar adalah tidak berbeza. Otot pubococcygeus adalah otot, biasa dan mudah. Ia berfungsi dan bertindak balas seperti mana-mana otot yang lain, dan ia boleh diperkukuhkan seperti mana-mana otot lain. Dan saya tidak pernah melihat otot yang mempunyai impak yang lebih besar pada diri seorang lelaki.

Mengapa? Kerana ia boleh membenarkan untuk mengawal diri dari ejaculating terlalu cepat dan oleh itu cara yang ampuh untuk melawan masalah pancutan pramatang. Di samping itu, kawalan ke atas otot PC anda boleh membiak intensiti dan kekerapan puncak syahwat.

Senaman harian
———————

Menguasai teknik Jejaka orgasme berganda adalah snap sebaik sahaja anda tahu bagaimana untuk menyediakan otot pubococcygeus anda. Tetapi anda mesti bersedia untuk berpegang kepada rutin harian. Yup! Anda mesti membuat komitmen. Saya tahu bagaimana menakutkan komitmen perkataan boleh kepada sesetengah lelaki, tetapi ini adalah satu komitmen yang anda tidak akan menyesal. Setiap manusia yang bersedia untuk melakukan kerja-kerja boleh bawa otot PC beliau kepada keadaan kesediaan dalam tempoh dua hingga tiga minggu. Selalunya ia mengambil masa lebih kurang daripada itu. Semua yang anda perlukan adalah beberapa minit sehari untuk bersenam… hanya beberapa minit sehari. Itulah banyak masa yang kurang daripada anda mungkin menghabiskan masa di dalam gimnasium sekarang bekerja pada setiap otot dalam badan anda tetapi yang satu ini… yang benar-benar tuduhan.

Ingat, anda mampu menguasai rahsia puncak syahwat yang pelbagai bergantung kepada otot PC yang kukuh. Jadi Panaskan kaki sejuk itu dan katakan ya kepada komitmen yang terikat untuk mengubah hidup anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *